Slaven dag – Meesteres Vera Delightfull

3 Meesteressen: Mrs. Charisma, Mrs. Vera Delightfull and Mrs. Agony waren aanwezig om stoute slaafjes op hun plek te zetten. Helaas moest de 4e meesteres op het laatste moment afzeggen, maar deze drie top-Meesteressen hebben dat meer dan gecompenseerd.

Ikzelf was erg ongehoorzaam geweest en werd door mijn Mrs. Vera Delightfull als sletje opgemaakt met lingerie, make-up en pruik uitbesteed aan Mrs. Charisma om mijn ongehoorzaamheid te straffen en dat heb ik geweten! Allereerst werd ik op een heel gemeen zitmatje met scherpe punten gezet om te luisteren naar Mrs.Charisma’s opvoedingspraatje. Toen ze mij zat was en met andere slaven ging spelen, werd ik in een zeer strakke hog-tie aan mijn lot overgelaten. “Time flies when you’re having fun”, maar deze bondage sessie duurde naar mijn gevoel erg lang.

Als bonus kreeg ik vastgebonden en al ook nog een golden shower van Mrs. Charisma. eenmaal losgemaakt moest ik met lingerie en pruik alles afspoelen onder de douche waarna ik me weer mocht melden. Hierna werd ik weer gestraft door Mrs. Charisma omdat ik mijn buttplug niet bij me had, het kussentje kwam weer tevoorschijn en toen mijn slettenkontje daar enigszins aan gewend was kreeg ik de meest gemene tepelklem die ik ooit had gehad.

Alle pijn verdween uit m’n kontje en concentreerde zich op mijn arme tepeltjes….Toen de klemmen eindelijk afmochten werden ze ruw verwijderd en mijn gillen vulden de hele ruimte waarna ik even mocht bijkomen. Intussen werd er door de hele ruimte heen druk gespeeld en de klappen, kreten en bevelen van de Meesteressen vulden de zaal. De aanwezige slaven werden door de Meesteressen vakundig onder handen genomen en ik als schoonmaakslet mocht alle kaarsvet, golden shower remains en dergelijke opruimen. Tevens diende ik als kruipend toilet want ik ben geloof ik 4x getrakteerd op een gouden verfrissing van Mrs. Charisma en Mrs. Vera, zelfs 1x door beiden tegelijk. Elke slaaf kreeg een andere behandeling en ook hier geldt “one man’s fun is another man’s hell”. Kaarsvet en zwepen zijn voor mijzelf geen probleem, maar ik heb ook een slaaf in latex gezien wiens pik en ballen volledig werden afgeklemt door weet-ik-hoeveel klemmen die Mrs. Charisma en Mrs. Vera om beurten bewogen en leidde tot kreten die nagalmden in mijn oren. Ook werd een slaaf volledig aan latex gehuld aan een electro-kastje gelegd om rustig klaar te laten komen van de stroomstoten. Toen deze slaaf klaarkwam kreeg hij op z’n donder omdat hij bij een te laag voltage was klaargekomen.

Aangezien deze dag van 14.00 tot 2.00 liep, was er ook eten verzorgd om weer op krachten te kunnen komen. Ik mocht een kwartiertje eten van Mrs. Charisma en moest daarna haar eten verzorgen. Daarna mocht ik mijn Mrs. Vera luidkeels smeken om mij terug te nemen, al kon Mrs. Charisma mij claimen wanneer zij wilde. De vloer bleef maar viesgemaakt worden en na elke nieuwe slavenbehandeling werd ik als schoonmaakslet ingezet totdat ik mijn Mrs. Vera mocht assisteren. Eén slaaf wilde een pik pijpen en dat was mijn pik. Onder leiding van Mrs. Vera zoog hij me af en uiteindelijk mocht ik mijn zaad over zijn hoofd spuiten, uiteraard om het daarna zelf weer op te likken als opdracht van mijn Meesteres. Intussen was de dag al flink gevorderd, al was alle gevoel van tijd verdwenen, en waren er al slaven vertrokken, maar er bleven er ook nog nieuwe bijkomen. Eén nieuwe slaaf kreeg van Mrs. Vera en Mrs. Agony een heerlijk anaalspel dat ik jaloers (niets menselijks is een sletje vreemd) bekeek. Een andere slaaf kreeg een enorm pak slaag van Mrs. Charisma, hij had hier zelf om gevraagd en ik denk dat de klappen zelfs buiten te horen waren. Mrs. Charisma ging net zolang door totdat er om genade werd gesmeekt, al hield de slaaf het erg lang vol; die zal de volgende dag niet lekker gezeten hebben….. De dag werd afgesloten met een slavenversie van “zakdoekje leggen niemand zeggen” en de winnaars mochten de verliezers straffen door knijpers van de tepels af te slaan met de zweep.

Na afloop werd er nog even rustig bijgekomen en gepraat aan de bar en was Mrs. Agony nog een slaaf aan het behandelen die er geen genoeg van kon krijgen (misschien hangt ie er nu nog….). Ik hoop dat de aanwezige Meesteressen en slaven een lekkere speeldag hebben gehad en allen bevredigd huiswaarts zijn gekeerd en vol verwachting klopt ons slavenhartje voor de volgende slavendag.

Door: Guy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V