Slaven recensie – Meesteres Michela

Naar aanleiding van het eerdere interview met Meesteres Michela ontvingen van slaaf Peter een recensie over deze beeldschone Meesteres.

Ik ben al heel wat jaren een fervent aanbidder van Roemeense schoonheden. Dat land lijkt wel een heel hoog percentage aan bloedmooie, spannende, charmante, dominante en tegelijkertijd zeer vrouwelijke dames voort te brengen. Op internet kom ik ze in elk geval op allerlei adult camsites in grote getale tegen, maar tot voor kort was het nog nooit tot een live ontmoeting gekomen.

Tot voor kort. Want (inmiddels 2 weken geleden, maar het voelt nog als gisteren) heb ik kennis mogen maken met de wonderschone Meesteres Lady Michela. Halverwege de 20, lang, benen, billen en borsten in de proporties waarvan je normaal gesproken alleen droomt en een dominantie die in elk geval mijn adem, al ruim voordat we aan een face-sitting-experience toe kwamen, geheel benam.

Het was mijn tweede bezoek aan de prachtige SM kamers aan de Soesterweg in Amersfoort. Een dag waarop Pia – daarover later – en zij trios aanboden. Ik had anderhalf uur solo met Mrs Michela geboekt. Ik kende haar alleen nog maar van Twitter, haar eigen site en een korte mailwisseling om de afspraak te maken. Prachtige foto’s (waarop ze bijna altijd haar ogen onzichtbaar maakt), spannende outfits, snelle reactie (in het Engels) per mail. Ik was er klaar voor!

En zij ook! Wat een prachtige vrouw! Op zwarte laklaarzen met forse hakken, een spannende strakke zwarte outfit, donkerblond lang haar en ogen … Ik was geen seconde zenuwachtig of kreeg de tijd niet om dat te zijn. Het was alsof ik al een paar keer bij haar op bezoek was geweest. Zo natuurlijk en relaxt voelde het. Totdat ik een paar minuten later op het grote bed lag. Mijn polsen in boeien aan een lange ketting die weinig bewegingsruimte bood. Haar nagels, vastgeklonken aan mijn tepels. Haar stem, opwindend fluisterend in mijn oor. Ik had gevraagd om tepeltorture en dat zou ik krijgen!, hijgde ze in mijn oor. Ze ging me helemaal haar slaaf maken. Totaal!

En of het nou haar opwindende stem was, het charmante accent, de woorden die ze in mijn hoofd prentte, haar prachtige lichaam, haar lange haar tegen mijn gezicht, haar nagels die mijn tepels pijnlijk maar o zo zalig melkten … ik was in een recordtijd geiler dan ooit!

En dat voelde ze. Al was dat niet zo moeilijk. Ik lag buiten mijn zinnen te kreunen en piepen terwijl zij me verder op bleef geilen. De nagels op mijn tepels waren inmiddels vervangen door stevige tepelklemmen. Mijn ballen hingen vol met wasknijpers. Ze had me geil haar spuug laten proeven. Alles in een onnavolgbaar hoog tempo. Bijna geen tijd om adem te halen, maar zo verschrikkelijk geweldig geil. Vooral ook omdat ze met grote regelmaat heel intiem hijgend in mijn oor bleef praten. Ik was haar slaaf. Ik wilde voor haar lijden. Ik was van haar. En ik kom alleen maar ja knikken.

En dan word je getest. Hoeveel pijn in je tepels kun je als man weerstaan als je kokend geil bent. Als de Meesteres van je dromen bovenop je zit en je diep in haar ogen laat kijken. Tegen je zegt dat ze je niet wil horen. Terwijl ze steeds harder je tepels martelt. Hoeveel kracht kun je dan uit haar prachtige grote bruine ogen halen? Zo waanzinnig veel kracht!

Zelfs meer dan je dacht. Ze kan je zelfs je adem in laten houden. Zo lang zij wil. Alleen maar met de kracht van haar ogen. Ze zuigt je kracht op. Ze zuigt je leeg met haar ogen. Je lijdt voor haar omdat zij het wil. Omdat het haar opwindt. Omdat zij je beveelt om je kracht aan haar te geven.

Het voelde bijna als een soort hypnose. Zo intens! Haar fluisterende woorden. Elke keer weer opnieuw. De slaaf die ze diep in mijn hersens opriep. De echte slaaf. De slaaf met passie die alles wil doen voor zijn Meesteres. De wilde fantasieën die ze in mijn brein aan het planten was. Wakker worden ’s nachts. Naast mijn vrouw. Maar alleen maar denkend aan Lady Michela. Mijn Meesteres. Hard. Opgewonden. Met mezelf spelend. Voor haar! Adembenemend! Wat een vrouw! Wat een Meesteres!

In de anderhalf uur die we hadden heeft ze mijn lichaam en slavengeest nog veel verder verkend. De prachtige spiegelkamer in Amersfoort leent zich daar uitstekend voor. Ik heb kreunend aan haar voeten gelegen. Haar hakken gekust en gelikt alsof mijn leven er van afhing. Haar zweep op mijn billen gevoeld. De eer gehad haar tepels te likken. En ten slotte, in een explosief hoogtepunt haar prachtige billen op mijn gezicht gehad.

Mijn tepels .. waren net zoals ik .. nog dagen lang met maar 1 ding bezig: Meesteres Michela.

En Mrs Pia? Die kwam ik onverwacht (en een beetje gehoopt) tegen terwijl ik nog helemaal vol van Michela het pand verliet. In vol ornaat, maar even zonder slaaf. Mijn beleefde, bewonderende begroeting, leverde me zo maar een intieme knuffel en 3 lieve zoenen in een wolk van parfum op. Mijn dag, mijn week, mijn maand konden niet meer stuk!

Laat ik echter afsluiten met het afscheid van Meesteres Michela. Want over haar gaat per slot van rekening dit verhaal. Even een hoge hak precies in mijn kruis terwijl ik tegen over haar stond. Ik al weer netjes aangekleed. Zij nog in vol Meesteressen-ornaat. Die glimlach op haar lippen. Mijn ogen aan haar ogen gekleefd. Haar mooie stem. Me nog even subtiel herinnerend aan waar ik ’s nachts aan zou gaan denken. Aan haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V