Meesteres Michela – SM Studio Amersfoort / Nieuwegein

De foto’s, de recensies en een goede herinnering. Deze drie zaken leidden ertoe dat ik de site van Meesteres Michela steeds vaker bezocht. “Komende twee weken ben ik weer in Amersfoort” stond in haar rondzendmail. Een zaterdagmiddag in juni: het werden twee uur.

Een rustige buurt, het huis heeft een zij-ingang en een nette douche.

Supersexy in het zwart, op prachtpumps, met lange nagels en in het bezit van een fantastisch lichaam. De foto’s liegen niet. Goed Engels met een accent.

Haar nagels bewerken mijn tepels. Het bloed gaat naar beneden en mijn tong leeft zich uit op haar pumps. Ze zegt dat ze bezit van me heeft genomen, en ik voel me heerlijk weerloos. Tegen het kruis aan de muur begint het tease and denial spel. Ze fluistert in mijn oor en raakt met haar borsten me aan. Min pik wordt gestimuleerd en mijn tepels ook. Ik sta op het punt te spuiten maar het mag niet. Helemaal geconcentreerd op mijn niet-komen onderga ik het, en ben blij als ze aankondigt dat ze me met de zwepen onderhanden gaat nemen. Hopelijk brengt dat wat verkoeling, maar mijn pik blijft super gespannen.

Op het bed. Armen en benen vastgemaakt, maar niet strak. Ze heeft nu volledige controle over mijn lichaam en daarmee van mijn geest. Weerloos vanwege de kettingen, maar vooral vanwege mijn overkokende lust. Ze weet alles te vinden waarmee ik in de totale overgave stand kom: nagels over het lichaam, electro, tepels, ballen, weer de tepels en fluisteren in mijn oor. Dan toch maar weer de tepels en een blinddoek. Met haar hand houdt ze mijn mond en neus dicht, maar ik blijf haar zien. Kietelen, klemmen, nagels en ballen afbinden. En steeds mijn angst om klaar te komen. Twee keer wordt het bijna teveel en houdt ze even op. Even. Dan begint ze weer. Tien minuten voor de eindtijd gaat het niet meer en kom ik klaar. Net wat te vroeg.

We roken nog een sigaret en we babbelen nog wat na. Ik vertel nog nooit zo volmaakt buten controle geweest te zijn. Niet door pijn, maar angst voor de ongecontroleerde lust. Het zal niet lang duren voor ik terugkom.

Met dank aan Verosub1 geschreven op Hookers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V