Afscheid …

HouseofSubMission-smclubdoma-mrsillucia-welkom

Lieve Meesteres Illucia,

“Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan en nu is de tijd gekomen om te gaan”, met deze woorden zou ik graag afscheid van U willen nemen om als slaaf van U door het leven te gaan. Het was een hele moeilijke beslissing die ik, gelukkig samen met U in goede harmonie, heb moeten nemen omdat mijn gezondheid het slaaf zijn verder in de weg stond.

Het waren wel geteld, 5 jaar, 2 maanden, 1 week en 2 dagen, die ik met heel veel plezier met en bij U heb mogen beleven. Natuur lijk was het niet alleen maar zonneschijn, want net als in het gewone leven zijn er ook wel een paar onweersbuien gevallen, maar het genot en plezier voerde gelukkig veruit de boventoon.

De Collar die ik van U gekregen had, mocht ik behouden van U voor de bewezen diensten in de afgelopen periode en die zal ik met heel veel trots blijven dragen. Zoals we hebben afgesproken zal ik de Collar ook na mijn dood om mijn nek dragen in mijn kist, wat ik overigens al had vast laten leggen in mijn laatste wensen.

Dan rest mij nu niets anders dan U, Meesteres Illucia, te bedanken voor de geweldig fijne en gezellige tijd, het waren de mooiste uit mijn toch wel turbulente en nooit saaie leven. Ik zal er dan ook tot aan mijn dood en hopelijk zijn dat nog heel veel jaren met genot en plezier aan terug denken.

Wens U ook nog heel veel sterkte, succes, plezier en vooral gezondheid in Uw verdere leven.

For ever Yours, nic

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onderdanigeman Dating
    Klamed B.V