Je kunt ook te ver gaan “Verdachte SM-zaak durft seks niet meer aan”

Wij van Onderdanigeman hadden dit bericht wel verwacht bij onze grote zus de dominantie vrouwenblog. Maar het ook zeker belangrijk is om jullie te attenderen op de risico’s die SM met zich mee kan brengen plaatsen wij dit nieuwsbericht. Weliswaar een dagje later maar gewoon omdat het kan!

Hieronder het officiële nieuwsbericht van de Telegraaf.

Eis: Geen cel maar behandeling na SM seksdrama

Om herhaling te voorkomen is het belangrijk dat Michael K. een goede behandeling krijgt voor zijn seksverslaving, vindt de officier van justitie. De verdachte van een fataal seksdrama hoeft als het aan hem ligt niet meer de gevangenis is.

Het OM eiste vrijdag een gevangenisstraf van 450 dagen, waarvan 162 voorwaardelijk en een extra lange proeftijd van 3 jaar. Hij heeft al 282 dagen vastgezeten dus dan zou hij niet meer de cel in hoeven. Om nog meer dode sekspartners te voorkomen moet hij wel een behandeling ondergaan.

K. durft geen seks meer te hebben. Stel dat er weer iemand dood gaat? Dat gebeurde al twee keer. SM-liefhebber Michael K. zegt nu te kiezen voor een celibatair leven. Hij wil katholieke theologie studeren en priester worden.

Het Openbaar Ministerie vervolgt Michael K. voor doodslag op de 35-jarige Zweed Magnus Jonsson. Die werd op 15 december 2015 dood aangetroffen in de sm-kamer van K.’s woning aan de Filips van Almondestraat in Amsterdam-West.

In augustus overleefde een andere man een sm-sessie met Michael K. ook al niet. De man overleed aan hartfalen. De politie vond destijds geen aanwijzingen voor een misdrijf. Dat is volgens de OvJ in dit geval anders.

Jonsson is vermoedelijk bezweken aan een overdosis crystal meth. Hij werd liggend op zijn buik en vastgebonden aangetroffen op een zogenoemde fuck-bench, gekleed in een latexpak, met zijn hoofd naar beneden. Hij bleek oververhit en had een lichaamstemperatuur van 40 graden, waar 36.6 normaal is.

Toch denken de patholoog en toxicoloog die onderzoek deden dat de doodoorzaak moet worden gezocht in een overdosis crystal meth. Zijn opgelopen lichaamstemperatuur na urenlange intensieve seks heeft volgens hen niet bijgedragen aan zijn overlijden.

,,Er zijn meer mensen die wel eens 40 graden koorts hebben en die gaan ook niet dood”, aldus de patholoog.

Michael K. vindt het vreselijk wat er gebeurd is. Hij zegt zich schuldig te voelen, maar niet schuldig te zíjn. ,,Het was een ongeluk. Het is door de omstandigheden gebeurd. We hadden beiden dezelfde hoeveelheid drugs gebruikt. Je gaat toch niet iemand iets aandoen die je leuk vindt en met wie je het gevoel hebt dat er iets meer kan ontstaan?”

Bron: Telegraaf.nl

De gebruikte pijnbank wordt in ieder geval niet meer verkocht bij de IKEA. Ben je toch op zoek naar spannende maar veilige SM speeltjes kijk dan eens rond in onze webshop.

Een reactie op “Je kunt ook te ver gaan “Verdachte SM-zaak durft seks niet meer aan”

 • 22 december 2016 om 22:11
  Permalink

  Nou… Het bericht gaat over twee H/heren, dus is het geen Femdom, maar wel 1 onderdanige Zweedse heer, dus veel geschikter voor mijn kleine broertje 🙂

  Liefs,
  De redactie van je grote Zus

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V