BDSM Motel (2)

Dit is het tweede en tevens laatste deel in een tweedelig verhaal. Lees eerst: BDSM Motel (1).

Met een kracht die Jake niet van Linda verwacht had, tilde ze de zware monsterkoffer met de encyclopediedelen van de grond en opende hem. Met zichtbaar genoegen schudde ze de koffer uit boven het bed, zodat alle delen kriskras door elkaar over het bed rolden. Ze stak een waarschuwend vingertje op toen Jake wilde protesteren.

Zonder iets te zeggen zette Linda twee tafelstoelen op een kleine afstand van elkaar neer en gaf met een bevelend knipje van haar vingers te kennen dat Jake erop moest klimmen met één been op elke stoel. Algauw voelde Jake zich als de Kolos van Rhodos, terwijl zijn geslachtsdeel stijf vooruit begon te wijzen.

Ondertussen rommelde Linda wat in verschillende laden van de motelkamer, totdat ze een triomfantelijk kreetje slaakte. Ze pakte de lege monsterkoffer op, die aan één kant gedeeltelijk openhing, en liep ermee naar de wijd geopende benen van Jake.

Voordat Jake het wist, had ze een grote tie-wrap snoeihard aangetrokken rond zijn balzak en stijve penis, zodat de tie-wrap nauwelijks meer kon afzakken. Met een satanisch lachje vlocht Linda er een lange, stevige veter doorheen, waaraan ze het handvat van de openhangende monsterkoffer vastbond.

Even later stond Jake wijdbeens op de stoelen, terwijl de leren monsterkoffer zijn zaakje naar beneden trok en de tie-wrap zijn klokkenspel pijnlijk afkneep. Met een speels gebaar deponeerde Linda een willekeurig encyclopediedeel in zijn koffer, toen er een klopje op de deur klonk. “Ach ja,” zei ze nonchalant, “dat is waar ook, ik heb Buddy beloofd dat hij mag kijken.”

Met een grijns van genoegen trok Buddy een stoel onder de tafel vandaan en liet zich erop vallen. Hoewel het nog vroeg in de morgen was, lurkte hij uitgebreid aan een blikje bier. Hij liet een knallende boer en gebaarde Linda dat ze door kon gaan, terwijl hij met een geamuseerde blik Jakes lichaam opnam.

Jake voelde zich tot op het bot vernederd, maar vreemd genoeg wond hem dat eigenlijk alleen maar op. Hij concentreerde zich op de pijn aan zijn ballen toen Linda deel X-Y-Z in de koffer dropte. De encyclopediedelen waren dik en prachtig ingebonden in kalfsleer, dus hij kreunde van pijn toen het volle gewicht van het dikke boekwerk op de bodem van de koffer plofte.

De constructie en zijn ballen hielden het vol tot het vijfde deel. Zodra Linda deel K-L in de koffer deponeerde, floepten zijn ballen en penis met een vreemd zuigend geluid en een brandende pijn uit de tie-wrap en kletterde de monsterkoffer met boeken en al tussen de twee stoelen op de grond. Jake haalde opgelucht adem. Het had niet langer moeten duren, anders zou hij zijn gaan jammeren van pijn.

Jakes beloningTerwijl hij stond bij te komen, had Linda de overgebleven delen van het bed geveegd en was ze achterover op het bed gaan liggen met haar onderlichaam op de bedrand en haar voeten met de gemakkelijke sneakers op de grond.

Terwijl ze Jake honend aanstaarde, deed ze langzaam haar benen uit elkaar waardoor hij ruim zicht kreeg op haar volkomen naakte schaamdeel.

Buddy stootte Jake vriendschappelijk aan en zei: “Toe maar, jongen, dit is je grote kans. Na zo’n sessie wil Linda altijd met een tong verwend worden totdat ze klaarkomt.” Hij trok een nieuw biertje uit Jakes ijskast en ging schrijlings op de stoel vlakbij Linda zitten, zodat hij goed zicht had op de komende gebeurtenissen.

Jake keek even verward van Linda naar Buddy en weer terug, totdat Linda gebiedend wees op de vloer tussen haar wijd geopende benen. Jake kon zijn geluk niet geloven. Stijf van de pijn in zijn zaakje klom hij van de stoelen en viel vlak voor het bed op zijn knieën. Terwijl Linda haar korte rokje nog wat hoger trok en Buddy met een wellustige grijns toekeek, stak Jake aarzelend zijn tong uit en boog zich voorover.

Het volgende kwartier was puur geluk. Aandachtig behandelde hij elk zacht plekje van Linda’s vagina, nam hij haar gevoelige knopje tussen zijn lippen, beet hij speels maar voorzichtig op haar schaamlippen en liet hij zijn tong naar binnen glijden totdat Linda steunend klaarkwam. Vol trots ging hij weer achterover zitten, terwijl zijn geslachtsdeel klopte ondanks de eerdere pijn.

Even bleef Linda achterover liggen op zijn bed en dook toen de badkamer in om zichzelf droog te maken. Buddy dronk zijn biertje in één teug leeg, verfrommelde het en mikte het in de open prullenbak een eindje verderop. Met een knipoog naar Jake, die nog steeds vol geluk op zijn knieën lag, stond hij op en brulde: “Hey Linda, schiet op, je klanten komen dadelijk voor hun ontbijt!” en vertrok.

Toen Linda weer verscheen, leek ze even ongenaakbaar als eerst. Spottend zei ze: “Met die stijve kont van de aframmeling en je balverzakking van net lijkt het me niet verstandig om vandaag de weg op te gaan. Vraag maar aan Buddy of hij je nog een nachtje kan hebben en kom straks maar even langs voor een speciaal ontbijtje.” Ze gaf Jake een ondeugend knipoogje en voordat hij van de grond kon opstaan, was ze weer als een wervelwind de deur uitgevlogen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V