Meesteressen liefde

Met het vertrek van ons laatste kind werd het stil in huis. Oude fantasieën staken bij mij de kop op, Zij kreeg last van het empty nest syndrome. Mijn onderdanige verlangens had ik bijna dertig jaar weten te onderdrukken. Niet dat dat heel moeilijk was met een drukke baan en onze drie kinderen die al snel en vrij dicht op elkaar kwamen.

En waarschijnlijk speelde de bron van mijn fantasieën ook mee: als kindzijnde werd ik regelmatig door mijn oudere buurmeisje vastgebonden aan een boom tijdens het spelen van indiaantje en cowboytje. Dan blinddoekte ze me, liet mij een tijdje staan, waarna ze heel dicht tegen mij aan ging staan en steeds sneller begon te bewegen. Pas als late tiener, maar nog voor mijn relatie met Son, begreep ik dat het sadistische buurmeisje zich op mij klaarreed.

Ik vermoed dat het die realisatie was die zich in mijn kop vasthaakte en waardoor ik altijd een extra zintuig heb gehouden voor bondagespelletjes. Sonja en ik hebben zelfs daarmee geëxperimenteerd tijdens onze seksuele ontdekkingstochten, maar in die vroege fase van onze relatie heb ik Haar nooit verteld van mijn diepere verlangens. En zoals ik al zei, op het moment dat ik daaraan toe had kunnen zijn, overviel het leven mij met kinderen, een hypotheek en werk. Terug naar het recente verleden.

Die dag werkte ik thuis, maar na de douche en in een opwelling ‘moest’ ik mijzelf aftrekken. Ik snoerde eerst met mijn handen en daarna met mijn tanden een grote tie-rib om mijn enkels en polsen, deed Sonja’s slaapmasker op, wriemelde poedelnaakt en gebonden op het bed en omvatte mijn pik met beide bijeengehouden handen. Steeds sneller bewoog ik beide armen op en neer, waarbij af en toe mij half oprichtte om vanonder mijn blinddoek naar het strakke schouwspel te kijken.

Ook flitsen van mijn vroegere cowboyspelletjes trokken steeds sneller aan mijn geestesoog voorbij. Op de een of andere manier bleef het orgasme uit, maar ik werd wel steeds geiler. De rest van de wereld draaide naar de achtergrond, ik was alleen mijn gebondenheid, mijn pik en mijn duistere herinneringen. Het uiteindelijke orgasme werd een heuse ontploffing, even dacht ik dat ik erin bleef. Zaad landde naast mijn oor en op mijn naakte gebonden lijf. Uitgeput viel ik in slaap en dat had ik beter niet kunnen doen. Of gelukkig juist, dat dat gebeurde.

Het eerste dat ik merkte toen ik wakker werd, waren mijn gebonden enkels en polsen. Direct daarna realiseerde ik me dat het slaapmasker van mijn ogen was en ik zag mijn Vouw zitten op een stoel naast het bed. Ik schrok mij dood! Snel richtte ik mij op en wilde beschaamd het dekbed over mijn lijf trekken.

“Als je dat maar laat”, zei Sonja streng, “dan komt het dekbed ook onder het sperma.” Hulpeloos deed ik wat ze sommeerde en begon te stamelen maar Son onderbrak me. “Thuiswerken hè? Dit staat je netjes. Ik dacht gezellig samen te werken, want ook mijn rapporten kon ik hier doornemen. Moet je nou jezelf eens zien.” Schuldbewust sloeg ik mijn ogen neer.

“Maar waar komt dit eigenlijk vandaan?”, ging mijn Vrouw verder. Even zat ik in dubio. Zou ik er een draai aan geven, of besloot ik na drie decennia Haar iets van mijzelf te vertellen wat Ze nog niet eerder had gehoord? Ik koos voor het laatste. Stamelend begon ik.
“Sinds Britts vertrek zijn we onszelf niet. Jij bent stil, verdrietig zelfs af en toe zie ik. Seks is niet aan de orde, en vanwege dat stille in je wil ik er ook niet over beginnen.

Bij mij gebeurt er iets anders”, en ik vertelde haar van mijn vroege jeugdervaringen, de latere realisatie en het altijd sluimerende verlangen dat sindskort prominenter naar voren kwam. Sonja, mijn mooie Sonja, hoorde het stil en onbewogen aan. Na mijn verhaal liep ze zonder iets te zeggen weg. Niet-begrijpend richtte ik mij half op, hobbelde naar de rand van het bed om al zittend te kunnen zien wat ze ging doen. Opgedroogd sperma brak als craquelé op mijn onderbuik en borst.

“Niks ervan, blijf liggen”, zei Sonja in de deuropening van de slaapkamer. In haar hand had ze een schaar en verloste mij van mijn boeien. “We moeten praten”, zei ze zacht terwijl ze mij op het bed duwde omdat ik mij op wilde richten.

Drie weken later lag ik uren volledig vastgesnoerd met huishoudfolie in onze afgeschermde tuin, in de bradende zon en volledig ingesmeerd met vaseline. Om het uur of zo kwam Sonja, mijn Meesteres, kijken of het goed met mij ging, of ik niet verbrandde, mij drinken geven met een trechter en om zich daarna keer op keer (!!!) klaar te rijden op mijn glibberige, gebonden en hulpeloze romp en benen.

Sonja – Hetzelfde verhaal maar dan door Sonja’s ogen, lees je in het aanstaande (e-)book Meesteressenliefde.

Houd deze site en/of Klapjes.nl in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V