Slaaf Arjan en zijn Meesteres Kate 1 – De ontmoeting

Het is december en ik heb tussen kerst en het nieuwe jaar verlof, zo kwam het dan ook dat ik aan het shoppen was in de stad. Sinds kort zit er een seks-winkel in de stad, maar ik schaamde me altijd om hier eens uitgebreid te gaan kijken. Tot deze dag, het was al behoorlijk donker en er waren weinig mensen op straat omdat het al bijna sluitingstijd was.

Dit verhaal is geschreven naar aanleiding van mijn eigen ervaringen, samen met mijn Meesteres Kate. Uiteraard zijn (sommige) belevenissen geromaniseerd of fictief, en er zitten fantasieën mij in verwerkt. Voor u als lezer fijn om te lezen voor mijn Meesteres een kijkje in mijn hoofd en mogelijk een bron van inspiratie.

Ik had al mijn moed verzameld en nu stond ik voor de etalage alles eens op mijn gemak te bekijken, het was niet zomaar een seks-winkel….het was een winkel gespecialiseerd in BDSM. De winkelbediende een prachtige vrouw ergens eind 40, gehuld in een kort rokje met schitterende lange benen hieronder, prachtig rood haar, flinke borsten en z’n 1.80m groot wenkte me om binnen te komen.

Ondanks de toch wel enige strenge blik in haar ogen bedankte ik toch vriendelijk voor de eer. Zoveel moed had ik nu ook weer niet verzameld. Langzaam ging het doorzichtige rolluik naar beneden en ik bleef nog even verder in de etalage kijken en fantaseren hoe het zou zijn als ik me in deze wereld zou begeven.

Plotseling werd ik aangesproken door een dame die plotseling naast me stond “het ziet er  allemaal spannend en mooi uit, niet waar ?” Het was de winkelbediende de me eerder naar binnen wenkte.  Ik stond te stotteren en kwam totaal niet uit mijn woorden. “ uhhh jawel mevrouw”

De dame moest lachen en kwam niet meer bij vanwege mijn reactie. Toen ze uitgelachen was stelde ze zich voor. Hoi ik ben Kate, Arjan zei ik verlegen. Vindt je het allemaal zo intrigerend Arjan. Zeker Kate, ik heb het altijd spannend gevonden alleen nooit in de gelegenheid geweest om er meer over te weten te komen, laat staan er mee in aanraking te komen.

We stonden nog even verder met elkaar te praatten en ik voelde met steeds minder nerveus worden. Nadat ze me nog even had staan aanschouwen vroeg Kate plotseling of ik er meer over wilde weten. Dat was een aanbod wat ik niet wilde of durfde af te slaan. Kate heeft namelijk iets over zich waardoor nee zeggen bijna niet gaat. Kom vanavond naar me toe…en zorg dat je op tijd bent. Ik hou er niet van als mensen te laat komen zei ze streng. Vanavond zal ik je e.e.a. vertellen over BDSM. En zo gingen we elk onze eigen weg.

Na dat ik gegeten had besloot ik even om me zelf even op te frissen, even een scheren, onder de douche en een lekker luchtje op. Waarom ik dit allemaal deed weet ik eigenlijk nog steeds niet, het was maar een informatief samen zijn. Maar als ik wel eens uitga waar andere dames zijn doe ik dit wel vaker. Maar nu was het toch allemaal met wat extra aandacht.

Laten we eens kijken waar ik heen moest, ik tikte het adres in op Google. Tot mijn verbazing was het in Den Haag, “House of Submission” en BDSM-studio. Waar ging ik terecht komen ? Nou ja ze zou het e.e.a. gaan vertellen. Ik had de moed om te kijken in de etage, nu moet ik ook B zeggen. Met enige vorm van lood in mijn schoenen besloot ik af te reizen naar Den Haag, een ritje van iets minder dan een uur.

Met zeer nerveus gevoel ging ik op pad, ik had een ruim uur voor de rit uitgetrokken dus tijd genoeg. Helaas verliep het niet volgens plan, er was een ongeluk gebeurt en alles stond stil op de snelweg. Het telefoonnummer van Kate had ik niet dus ik kon haar ook niet bellen en ik werd dan ook steeds nerveuzer. Gelukkig, het verkeer ging weer rijden. Een minuut voor zeven uur stond ik bij Kate voor de deur.

Met trillende hand drukte ik op de bel. Buiten hoorde ik al dat ze op hakken liep.

Hallo Arjan leuk dat je er bent precies op tijd, daar hou ik van ! Kom je nog binnen of blijf je buiten ? Ik stond aan de grond genageld, wat een vrouw.

Nu wist ik wat ik eerder die dag bij haar zag, ze is gewoon dominant van nature.

Ze droeg mooie lange laarzen tot net over haar knie. Door haar hoge hakken leek ze nog groter. Samen met een korte rokje en mooi corset kwamen haar borsten en taille mooi tot hun recht. En dan de blik in haar ogen…..een echt Domina.

Ze ging me voor naar de grote ruimte in haar studio en naam plaats in haar zetel. Ik moest maar een klein krukje pakken zei ze. Deze zetel is alleen voor de Meesteres, zo ga je me ook voortaan noemen “Meesteres Kate”.

Uhhh ja Kate, ja mevrouw stamelde ik. Zachtjes maar toch zeker voelbaar kreeg ik een tik tegen mijn hoofd :”het is Meesteres Kate voor jouw”. Snel corrigeerde ik mezelf “Goed Meesteres Kate”. Goed zo slaaf Arjan, ja zo ga ik je voortaan noemen slaaf of slaaf Arjan.

Meesteres Kate vertelde dat dit de verhouding zijn in de BDSM -scène. In mijn studio is dit niet anders. Ik ben de Meesteres en jij de slaaf. Eigen is het heel simpel, dat moet ook wel want slimme slaven zijn er niet. Ik je Meesteres praat, en jij slaaf doet. Praten en nee zeggen is voor een slaaf niet toegestaan, je praat alleen als ik dat zeg.

Ook praatje met twee woorden en je zin eindigt altijd met Meesteres Kate, o ja vergeet nooit je Meesteres te bedanken.

Dit was mijn introductie, en ik kwam alleen voor wat info. Ga eens koffie zetten voor je Meesteres. “Prima” zei ik. Klets nu een tik met haar vlakke hand op mijn kont, niet zo maar een tik maar eentje die je voelt. Zie je….er zijn alleen domme slaven die traag leren. Het is “Meesteres Kate” sukkel, ook weet je niet waar de koffie staat.

Na een rondleiding door haar luxe studio ging ik koffie voor Haar en mij zetten. Samen dronken we de koffie op waarbij ík tegelijkertijd een asbak op moest houden, de Meesteres wilde even een sigaret roken. Daarna ging de rondleiding verder en vertelde Meesteres Kate wat waarvoor diende. Meesteres Kate vertelde vol trots over haar zwepen, maskers, en overige attributen. Aan het einde van de avond kon ik nog “een ronde van de zaak” krijgen maar dit sloeg ik beleefd af. Mijn hoofd zat veel te vol indrukken en gevoelens.

“Zullen we onze telefoonnummers uitwisselen slaaf Arjan voor als je nog meer wil weten of kom je liever in de winkel langs” zei  Meesteres Kate glimlachend.

Graag Meesteres Kate, ik weet zeker dat ik nog 1001 vragen heb. Alleen moet ik dit allemaal eerst even verwerken. Met een knuffels en een hartelijke “tot ziens” namen we afscheid. Slaaf Arjan, een slaaf in deze studio doet wat ik zeg. Omdat je nog niet mijn slaaf bent zal ik het je voor deze keer vergeven.

Zag Meesteres Kate me nu al als haar slaafje, ga ik haar slaafje worden ? Een tik tegen mijn hoofd, harde tik op mijn kont welke ik nog steeds voelde, haar asbak omhoog houden en niet te vergeten ik moet haar voortaan Meesteres Kate noemen als ik haar zie of tegenkom. Met deze vragen in mijn hoofd reed ik naar huis en viel ik in slaap.

Wordt vervolgd.

Dank aan slaaf Arjan. Op verzoek mail gegevens beschikbaar bij de redactie.

2 reacties op “Slaaf Arjan en zijn Meesteres Kate 1 – De ontmoeting

 • 20 september 2020 om 16:34
  Permalink

  Meeseres Kate,
  Graag wil ik reageren op dit verhaal,
  Ik vindt het raar dat deze Meesteres kate zoals ze zichzelf noemt
  Een sigaret opsteekt zonder eerst de bdsm checklist door te nemen
  Ik ben zelf asmatisch en roken veroorzaakt longkanker….
  Als ze dit bij mijn eerste ontmoeting zou doen zal ik meteen weg gaan naar huis en is ze een mogelijk klant voorgoed kwijt.
  Dus ja wie is hier nu dom!!!
  Het is dus in mijn beleving ook raar dat dus een slaaf dom moet zijn
  Dit zou betekenen dat iemand met een boven gemiddeld IQ geen BDSM bij u kan doen een beetje jammer.
  Ik ben zelf nog in een verkennigsfase
  Ik heb zeker intresse
  de kinky groeten, Marco

  Beantwoorden
 • 17 maart 2021 om 16:58
  Permalink

  Dag Meesteres ik droom daar ook van een slaaf te zijn alles moeten doen wat de Meesteres luk vind ja alles

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V