Mijn ervaring bij Meesteres Kate

Al jaren loop met SM fantasieën rond en hoewel ik dit al vaker aan mijn partner had. Daarom ben ik uiteindelijk  op zoek gegaan naar een professionele Meesteres. Hierbij waren  voor mij de hygiëne, discretie, kundigheid en veiligheid voor mij erg belangrijk punten. Nadat ik  de website van deze Meesteres uitgebreid bekeken te had en onder de indruk geraakt was van haar aanpak zoals daar vermeld, heb ik na een paar keer aarzelen toch maar de stoute schoenen aangetrokken en Meesteres Kate gebeld.

Dit telefoongesprek was zeer informatief en voldeed geheel aan mijn verwachtingen waarop ik snel een eerste afspraak gemaakt heb. Van mijn kant ging ik uit van een voorzichtige real life kennismaking en oriëntatie maar dat werkte net iets anders uit. Gelijk bij binnenkomst raakte ik al onder de indruk van haar geweldige verschijning. En nadat ik mij netjes voorgesteld had bleek er ruim tijd te zijn voor ene behoorlijk uitgebreid voorgesprek in één van de speelruimtes. De ‘kleine’ kamer  welke zeer sfeervol en compleet is ingericht en waar ook  de muziek die er speelde er helemaal bij paste en  mijn SM gevoel allen maar verder aanwakkerde.

Bij dit gesprek  had ik af en toe het gevoel  dat de Meesteres dwars door mij heen keek en mij al heel snel doorgrondde en  door had wat voor soort slaaf ik zo willen zijn en waar mijn diepere fantasieën liggen. Ook haar benadering gaf mij een heerlijk gevoel van spanning. Zij vervult geen uitgebreide  wensenlijstjes. Zij  vroeg me gewoon naar lichamelijke beperkingen, harde grenzen en op ik sporen kon hebben. Ik had wel een paar fantasieën die ik graag naar voren wilde brengen waarnaar werd geluisterd, maar ook het antwoord kwam dat het aan de Meesteres is wat zijn daar eventueel van zou willen gebruiken tijdens de sessie.

Ik mocht nog even in de nog indrukwekkender speelruimte kijken en na het afhandelen van de formaliteiten kreeg ik de opdracht mij te douchen en op de aangegeven manier aan de Meesteres te presenteren in de werkelijk prachtige grote speelruimte.

Tot mijn vreugde bleek dat pas nadat ik mij meldde de effectieve speeltijd inging en toen begon dan ook mijn rollercoaster van geil verlangen, spanning en emoties. Ik had mezelf allen wel  in mijn fantasie flink overschat in wat ik dacht te kunnen hebben maar gelukkig werd er goed naar mijn lichaamstaal gekeken. Het genadewoord dat ik gekregen had als noodrem heb ik niet nodig gehad terwijl ik wel in de buurt van mijn maximum kwam.

Het werd een geweldige een indrukwekkende sessie waarbij er een mengsel van seksuele vernedering (ik had nogal opgeschept over mijn seksuele prestaties), machteloosheid, dienstbaarheid, spelen met mijn geest en natuurlijk mijn ‘overdreven ‘geile lusten. Het uur vloog om en toen het spel was afgebouwd zag ik  dat ik echt iets meer dan een uur was bespeeld en gebruikt door Meesteres Kate. Na afloop bleek er nog wat tijd voor en nagesprek te zijn waarbij ik ineens een paar tranen kreeg en aan  de voeten van de Meesteres mocht bijkomen.

Ingezonden door Slaaf Jeff

1 reacties op “Mijn ervaring bij Meesteres Kate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V