Op bezoek bij Meesteres Sandra in Nijmegen

Van slaaf Max kregen we de volgende recensie ingestuurd van zij bezoek aan Meesteres Sandra waarvoor dank.

Al een hele tijd terug had ik haar gespot op Klapjes.nl en iedere keer als haar foto’s weer zag was ik binnen no time geil. Maar ja ik ben eigenlijk helemaal niet van het SM maar de looks, de kleren en de gedachten maakte me helemaal gek. Iedere keer kwam het er maar niet van omdat de Nieuwemarktstraat in Nijmegen nu eenmaal niet bij me om de hoek is. Er gingen wat weken over heen maar er ging geen week voorbij dat ik niet aan Meesteres Sandra moest denken.

Mijn avontuur

In mijn gedachten lag ik al heerlijk met haar borsten te spelen terwijl ze lekker aan me pik zoog waarbij ze uiteraard haar geile kinky outfit aan moet houden. Maar goed de realiteit was dat Sandra een Meesteres is die voor zover ik weet eigenlijk geen seks doen. Het moment was daar met een goede vriend afgesproken bij V/D Valk in Lent om eens wat te eten en even bij te kletsen over van alles en nog wat. Ik was wat eerder en besloot het erop te wagen en stuurde een mail naar Sandra. Vrijwel direct antwoord met goed nieuws en slecht nieuws.

Het slecht nieuws was dat ze voorlopig geen tijd had maar het goede nieuws was dat ze wel seksuele handeling in haar pakket had! Wow, ik kreeg ineens een harde pik in mijn broek en vanaf dat moment ging ze niet meer uit mijn hoofd. Inmiddels was mijn vriend aangekomen en na een hapje en wat biertjes wilde we eigenlijk afscheid nemen tot ik weer met mijn hoofd in mijn tablet dook en hij aan me zag dat er was. We zijn goed bevriend ik dus vertelde het hem en liet een foto zien van Meesteres Sandra. Hij moest lachen omdat die weet dat ik gek ben op type MILFS en laat Meesteres Sandra nu helemaal dat straatje passen!

Direct nog een mail gestuurd maar ineens geen antwoord meer. Oef dan toch maar de rit naar huis maken met een kogelharde pik in mijn broek en mijn hoofd vol geiligheid? Ja zei ik tegen mezelf terwijl mijn gevoel hele andere plannen had. Ik zei tegen hem dat ik niet ging wachten en naar huis zal gaan. Meneer wist welke kant ik op moest en toen ik zijn kant op ging bij de stoplichten stond die vrijwel direct met zijn auto langs en riep nog door de raam “Veel plezier en je moet het gewoon doen!”. What the fuck dacht ik, ik probeer het ook gewoon en zie wel of deze blonde MILF er is of niet.

Dus richting Nijmegen, daar aangekomen nog even mijn mail gechecked maar helaas nog geen reactie. De auto uit en de kou in en eens kijken of ze er is. Helaas geen Meesteres Sandra enkel wat andere dames die alles uit de kast haalde om mijn aandacht te trekken waarbij ik zelfs bang was dat ze de raam eruit zouden slaan :). Snel heen en weer gelopen en terug na de auto en mijn vriend nog even gebeld en zoals een goede vriend moet doen gaf die mij het advies om gewoon te wachten en mijn hard verdiende euro’s te spenderen in Nijmegen. Ach ja joh wat maakt het uit ik heb toch niets te doen.

BAM! Ineens was er mail met “Give me 10 minutes”. Ik kreeg een lag op mijn gezicht en een harde pik in mijn broek, het zal zo gaan gebeuren. De auto uit en ja hoor daar ze achter het raam haar make up bij te werken. Ze lachte en zoemde de deur open. Ik keek even snel en wist al direct dat dit helemaal mij vrouw was.

We kwamen aan in haar domein, een keurige kamer met een kooi, schandblok, andreas kruis en nog wat SM speeltuig wat ik niet herkende. Tv aan met wat porno en een goed stukje muziek. Meesteres Sandra zag dat ik haar scande en lachte naar me. In zo goed mogelijk Duits (Ze verstaat overigens perfect Nederlands) vertelde ik wat ik wilde. Helaas ging dat niet in de tijd die ze beschikbaar had. Ik ben altijd van de ruimere bezoeken maar deze keer kwamen we slechts uit op 30 min omdat ze nog meer afspraken had staan.

Even wassen en op bed gaan liggen, Meesteres Sandra stond nog en ik kon me ogen niet van deze blonde MILF af houden. Ze had me duidelijk door want draaide een paar keer zodat ik haar nog beter kon bekijken en bukte even zodat ik tegen haar slipje aan keek en haar kutje zag zitten. Grrr ik was in alle staten maar moest me uiteraard gedragen. Ze kwam lang me liggen in haar prachtige latex outfit en hoge laarzen. Ze begon me te strelen en ik verkende haar laarzen en voor zover voelde aan haar heerlijk zachte billen. We dolde een beetje en opeens ging haar hand naar mijn pik en liet ze het spel beginnen.

Ik stopt direct met praten en keek via de spiegel naar haar heerlijke lichaam. Ze keek me recht in mijn ogen aan met een blik die ik nog nooit had gezien. Zo diep en zo vol met geiligheid maar ook gelijk streng. Ik verkende haar hakken en Meesteres Sandra speelde door met mijn pik die inmiddels kogelhard was. Haar topje ging uit en er kwamen twee heerlijk gevulde siliconen borsten vrij. Ze keek me aan en zonder enig woord kreeg ik om de beurt haar tepels in mijn mond. Mijn pik klopte ik wilde meer maar wist dat het niet kon in deze 30 minuten. Ze zag dat ik genoot en teasde me verder door haar een zoen beweging te maken maar toen haar vinger langs haar lippen te halen en die in mijn mond te stoppen. Ik zoog er gulzig aan.

Ze boog verder over me heen en gleed met haar borsten over mijn lichaam terug naar mijn pik. Vakkundig ging er een condoom om en met een geile blik via de spiegel begon ze aan mijn pik te zuigen. Ik keek even terug maar besloot later mijn ogen te sluiten en me helemaal over te geven aan de waanzinnige pijpkunsten van deze Meesteressen MILF. Ik ga aan dat ik wilde dat ze door ging, natuurlijk stopte ze even en keek me aan. Ik schrok even maar ze grijnsde en ging gelukkig verder met mijn pik in haar mond. Ik begon zachtjes te kreunen en ze begon met haar andere hand met mijn ballen te spelen en voerde het tempo wat op waardoor ik met een luide kruin het condoom vanuit mijn tenen vol spoot!

Nog even trilde ik na en Meesteres Sandra lachte en vroeg of ik het lekker vond. Ik was verdoofd en ze streelde me nog even tot ik weer bij de normale wereld was. Gewassen afscheid genomen met een kus en met een big smile terug naar huis gereden. Ik wil haar zeker deze week of volgende week nog een keer bezoeken!

Man o man wat een kanjer dit en ow zo lekker!

1 reacties op “Op bezoek bij Meesteres Sandra in Nijmegen

 • 9 januari 2017 om 17:20
  Permalink

  al enkele keren op bezoek geweest bij meesteres sandra.
  ze laat al je dromen uitkomen op sm gebied.
  elke keer verrast ze je met iets nieuws.
  voor beginnende en gevorderde slaven .
  bezoek haar en je krijgt geen spijt en je gaat haar zeker nog meerdere keren opzoeken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V