Wat doe je met me? Meesteres Lisa

De avond voordat ik naar je toe rijd lig ik in bed. Mijn gedachten dwalen een beetje af naar hoeveel zin ik in de volgende dag heb. Mijn vrouw ligt niets vermoedend naast me. Het liefst is ze voor mij onderdeel van mijn ontdekkingsreis maar dat gaat niet. Het begrip is er niet. En na een paar keer het onderwerp voorzichtig ter sprake laten komen is het me duidelijk dat dit begrip ook niet gaat komen. Soms vraag ik me af of ik niet verkeerd bezig ben, voel me dan zelfs schuldig of een slechte partner. Maar aan de andere kant leef ik ook maar één keer en wil genieten, ontdekken en ervaren. De nieuwsgierigheid wint het van de schuldvraag.

Liggend gaan mijn gedachten naar jou, ik weet zeker dat je me gaat vragen wat we gaan doen. En wat antwoord ik dan? Alles wat we al hebben gedaan schieten als korte scenes door mijn gedachten. Vandaaruit komt het verlangen maar ook de fantasie om verder te gaan. Van het één komt het ander, en dat is in dit geval ook zeker zo.

Opgewonden lig ik in bed. En terwijl ik merk dat mijn vrouw nog wakker is vraag ik mij af wat we hebben afgesproken. Soms zeg je me dat ik dagen lang niet klaar mag komen en soms maakt het je niet zo veel uit. Dit keer was er geen afspraak. Mijn opgewonden toestand zorgt ervoor dat ik gebruik maak van de situatie en voorzichtig maar doeltreffend mijn vrouw de aandacht geef die ze zo graag krijgt. Tijdens de seks bevredig ik haar maar mijn gedachten zijn bij jou. Ik kan er nog net voor zorgen dat ik niet klaarkom, ik bewaar het toch liever voor morgen. Ook al heb ik dit keer geen opdracht van je gehad om niet klaar te komen tot ik bij je ben.

De volgende ochtend aan het werk, er ligt nog iets te veel te doen om op tijd weg te kunnen dus geef ik mijn collega’s maar een klein beetje van mijn werk om te doen. Dit omdat ik op tijd bij je wil zijn. Toeval of niet, maar je poste op twitter die ochtend een foto met de tekst “Present yourself to me….. but just one thing. I DON’T LIKE TO WAIT!!”. Het is teveel eer om te denken dat het voor mij bedoelt zou zijn maar de hint is duidelijk. Ik zal op tijd zijn en stap snel in de auto.

Na zo’n anderhalf uur rijden kom ik de straat in. 15 minuten te vroeg. Mooi zo, maar te vroeg aanbellen is ook niet goed dus wacht ik tot een schappelijke 5 minuten voor tijd. Ik loop naar de deur en relaxed bel ik aan. Ik heb er zin in!!! Inmiddels heb ik een manier gevonden om zo goed mogelijk door de ruitjes van de deur te kijken en kijk vol verwachting naar de trap in de verte. Klik klik klik. Je loopje is zo herkenbaar en ik merk dat mijn hart op het geklik van de hakken reageert. Dan zie ik je langzaam maar zeker de trap aflopen. Latex zwarte broek, zo strak om je benen en billen. Daarboven een zwart bloesje van een stofje waar ik helemaal gek op ben. Jezus wat ben je weer prachtig vandaag. Ik merk dat mijn rust ruimte maakt voor spanning en een bijna kinderlijke opwinding. Waarschijnlijk lijk ik de rustig, maar van binnen ben ik net enthousiast springende chiwawa die na maanden afzondering weer terug is bij zijn baasje. “Rustig blijven”, zeg ik in mijn hoofd tegen mezelf.

We lopen naar boven en na het omkleden en douchen stel je inderdaad de vraag, “wat gaan we vandaag doen”. Ik begin te vertellen hoe het gisteren in mijn hoofd ging en wat er allemaal in mijn gedachten speelt. Ik merk aan je dat je bij de tweede zin al afhaakt, weg kijkt en mijn gebrabbel maar saai vindt. Ik sluit af met “ach, jij weet toch beter dan ikzelf wat ik nodig heb”. En zo is dat ook. Je hebt Carte Blanche, ga je gang maar. Tot nu toe heb je regelmatig mijn grenzen overschreden of dingen gedaan die ik nooit als wens zou noemen. Elke keer raakte jij mijn gevoelige snaar, elke keer zorgde dat nieuwe voor een verlangen nog verder te gaan. Zo lang jij maar leidt is het goed.
Waarom? Omdat ik je vertrouw.

Ik mag op een bed gaan liggen. Je maakt me vast met snelbinders en handboeien. Daar lig ik dan, strak op een bed, kan geen kant meer op. Jij naast me. Precies daar waar ik zo naar verlang. Op het moment dat je weg loopt begin je tegen me te praten en vraagt je hart op af of het slaafje een verdieping hoger al klaar is om door mij gezogen te worden. Hoewel je tot alles in staat bent geloofde ik deze keer niet dat er daadwerkelijk iemand boven lag maar ik vraag mezelf in gedachten af of ik dat voor je zou doen.

Terwijl je terug loopt leg je van alles klaar, geen idee wat je in je hoofd hebt. Tot je een mapje pakt met je sounding spulletjes. Ja die ken ik, en het komt me erg bekend voor. Vakkundig laat je de eerste sound in mijn lul verdwijnen. Wat volgt is een spel van zeker een half uur waarbij je diverse maten op mij uitprobeert. Het is voor het eerst dat ik voel wat ik nu voel. Je neukt mijn plasbuis en het is nu voor het eerst dat ik dit als een gevoel krijg zoals het blijkbaar hoort te zijn. Regelmatig heb ik een sound in me gehad maar dit keer is anders het voelt alsof ik geneukt wordt, voor het genot. Mijn pik reageert en ik sluit mijn ogen om hier zoveel mogelijk en zo lang mogelijk van te genieten. Bij elke beweging voel ik een intens signaal vanuit mijn lul naar mijn hersenen die alleen maar geilheid met zich mee brengen. Ondanks mijn gespannenheid in het begin heb je me zover gekregen dat alles ontspannen is. Jou liet doen wat je wilde doen en ik bleef genieten van elke keer dat je de sound heen en weer bewoog. Dan op en neer en daarna ronddraaiend. Heerlijk, ik merkte dat ik mezelf verloor in genot. Ik was één met je bewegingen, met de flow. Tot je stopte.

Je vond het wel genoeg geweest en ruimde alles wat met sounds te maken had op. Je riep een andere Meesteres erbij om eens een kijkje naar me te nemen. Toch vind ik het elke keer supergeil als je dat laat doen. Waarom weet ik nog niet, maar het is gewoon een gaaf gevoel dat je me toont aan een andere Meesteres. Ik merkte, half verdronken in geilheid, dat jullie samen electro op mijn ballen en eikel vast maakte. Ik ken deze, ik heb deze aan je beschreven. Een paar sessies gelden heb je deze gebruikt op me en toen voelde het zo heerlijk. Ik weet dat ik het verlangen heb uitgesproken om mij met deze electro te laten klaar komen. Ik voelde dat het kon en met die gedachte liet ik alles opgewonden toe. Je begin langzaam met de electro tot je aangekomen bent op het gevoel die ik herken van de vorige keer. Jaaaaa hemels. Ik sluit mijn ogen en laat me vervoeren in het genot wat ik ervaar.

Praten kan ik sowieso al niet meer door de mondgag die je me hebt gegeven. Het enige wat ik kan is kreunen van genot. Ik voel de wens om zo klaar te komen steeds sterker worden en probeer van elke keer dat het stroom op komt te genieten. Plots hoor ik je zeggen tegen de andere Meesteres dat ik tot 100% kan hebben…. Dit maakt me van slag. Zeg je dat nu echt? 100%???? Tijd om na te denken heb ik niet en je begint de kracht van de stroom op te voeren. Mijn gekreun wordt luider maar het gaat van genot over in pijn. Het doet gewoon pijn, maar het verlangen naar het gevoel van zojuist is er ook dus mijn hoofd weet niet meer wat te denken en te doen. Je laat me een naam gebruiken bij het gekreun van de pijn. Ik moet die naam uitkreunen. Ik vraag mezelf niet eens af waarom, maar doe het gewoon. “Jooo- aaa-naaahhh! Tijd om na te denken heb ik ook niet want de stroom komt steeds sneller terug. “Jooooo-aaaaa-naaaahhh”, voor de tweede keer.
Het laatste wat ik weet van electro is dat ik het vanuit mijn tenen uit krijs…..

Jooooooooooooooooo-aaaaaaaaaaaaaa-naaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh!!!!!!!

Stilte. electro uit. Even tot rust komen en ik val in een diepe rust.

Het kan maar zo dat ik daar een half uur heb gelegen om bij te komen. Helemaal tot rust gekomen mocht ik me verplaatsen naar de sling. Ik mocht gaan liggen met mijn benen omhoog vastgebonden aan de kettingen uit het plafond. Anaal!! Ik wist het zeker. Op twitter heb ik een keer een foto van je voorbij zien komen waarbij je een strap-on met veel bubbels droeg. Ik hoopte op die strap-on, ik hoopte dat je me zou gaan neuken en me met die grote strap-on helemaal zou vullen. Natuurlijk wist je dit en kreeg ik niet waar ik naar verlangde. Ik kreeg de boormachine…..

Zoals altijd in een nieuwe situatie probeer ik een soort van controle te houden over wat er gebeurt. Ik blijf kijken, ik zie wat er gebeurt en heb controle over mijn gevoel. Zo begint het altijd…. Tot het moment dat ik me overgeef aan dat wat jij met me doet. En dat punt was nu al heel snel. Je liet de boormachine gevoelsmatig al vanaf het begin op “vol gas” mijn kont neuken en ik liet het gebeuren. Twee anale orgasmes en 5 squirts later liet je me uitgeput achter. Zo lekker, zo genomen, zo gebruikt, maar nog steeds het verlangen naar die grote bubbelvormige strap-on die mijn kontje helemaal zou vullen. Misschien de volgende keer?

Dat antwoord zal ik nooit weten, want wat ik je ook vraag. Welke hints ik ook geef. Jij gaat toch je eigen weg met me. Je doet wat je wilt, je doet waar je zin in hebt. Soms vraag ik me af of je mijn gedachten hebt gelezen omdat je iets doet waar in naar verlang maar nooit heb geuit. Soms vraag ik me af hoe het komt dat jij zo goed weet wat ik nodig hebt omdat je doet waarvan ik zelf niet eens wist dat ik daar naar verlangde. Soms vraag ik me zelfs af of je überhaupt wel leest wat ik mail of app. Maar dan, als een deuveltje uit een doosje, dan doe je iets of zeg je iets waaruit blijkt dat je wel degelijk weet wat ik zeg, roep, vraag of mail. Je speelt met mijn hoofd. Het ene moment voel ik me niets voor jou, dat maakt me zo onzeker.

Maar dan doe je zomaar iets wat me dichter bij laat komen. Iets waardoor ik het gevoel heb dat ik gewaardeerd wordt. Is dit je spel? Is dit toeval? Maakt het je uit? Of juist helemaal niet? Ik weet het niet. Tijdens de sessie speel je met me, je zegt dingen die me op winden. Maar zijn ze serieus? Wil je ze écht met me doen? Samen beleven? Maar ook tussen de sessie’s door weet ik gewoon niet wat je met me doet. Je maakt me vrolijk als ik je aandacht voel, ik wordt onrustig wanneer ik het gevoel heb dat ik er niet toe doe. Lisa, wat doe je met me? Waarom reageer ik zo op je?

Laatste gedeelte is aangekomen. Ik lig weer terug op het bed waar ik begon. Niet eens vast maar al veel te uitgeput om weerstand te bieden. Je sluit me aan op de Venus 2000. Zonder woorden laat je de machine mijn pik afzuigen. Mijn pik wordt harder en harder en ik heb het idee dat hij echt niet meer harder kan worden dan dit. Langzaam voel ik mijn orgasme opbouwen maar telkens wanneer jij aan mijn ademhaling hoort dat ik bijna kom, dan beweeg je de machine en zakt het orgasme weg, keer op keer.

Net zo lang tot ik klaarkom zonder te spuiten. Niet één keer, niet twee keren, ook niet drie. Ik weet niet hoe vaak maar vaker dan ik op één hand kan tellen zorgt de machine ervoor dat mijn pik bewegingen maakt die ik normaal alleen maak wanneer ik klaar kom, maar ik spuit niet en blijf dus geil, opgewonden maar vooral gefrustreerd. Gefrustreerd omdat ik klaar wil komen. Ik denk niet meer na, puur uit natuurlijk instinct wil ik klaar komen. Ik neuk zelfs mee met de machine om me maar over het punt van klaarkomen heen te komen maar het lukt niet.

Na gevoelsmatig eindeloos aan de machine te hebben gezeten laat je me mezelf klaar trekken. In gedachten bij je benen, je billen maar vooral je lippen en ogen trek ik mezelf vanuit mijn tenen klaar.

Woowwwww. Wat een orgasme, van zo diep, van zo ver.

Ook afspreken met Meesteres Lisa? Klik dan hier voor haar website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V