Slet in opleiding

Daar lag ik dan ingesnoerd in een leren bodybag. Ik kon geen kant meer op. Alleen mijn slavenpik en tepels konden worden bewerkt door de twee Meesteressen. Dat deden ze dan ook volop en met groot genoegen.

Mijn tepels waren nog erg gevoelig. Met graagte had een van de twee top-Meesteressen de tepelklem stevig aangedraaid. Dat voelde eerst nog aangenaam pijnlijk aan, maar nadat ze de tepelklem eraf had gehaald, schoten de tranen me spontaan in mijn ogen van de pijn. ‘Your pain is my pleasure’, luidt een slogan van een bekende Britse Meesteres. Ik zag aan de glimlach van de beide dames dat mijn pijn ze wel beviel. ‘We kunnen nog wel meer pijn doen als je wil, slaaf.’ En ze trok me aan mijn tepel, terwijl ik geen kant op kon.

De andere Meesteres begon me te bewerken met een violet wand. ‘Eerst maar eens de laagste stand’, grinnikte ze. ‘Oh, je kan veel hebben.’ En zette de elektrostand een streepje hoger en ging er mee langs mijn tepels en mijn pik. ‘Mmm’, kreunde ik. ‘Hij vindt het lekker. Hij is een echte slet.’

Eerder voordat ik vastgebonden werd in de body bag hadden de Meesteressen mij geneukt in mijn slavenhol. ‘Kijk eens, deze slet kunnen we wel gebruiken voor andere slaven. Kunnen zij zich op hem uitleven. Kan die in het kamertje hiernaast voor ons geld verdienen.’ Die gedachte beviel me wel. En in gedachten zag ik al twee slavenpikken voor me. Een in mijn slettenkont de ander in mijn mond.

Na ruim een uur lieten de meesteressen me tot een ongekend hoogtepunt komen. De een zat met haar leren broek op mijn mond. De ander bewerkte mijn slavenpik met een elektrische massage wand. Ondanks de bal-bondage spoot ik de condoom in een mum van tijd helemaal vol. Natuurlijk mocht ik die onder luid gelach van de beide dames naderhand leeg zuigen. ‘Zo, ga je nu maar weer douchen’.

Even later ontving ik een WhatsApp-bericht: ‘kan je direct komen. Er is een slaaf die je wil neuken.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V