Tsjechische schone verovert de lage landen – Meesteres Petrana

Soms heb je als onderdanige man geluk. Dan ben je plotseling aan de praat met een prachtige elegante dominante jongedame en vindt ze het zo maar een prima idee dat je een artikel over haar schrijft voor onderdanigeman.nl. Dank u wel Meesteres Petrana!

Als je de Nederlandse kinky scene een beetje volgt kan het je niet ontgaan zijn. Er is een nieuwe Meesteres “in town”: Meesteres Petrana. Een enthousiaste Tsjechische schone die voorlopig een jaar in Nederland woont, nog niet weet wat ze daarna gaat doen, maar nu druk bezig is om Nederland, België en onze taal te leren kennen. Dat gaat al aardig de goede kant op. In gesprekken met haar wisselen Nederlandse en Engelse zinnen elkaar af.

Sommige onderdanige mannen hebben nog meer geluk. Ze is al de trotse bezitter van een Nederlandse huisslaaf waar ze heel erg blij mee is: “hij begrijpt dat ik iemand nodig heb die echt om kan gaan met mijn Femdom lifestyle.”.

Ze was niet altijd zo gelukkig met vriendjes. “Ik wist eigenlijk al van jongs af aan dat ik anders was dan andere meiden. Ik had bijvoorbeeld vaak problemen in relaties met mannen en was met geen van mijn vriendjes echt gelukkig. Rondom mijn puberteit begon ik me langzaam te realiseren dat ik misschien een Domme zou kunnen zijn.”. Maar het duurde nog een tijdje voordat ze haar dominante gevoelens echt kon uiten “Op mijn 19e had ik een relatie met een jongen. Ik realiseerde me steeds meer dat ik vrijheid in mijn leven nodig had. Ik begon macho en bezitterige mannen steeds meer te haten, maar ik was bang om hem de waarheid te zeggen. Hij was best wel religieus en wilde bijvoorbeeld niet dat ik rode lippenstift droeg. En zo waren er nog wel meer dingen. Hij probeerde een lief volgzaam meisje van me te maken. Maar binnen in mij schreeuwde het! En na twee maanden heb ik het uitgemaakt.”. “Ik heb me toen eerst op mijn studie gestort, maar ik raakte steeds meer gefrustreerd. Ik voelde me niet vrij en merkte dat ik helemaal niet met mezelf en mijn seksualiteit bezig was.”.

Langzaam leerde ze in haar favoriete stad Praag haar dominante kant beter kennen. Vooral in de BDSM-clubs Atelier en Flora waar ze veel slaven ontmoette en veel BDSM-vrienden heeft leren kennen.

Maar Tsjechië is een land waar SM nog taboe is. “Het is moeilijk om daar een echte lifestyle Domina te zijn. Mensen respecteren het niet of accepteren het niet. Slaven in Tsjechië willen alles voor niks en snappen niet hoeveel moeite je als Domina moet doen en wat het allemaal kost. Mijn kleding, website, fotoshoots, BDSM-toys en noem maar op. Natuurlijk zijn er ook goede slaven in mijn eigen land, maar dat is echt wel een minderheid”.

Het ligt dan voor de hand om te vragen of slaven in Nederland haar beter bevallen. “Er zijn in elk geval belangrijke verschillen. Mensen accepteren mijn BDSM lifestyle hier veel meer. Kijk alleen al maar naar mijn huisslaaf. Die snapt echt wat ik nodig heb.”.

“De ervaringen die ik nu met slaven uit Nederland en België heb gehad zijn op zich goed. Slaven respecteren een Dominante Vrouw meer en snappen ook dat het hard werken is om een pro Domme te zijn. Meesteres Petrana is zowel een lifestyle als pro Domme. Dominantie is voor haar veel meer dan een sessie van een paar uur in een SM-kelder. “Ik hou er heel erg van om verwend te worden. Naar een goed restaurant gaan met mijn slaven of uitgebreid winkelen of fetish en Femdom feesten bezoeken.”.

“Maar ook SM spelletjes vind ik zalig. Trampling met mijn schoenen aan, tepel torture, met mijn lange nagels sporen op een slaaf achterlaten, volgzame hondjes van mijn slaven maken, mind games. Dat kost altijd wel veel tijd, maar als ik dan voel dat een slaaf helemaal van mij is …Heerlijk!”.

“En ik vind het ook geweldig om model te zijn. Er mooi en elegant uit te zien. Ik ben lang, heb prachtig lang haar, lange nagels en houd van leer, zijde, lingerie. Sexy, vrouwelijke kleding, maar ook zakelijke outfits, mooie kousen, hoge hakken.”.

Meesteres Petrana. Jong. Mooi. Elegant. Nieuwsgierig. Soms een beetje introvert, maar ook heel erg spontaan en vriendelijk.

“En strikt en veeleisend! Slaven zouden zich bijvoorbeeld eens wat meer moeten gaan verdiepen in voetmassages. Er zijn maar weinig mannen die dat goed kunnen. Terwijl je mij daar zo veel plezier mee zou kunnen doen!”.

Dat – mede onderdanige mannen – lijkt me iets om goed in de oren te knopen!

Meesteres Petrana met dank aan @Peterjr1964

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V