“Mijn eerste ontmoeting met Dominae Suae”, door peter

Interessant! Eén van de vaste subs van gelegenheidsMeesteres Dominae Suae, peter, is begonnen aan het beschrijven van zijn ervaringen met haar. De lezers van Onderdanigeman.nl zitten op de eerste rij om het mee te maken

Ongeveer 2 maand geleden kwam ik haar advertentie tegen op sexjobs. Ze kwam op mij over als een vrouw die echt plezier beleefde aan domineren en het niet alleen om het geld deed. Precies wat ik zocht.

Dominae Suae en de eerste date met peter

Gedeelde ervaring op gedeelde sites

Aanvankelijk hadden de Meesteres, peter en wij afgesproken dat de gehele ervaring op Onderdanigeman.nl zou worden geplaatst. Na het lezen ervan, bleek het zó goed dat we vonden dat het ook op de gloednieuwe site van de Meesteres moest komen. Aangezien hetzelfde verhaal niet op twee verschillende sites kan worden geplaatst (anders Googlestraf en zo), besloten we het hier in delen aan te kondigen.

Dan, in de dagen erna, komen er een paar teases van haar via kik. Ze zijn spot on. Ik probeer ze te negeren. Dat lukt in eerste instantie maar dan komen er nog een paar. Ik baal van mezelf maar kan de drang om te reageren niet weerstaan. We chatten weer verder. Middels een erg sensueel audiobericht weet ze mij uiteindelijk voldoende vertrouwen te geven. Ik neem een leap of faith en betaal voor een proefweek.

Ervaring: peter zijn eerste date met Dominae Suae

GelegenheidsMeesteres Dominae Suae

Dominae Suae is “ontdekt” door onze “grote zus” Klapjes.nl. Volg deze laatste link en je kan haar stem horen. Ja, zelfs downloaden als audiofile voor je telefoon. Wij kennen inmiddels drie subheren die zich door haar stem laten wekken(!).

Ik loop nu ca. 20 jaar in het online Femdom wereldje rond en heb diverse amateur Meesteressen gediend. Het voelde eigenlijk altijd schadelijk. Het verdiepte onzekerheden en af en toe leverde het ook nog een nieuwe op. Het is iets dat mij trekt Femdom, maar ook iets om heel voorzichtig mee om te gaan.
De ervaring met Dominae was het tegenovergestelde. Het voelde op de één of andere manier heilzaam. Na een scène voelde ik me weliswaar meestal seksueel gefrustreerd, maar vooral energiek en opgewekt.

Bij haar word ik “echter”…

De 1e date van peter met Dominae Suae

De afgelopen Covidmaanden hebben nogal wat gedaan voor ook de Femdomwereld. Online Domineren heeft een vaste plek veroverd, nogal wat FindomMeesteressen zijn opgestaan en er zijn real life-Meesteressen die beide fenomenen hebben geïntegreerd in hun dienstenpakket. Je zou bijna vergeten dat er ook gelegenheidsMeesteressen bestaan. Anders gezegd: FemdomVrouwen die subheren domineren omdat ze vanwege hun geaardheid ehm… niet anders kunnen. Net zoals subheren zich moeten onderwerpen, en moeten dienen, omdat ze niet anders kunnen. Zulke Vrouwen plaatsen en houden wij hier graag op de voorgrond.

Voor het eerst kan ik mij volledig overgeven aan een Domme. Bij haar voel ik me volledig veilig, vrij en gerespecteerd. Mijn overgave aan haar is compleet en ongeremd. Door de manier waarop zij een scene beschrijft kan ik me met mij inlevingsvermogen, er helemaal in opgaan. Het voelt echt onbeschrijfelijk fijn en intens.

Meer van Dominae Suae na de eerste date met petertje

Vandaar dat wij het toejuichen dat peter zijn ervaringen met deze schitterende, sterke, zwoele en overweldigende Vrouw met jullie en ons wil delen. Volg dus de eerste link en je leest zijn verhaal helemaal. Wil je zelf contact met de gelegenheidsMeesteres? Op haar site staan de mogelijkheden ervoor. Maarrr… let op! Reken je niet te rijk! Mevrouw doet dit voor haar plezier naast een druk sociaal en zakelijk leven. Hopelijk heeft ze tijd voor je!

Voor nu kijken wij uit naar de peters volgende ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V