Zegt de ene onderdanige man tegen de andere: attendeer jouw Meesteres op Snacc.nl!

Hier, een tip van ons: attendeer jouw Meesteres op de spiksplinternieuwe profielensite Snacc.nl! Het is gratis én gemaakt door lieden die weten wat ze doen én deden.

Attendeer jouw Meesteres op Snacc.nl

Attendeer jouw Meesteres

Dát SnaccNL bestaat, lazen we op onze Grote Zustersite Klapjes. Wat onze collega’s niet vermeldden is dat veel Nederlandse en Vlaamse Meesteressen en KinkyGirls nog schitteren door afwezigheid op de nieuwste 18+profielensite. Dus… attendeer jouw Meesteres op SnaccNL, deze site heeft het in zich om groot te worden!

Alleen die titel, maar a la!

Snacc is Amerikaanse straattaal voor “snoepje”. Nu zijn Meesteressen al helemaal geen snoepjes en de meeste KinkyGirls krijgen ook jeuk als ze zo worden aangesproken. Maar hey, zo’n naam kan ook nieuwsgierige vanillaheerschappen naar de profielen lokken van Prodommes en kinksters.

Zelf hebben wij deze natte zondagochtend besteed aan het doorzoeken van de nieuwste 18+profielensite in het Nederlands. En we moeten zeggen: dit gaat wat worden. Temeer omdat de mensen achter Snacc dezelfde mensen zijn die o.a. Sexjobs.nl hebben bedacht en groot gemaakt.

Wat zegt Snacc over Snacc?

Via-via kwamen vanochtend aan een persbericht dat Snacc eind vorige maand de vanillawereld instuurde. Een groot deel ervan halen we hieronder aan. Met dit en onze eigen bevindingen kan ik mijn lotgenoten onder jullie die al dan niet vast een Meesteres dienen, Snacc van harte (laten) aanbevelen. En nee, OnderdanigemanNL verdient hier niets aan, behalve dan dat we nog beter naar Meesteressensites en -profielen kunnen zoeken en verwijzen.

Haal een wit voetje bij jouw Mevrouw, krijg terug wat je verdient en schrijf daar weer een verhaal over voor onze site *GRIJNZ*

Is het dating? Is het een sexwerk platform? Het is het beiden! Snacc is voor alle domina’s, meesters, slaven, slavinnen, shemales en andere kinksters die op zoek zijn naar een (betaalde) afspraak.

Geen Vip of gold abonnement, geen lidmaatschap. Snacc is gewoon gratis. Dus maak een profiel aan en kijk wat het je brengt. Wil je facebook, instagram, twitter of een andere website aan je profiel koppelen? Geen probleem!

Via Snacc kun je 100% anoniem contact leggen via de Snacc-chat. Dus niemand weet wie je bent of heeft gegevens van je. Jij bepaalt zelf of, en wanneer, je telefoonnummers, emailadressen of andere gegevens uitwisselt. En nog mooier…

Snacc is het enige erotische platform waar je je profiel
anoniem & incognito kunt zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V