Afscheid …

Lieve Meesteres Illucia,

“Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan en nu is de tijd gekomen om te gaan”, met deze woorden zou ik graag afscheid van U willen nemen om als slaaf van U door het leven te gaan. Het was een hele moeilijke beslissing die ik, gelukkig samen met U in goede harmonie, heb moeten nemen omdat mijn gezondheid het slaaf zijn verder in de weg stond.

Het waren wel geteld, 5 jaar, 2 maanden, 1 week en 2 dagen, die ik met heel veel plezier met en bij U heb mogen beleven. Natuur lijk was het niet alleen maar zonneschijn, want net als in het gewone leven zijn er ook wel een paar onweersbuien gevallen, maar het genot en plezier voerde gelukkig veruit de boventoon.

De Collar die ik van U gekregen had, mocht ik behouden van U voor de bewezen diensten in de afgelopen periode en die zal ik met heel veel trots blijven dragen. Zoals we hebben afgesproken zal ik de Collar ook na mijn dood om mijn nek dragen in mijn kist, wat ik overigens al had vast laten leggen in mijn laatste wensen.

Dan rest mij nu niets anders dan U, Meesteres Illucia, te bedanken voor de geweldig fijne en gezellige tijd, het waren de mooiste uit mijn toch wel turbulente en nooit saaie leven. Ik zal er dan ook tot aan mijn dood en hopelijk zijn dat nog heel veel jaren met genot en plezier aan terug denken.

Wens U ook nog heel veel sterkte, succes, plezier en vooral gezondheid in Uw verdere leven.

For ever Yours, nic

1 reacties op “Afscheid …

 • 7 april 2019 om 10:26
  Permalink

  Hallo allemaal,
  Meesteres Illucia heeft mij de eer gegeven om het volgende aan te kondigen.

  Open Huis bij SM Studio House of Submission

  Voor inmiddels de 17e keer organiseren wij, Meesteres Kate en Meesteres Illucia op woensdag 10 april 2019 een open huis in onze SM-Studio House of Submission aan de Thomsonlaan 109 A te Den Haag. Er zijn veel mensen die gewoon nieuwsgierig zijn naar een SM-Studio, de drempel vaak te hoog vinden of vol met vragen zitten. De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat ons initiatief zeer gewaardeerd wordt en ook navolging heeft gekregen bij andere studio’s.
  – Heb je je altijd al afgevraagd hoe het er nu aan toegaat in een SM-Studio? – Wat kun je met een zweep doen? – Hoe lekker of juist heftig kan een bondage voelen? – Op wat voor manieren kun je gekeurd worden? – Kunnen stellen ook bij een Meesteres terecht? – Hoe lekker en spannend is het om in een leren of rubber body-bag te liggen? – Moet ik meteen buigen voor een Meesteres? – Mag ik zomaar aan haar laarzen zitten? – Worden mijn grenzen wel gehoord en gerespecteerd? – Kan ik na een sessie het pand verlaten zonder striemen? – Ben ik nou de enige die hiervan houdt? – Hoe voelt latex aan? – Is het niet gek om opgesloten te worden? – Hoe staat het met de privacy?
  Zomaar wat vragen die ons regelmatig gesteld worden, maar ook eigen verhalen of ervaringen die wij te horen krijgen waar wij op kunnen reageren.

  Iedereen is welkom op ons Open Huis.

  Tijdens ons open huis is iedereen welkom, mits minimaal 21 jaar en zich normaal en respectvol gedraagt. Groepjes worden niet toegelaten, behalve wanneer tevoren via de mail is aangemeld.
  Mensen die alleen maar komen socializen worden verzocht om dit te doen op de daarvoor aangewezen events. Ook zijn er geen sessies mogelijk tijdens het open huis. Onze huisslaven zorgen voor een drankje, wij zorgen voor de informatie en rondleiding.
  Wij zijn Meesteres Illucia en Meesteres Kate en hebben sinds maart 2013 onze krachten verenigd en vorm gegeven onder de naam ‘House of Submission’.
  Kom kijken waar slaven en slavinnen zich onderwerpen en proef de sfeer van een echte, serieuze SM-Studio welke vele anderen achter zich laat. Aanschouw het grote rad, huiver onder de professionele takelinstallatie, bewonder jezelf in de grote spiegels, neem eens plaats in de cel, ruik eens aan het soepele leer, spiegel jezelf in het hoge plafond, laat je vingers eens langs het latex-bed gaan en geniet van de rillingen over je rug. En aangezien er ook voor Dominanten de mogelijkheid is om met een onderdanige te spelen in onze Studio, zijn deze natuurlijk ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen.
  De toegang is gratis voor dit open huis, aanvangstijd is 17.00 uur en eindtijd is 21.00 uur aan de Thomsonlaan 109 A te Den Haag. Tot 18.00 uur gratis parkeren, daarna betalen bij de automaat met chipknip/pinpas.
  Altijd al een SM-Studio van binnen willen bekijken? Kom dan kennismaken met Meesteres Kate en Meesteres Illucia en laat je (rond)leiden.
  Bekijk onze websites voor meer informatie of bel/mail voor jouw vragen.

  Vriendelijke groet en alvast veel plezier gewenst,
  Roel, slaaf van Mrs. Illucia

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V