Dominae Suae haalt uit! Petertje’s eerste echte ervaring met de gelegenheidsMeesteres…

Zo! GelegenheidsMeesteres Dominae Sue en petertje laten er geen gras over groeien. Nauwelijks een week na hun kennismaking, ontmoetten ze elkaar weer. Maar nu voor het “echie”. Subman petertje beschrijft op prachtige wijze zijn voorpret, zijn (toch wel) angsten & kleine faaltjes en haar reacties daarop, plusss… wat dat dan weer doet met hem. Bovendien: dit geheel tegen een heerlijk beschreven achtergrond van de publieke omgeving.

We doen het zoals de vorige keer: hier enkele zinsdelen met wat foto’s van de tergend-teasende Dominae, op haar eigen site lees je peters volledige verhaal.

Dominae Suae haalt uit
Inmiddels hebben Dominae Sue en petertje elkaar al voor een derde keer ontmoet. Die ehm… confrontatie staat ook al op de site van de gelegenheidsMeesteres, en is geschreven door haar zelf.Dan heb je wat te doen. Overigens, de rode konten verderop in dit verhaal zijn van auteur peter zelve, maar opgelopen tijdens hun derde ontmoeting.

Dominae Suae haalt uit (1)

De vorige ontmoeting met haar, was met de vrouw achter Dominae. Dit keer zal echter met Dominae zijn. Ik slik een keer want ik weet maar al te goed wat Dominae met mij kan doen. ( … )

De voorpret begin bij mij gelijk. Mijn hoofd vult zich met allerhande scenario’s die mogelijk zouden kunnen plaatsvinden en ook een paar waarvan ik weet dat ze nooit plaats zullen vinden. Maar in mijn hoofd mag het allemaal en ik laat mijn fantasie de vrije loop. Dan krijg ik van haar te horen dat ik vanaf nu niet meer klaar mag komen tot na de date. Slik, dat is voor mij echt heeel lang. Ik heb mijn twijfels of ik dat wel vol kan houden.

Kijk, dat is het betere voorwerk! Vanaf het moment dat de datum in beider agenda’s is gezet, neemt ze al de controle over van zijn orgasmen. Of het petertje lukt? Dat verklappen wij hier niet, gelieve daarvoor naar de site van Madame haarzelve te gaan.

Dominae Suae haalt uit, ook fysiek

Dominae Suae haalt uit (2)

De bediening is erg jong en erg onervaren. Dominae geeft mij de opdracht iets te drinken te regelen. Ik steek mijn hand omhoog en al gauw is er iemand om onze order aan te nemen. Dominae heeft commentaar op de manier waarop ik de aandacht van het personeel heb gevraagd. Ik heb mijn hand te hoog gehouden. Zo ga je niet om met mensen. Ik ben even flabbergasted. Ze vraag mij of ik wel eens een etiquetteboekje heb gelezen. Euhmm, eerlijk gezegd niet nee. Meewarig schudt ze haar hoofd. Ik voel me een beetje een pummel op dat moment.

Hoppa, weer een overname annex correctie! Deze geboren Dominante Vrouw houdt zich in haar hoedanigheid als Dominae niet in. Maar dan ook helemaal niet. Vaste subs & slaven dienen zich te houden aan de mores, aan de normen en waarden van de Meesteres aan wie ze hun ziel hebben gegeven.

Dominae Suae haalt uit, vuurrood uit

Dominae Suae haalt uit (3)

Ik mag kiezen tussen een knietje of een face slap. Kut! schreeuw ik uit in mijn hoofd. Ik kijk haar aan. Ze staat nu voor me met haar handen in haar zij en haar benen iets uit elkaar. Ze ziet er sterk en imposant uit. De uitdrukking op haar gezicht heb ik nog niet eerder gezien. De blik is intens maar anders dan daarvoor. Er is ook opwinding en honger zichtbaar. Geen hint van een glimlach. Wat ik ook kies, hier heeft ze echt zin in. Haar borstkas gaat sneller op en neer terwijl haar ademhaling versnelt. Het is alsof haar hele lichaam zich oplaadt voor wat komen gaat.

Wat zal petertje kiezen? Ook dat gaan we hier niet onthullen. Maar let op zijn prachtige beschrijving van haar toenemende opwinding. Een straffende Dominae is een gelegenheidsMeesteres die (even) vrij is van alles wat non-Domme in haar leven is. Op dat moment verstilt de tijd, vervaagt de omgeving, en is er alleen haar onderdaan en dat wat zij met hem wil doen. Beregeil!

Naar jou? Dominae Suae haalt uit

Tips voor fysiek contact

We hebben nauwelijks een een tiende van petertjes verhaal hier aangehaald. Wel denken we een glimp te hebben gegeven van de superbe beschrijvingen van zijn Meesteres, zijn spanning en hun omgeving. Heb je zijn verhaal op de Meesteres haar site tot je genomen, én… je zou je ook wel aan een contact met Dominae Suae willen wagen, dan vind je de mogelijkheden elders op haar site. Overigens heeft ze die zelf gemaakt. Best knap. Weer ergens anders aldaar staan haar tips voor real life-contact.

  • Neem altijd iets attents mee, ook als dit niet gevraagd is

  • Zorg dat je lekker ruikt (denk ook aan mondgeur!)

  • Zorg dat je haren onder controle/weg zijn. Ik heb extreem goede ogen. Denk hierbij ook aan neushaar, oorhaar, getrimd okselhaar en uiteraard gladde ballen en pik. Borsthaar is prima acceptabel.

  • Maak je oren schoon!

Doe je voordeel ermee! Bij haar of bij wie dan ook. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V