Een onvergetelijke wending in mijn leven… Meesteres Illucia

Na een ongelijke strijd met kanker verloor ik, na bijna 9 jaar, eind 2009 mijn laatste partner. Het waren hele fijne jaren, mede door het feit dat wij beiden twee liefhebberijen hadden en dat waren motorrijden en BDSM!

Ik zal die jaren nooit vergeten, maar het leven gaat door en mijn BDSM gevoelens kon ik ook niet stoppen. Mijn verlangens naar een heerlijk SM spel werden steeds sterker. Natuurlijk speelde ik met mezelf in mijn favoriete rubber met gasmaskers, die ik ombouwde naar rebreathing maskers omdat dat een erg geil gevoel geeft tijdens het ademen door lange slangen of aangesloten op rebreathing bags, variërend van twee tot zes liter inhoud.

Verder vond ik tepelmarteling ook erg lekker, maar ik miste de echte spanning omdat ik nooit echt machteloos was vast gebonden, omdat je jezelf nu eenmaal weer moet kunnen bevrijden als je alleen bent.

En dus was de tijd, na goed twee jaar, aangebroken om daar verandering in aan te brengen, maar hoe doe je dat. Een nieuwe relatie aangaan met een andere vrouw ligt natuurlijk voor de hand, maar zoeken naar iemand met dezelfde BDSM gevoelens en ook nog Dominant, is geen eenvoudige zaak. En eigenlijk wilde ik op mijn leeftijd, boven de vijftig ha, ha, ook geen nieuwe vrouw meer dagelijks om me heen, zodat er maar een manier over bleef, een goede commerciële Meesteres zoeken.

Na intensief speurwerk op het internet vond ik iemand waarvan ik dacht dat Zij wel eens de Meesteres kon zijn die ik zocht.

En die Zij was, Meesteres Illucia.

Het was 11 april 2012, ik zal die dag nooit meer vergeten dat ik voor de eerste keer bij Haar kwam voor een intake gesprek, ja alleen een gesprek, want ik wilde eerst kennismaken met Haar en kijken of ik een klik zou hebben met deze mooie Meesteres. En die klik groeide tijdens dit, voor mij toch wel emotionele, gesprek waarin ik mijn verleden bloot legde bij Haar. De menselijkheid en warmte tijdens dit gesprek met Meesteres Illucia brachten mij van mijn stuk en ik zat eigenlijk met mijn mond vol tanden toen Zij me vroeg wanneer ik dacht een sessie bij Haar te willen hebben. Er spookten allerlei gedachten in een razend tempo door mijn hoofd, maar voordat ik antwoord kon geven op Haar vraag, hakte Meesteres Illucia zelf de knoop al door en zei op een soort van gebiedende toon, “ik wil je volgende week woensdagmiddag om half twee zien en neem al je rubber maar mee”.

Er kwam een stamelend “ja Meesteres” over mijn lippen, omdat ik eigenlijk stom verbaasd was dat deze fantastische Meesteres zojuist mijn eerste commerciële sessie bij Haar geboekt had. Ja ik gebruik nu de woorden fantastische Meesteres, maar op dat moment wist ik natuurlijk nog niet dat Zij echt fantastisch zou zijn, daar ben ik in de afgelopen, bijna vijf jaar, wel achter gekomen tijdens mijn maandelijkse bezoeken aan Haar en vanaf begin 2013, toen Meesteres Illucia als mede eigenaar de Studio House of Submission opende, heb ik soms wel drie dagen per week op Haar verzoek mogen mee helpen deze prachtige Studio aan te kleden.

Zoals uit het bovenstaande blijkt, was ik eigenlijk wat beperkt met het BDSM spel en omdat mijn Meesteres toch wel potentie zag in mij vertelde Zij me dat, als ik echt een goede slaaf voor Haar wilde worden, ik mijn grenzen zou moeten verleggen en ook open moest staan voor andere aspecten van het BDSM spel waardoor ik meer allround zou worden. Nou dat was niet tegen dovemans oren gezegd, ik had die grenzen wel aangegeven tijdens het intake gesprek maar dat was al een hele tijd geleden en in die tijd had ik eigenlijk al zoveel nieuwe dingen gezien en gedeeltelijk ervaren, mijn Meesteres een beetje helpen tijdens sessies met een andere onderdanige bijvoorbeeld, dat ik Haar gelijk gaf en ook omdat ik Haar volledig vertrouw natuurlijk.
Het gaat echter veel te ver om alle sessies te beschrijven, want dan wordt het geen verhaal maar een erg dik boek. Maar wat hoogtepunten en ook een dieptepunt, het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn, van mijn slaven bestaan wil ik wel even kort beschrijven.

Doordat ik akkoord gegaan was om me meer allround te laten vormen door mijn Meesteres, kreeg ik ook steeds meer dingen te doen voor Haar in de Studio House of Submission, waardoor ik haast wekelijks bij Haar in de buurt was. Maar dat ging ook gepaard met fouten die ik dan maakte omdat deze Meesteres altijd voor perfectie gaat. Ik kan iedereen vertellen dat die fouten dan ook flink werden bestraft en als ik er aan terug denk voel ik de cane slagen nog steeds, maar van fouten leer je in het leven en ook ik leerde er dus van, alhoewel ….. ik maak nog steeds fouten maar gelukkig wel minder.

Enkele hoogtepunten zijn zeker het mogen meewerken tijdens foto sessies voor de websites van Mrs Illucia, House of Submission en de Panorama, in mijn geliefde rubber en het helpen bij het Open Huis. Maar het mooiste hoogtepunt was het krijgen van mijn collar, weliswaar voor een proef periode maar dat is normaal. Ik heb er echter niet zo lang mee rond mogen lopen, want dan kom ik gelijk maar bij het grootste dieptepunt uit.

Volgens mijn Meesteres heb ik hele goede eigenschappen, maar ook een paar hele slechte en die zitten zo diep in mijn leven geworteld dat ik ze af en toe slecht onder controle kan houden, tot mijn spijt en tot grote ergernis van mijn Meesteres. En deze zijn, voor mijn beurt praten, vaak nog even het laatste woord hebben en niet eerst nadenken voordat ik antwoord geef als er mij wat gevraagd wordt. En door deze dingen is mijn collar dus ook weer afgenomen door mijn Meesteres, maar ik heb de hoop nog niet opgegeven om hem ooit nog een keer terug te verdienen.

Ik kan dit waargebeurde verhaal natuurlijk niet in mineur afsluiten en daarom heb ik nog een paar hoogtepunten bewaard voor het slot akkoord. En dus zijn ook de tepel martelingen die ik gehad heb best het vermelden waard, want die zijn zeker een halve centimeter langer geworden door de gewichten aan mijn tepelringen in die jaren en ze waren al flink, maar ook de sessies met naalden waren geweldig geil zeker in combinatie met elektrische stroom. En zo zijn er eigenlijk nog veel meer hoogtepunten, lekker in je rubber catsuit opgesloten in het vacuüm bed, of wat te denken van rond gedraaid worden terwijl je vastgesnoerd bent op het grote rad, met gewichten aan je tepels en ballen.

Ook helemaal in een leren body bag verpakt zijn met een geslote leren hoofdkap/masker op met alleen maar een paar hele kleine gaatjes bij de neus om te ademen. Kortom haast te veel om op te noemen, maar geloof me haast elke sessie is een hoogte punt bij Meesteres Illucia.

En dus maakt het niet uit wat er verder nog zal gebeuren, ik zal mijn Meesteres trouw blijven tot mijn dood en dat komt omdat Zij; eerlijk, verrassend, professioneel, discreet, passioneel, doortastend, onvoorspelbaar, streng maar rechtvaardig, veeleisend en bevlogen is. Maar ondanks Haar natuurlijke Dominantie kan Zij ook warm, gevoelig, zacht en liefdevol zijn.

Al deze dingen bij elkaar maken deze Meesteres een geweldig en fantastisch mens en daarom kan ik met een gerust hart tegen iedereen die op zoek is naar iets speciaals op het gebied van BDSM zeggen, zoek niet verder want Meesteres Illucia kan er ook voor jou zijn.

Nic, slaaf van Meesteres Illucia.

Een reactie op “Een onvergetelijke wending in mijn leven… Meesteres Illucia

  • 30 januari 2017 om 14:33
    Permalink

    Dank je wel nic, dat heb je prachtig geschreven.
    Meesteres Illucia, mede eigenaar Studio House of Submission, Den Haag

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V