Interview Meesteres Michela

Vandaag donderdag 6 oktober en morgen is de beeldschone Meesteres Michela in Amersfoort te bezoeken. Wij stelden haar een paar vragen voor haar bezoek.

Kun je wat vertellen over jezelf? Waar woon en werk je? Waar kom je
oorspronkelijk vandaan, en hoe oud ben je?

Ik kom oorspronkelijk uit Roemenie, maar woon al enige tijd in Nederland, wat mij zeer goed bevalt. En ik ben 26 jaar.

Waarom besloot u dit werk te gaan doen?

Een combinatie van vrijheid in werktijden, goede verdiensten en spanning van de sessies die ik speel. Ik ben zelfstandig en kan dus natuurlijk mijn eigen werktijden en werkgebied bepalen, zo heb ik vrijheid in mijn leven maar ook van waar ik mij wil bevinden.

Hoe pakte u het aan om in deze biz te werken?

Nou het is algemeen bekend dat de redlightdistricten in Nederland in de rest van de wereld bekend zijn. Echter sinds mijn komst in Nederland is de tolerantie waar Nederland bekend om staat of beter te zeggen, stond, zijn er veel legale prostitutielocaties door overheden gesloten zoals 30% van de Wallen in Amsterdam, en 100% van de ramen in Nederland, waar ik dus op het beroemde en fijne Zandpad met de bootjes heb gewerkt. Jammer dat overheden denken door sluiten van legale werkplekken de problemen denken te bestrijden. Het tegenovergestelde is waar! Dames moeten nu op illegale plekken werken zonder controle op hygi├źne en contact van Politie met meisjes etc. Plus minder verdienste voor ons dames. Want de goede lijden nu onder de verkeerde gevallen en dat staat niet in verhouding.

En met internet als advertentiemogelijkheid kan iedereen met zowel goede als kwade bedoelingen overal hun diensten aan bieden en dan vissen een hoop instanties achter het net toch? Men moet blij zijn dat er prostitutie is maar regel het dan ook goed, zowel legale nette goede werkplekken voor een normale prijs, maar ook goede hulp voor eventueel gedwongen dames en een wet die echte de problemen kan aanpakken. Maar ja zolang men neerkijkt op prostituees, prostitueebezoekers en of exploitanten dan is er politiek gezien weinig winst te halen. Om verder op de vraag terug te komen, toen het Zandpad onterecht gesloten werd, heb ik verschillende plekken geprobeerd, nu ontvang ik deels op de Ruysdaelkade (kleiner en niet toeristisch redlightdistrict in Amsterdam-Zuid) en op legale privehuis locaties waar ze een SM kamer hebben zoals in Amersfoort bij House of Dreams.

Hoe was uw eerste ervaring met een klant?

Dat was wel ok, ik was wel beetje zenuwachtig maar dat ging vrij snel weg toen ie binnen was omdat ie rustig en aardig was. Kijk het is belangrijk voor mannen ook te beseffen dat als zij netjes en respectvol zijn ze dat ook eerder terugkrijgen. Het blijft een menselijke interactie en het is fijn als ik als dame voel dat de man mijn diensten waardeert en mijn grenzen respecteert.

Zijn er klanten die u zich heel goed herinnert?

Ja zowel gekke mannen of gekke of bijzondere wensen of leuke aardige mannen of helaas de niet leuke mannen. Laten we bij het leuke houden, er zijn in de SM en kinkysex qua afwisseling veel verschillende spelen, sessies en of handelingen mogelijk. Zelf is mij bijgebleven een bijzondere touwbondage in een SM studio in Duitsland, en verder een goede gevarieerde sessie van enkele uren met een leuke schone slaaf die ik van soft tot hard kan aanpakken en die veel anaal kon hebben, maar die ik ook in de sessie stap voor stap geiler zag worden en zijn grenzen voor mij als Meesteres zag verleggen, ja dan voel ik macht maar kan ik ook zeer zeker opgewonden raken. En ik als Meesteres kan met die opgewondenheid zelf bepalen wat ik daarmee doe en of de slaaf daarin mag helpen.

Wat is uw favoriete SM fantasie, en maakt u die wel eens waar met uw klanten?

Nou dat hangt ook van mijn gemoedstoestand en slaaf af. Een gevarieerd spel is het leukst waarin een slaaf bijvoorbeeld zich echt dienstbaar opstelt en mijn vrouwelijkheid bewondert en ik zijn tepels en kontgaatje goed test met speeltjes maar ook met mijn vingers etc. Ook een goede facesitting ga ik niet uit de weg. En een goed uitgevoerde CBT (cock and balltorture) kan ook opwindend zijn, zeker als daar bijvoorbeeld kaarsvet en of elektrospeeltjes naast de zweep komen kijken.

Wat is uw specialiteit?

Ik denk vooral anaal gebruik en misbruik van een slaaf, met mijn vingers of vuist, of als het een goede getrainde anaalslet is met 2 vuisten of mijn voet. Dan voel ik mijn macht en hoor ik de slaaf grommen en komt het beest in hem los. Ook tease en denail is leuk te doen, als een soort voorspel om zo in de mood te komen en de slaaf in een flow te laten komen zodat hij zich ontspant en ik meer met hem kan doen in de sessie. SM is eigenlijk een kinky reis die je met zijn tweetjes maakt (of met meerdere mensen natuurlijk).

Wat heeft u, uw klanten te bieden wat andere dames niet hebben, denkt u?

Ik denk dat iedere dame met een positieve professionele werk attitude wat te bieden heeft. Maar, ik leef mij goed in de slaaf, en met een combi van tease and denial met daaraan gekoppeld een psychologisch spel met gebruik van zijn slavenlichaam op verschillende manieren ben ik zeker in thuis, en voel ik mij als een vis in het water.

Waar werkt u?

Ik speel in de SM kamers van privehuis House of Dreams/SM Studio Amersfoort in Amersfoort op afspraak, maar ook overdags in Amsterdam in mijn SM kamer op de Ruysdalkade in Amsterdam. Mijn agenda is ook te volgen op mijn eigen site www.meesteresmichela.nl.

Doet u ook aan sessies met meerdere mensen?

Ja hoor, met stellen of 2 slaven, of eventueel met een spannende collega Meesteres. In principe is alles bespreekbaar, gewoon een email sturen in het Engels naar mij via [email protected] en ik kan alle opties bespreken.

Heeft u er wel eens aan gedacht om pornoster te worden? Zoja, wat hield u tegen?

Nee, dat is mijn ding niet, en door komst internet ook geen goede verdiensten meer en je staat voor de rest van je leven op internet, geen fijne gedachte.

Bent u getrouwd, of heeft u een vriend?

Ik vind dat een privezaak. Slaven/klanten moeten met de sessie bezig zijn en in het spel opgaan, en niet bezig met wie ik prive ben en wat ik dan doe. Dat doe ik toch ook niet met hun?

Tot slot, wilt u wat zeggen tegen de bezoekers van onderdanigeman.nl ?

Het leven is kort, geniet nu, en durf je fantasietjes kenbaar te maken en uit te voeren. In dit drukke bestaan is ontlading en genieten heel belangrijk dan kan je de accu weer opladen voor andere dingen in het leven toch?

1 reacties op “Interview Meesteres Michela

 • 17 oktober 2016 om 16:16
  Permalink

  hi mistress
  i am mohand from syria 26 yares
  i live alone in nederland
  i want to be slave for you

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V