Meesteres Lisa en Lady Pia in London

Een aantal maanden geleden is het alweer dat Meesteres Lisa en Lady Pia voor het eerst hun gecombineerde BDSM bezoek brachten aan het Verenigd Koninkrijk. Enerzijds waren ze aan het bekijken of London een uitbreiding van hun jachtdomein kon worden en anderzijds was het voor beide een ideaal moment om wat latex kleding op maat te laten maken. Bovendien hadden ze het bezoek gecombineerd met het huren van een BDSM studio om te kijken of de Britten nu echt zo preuts en stiff upperlip waren.

Zodra ik de melding op diverse internetsites had gezien, stuurde ik Meesteres Lisa een email met het verzoek of ik een sessie mocht ervaren en of ik de beide dames ook nog ergens mee kon helpen. Nou dat was snel geregeld. Ik werd als transportation slave aangesteld voor het weekend en had dus als taak de dames rond te rijden in London.

Die kans liet ik niet liggen en al snel was een sessie geboekt in een Studio in NW London en een hotel vlak bij de verblijfslocatie van de dames. Ik kreeg bovendien de opdracht om mezelf ter gelegenheid eens in het nieuw rubber te steken en om gelijktijdig een pakketje voor Meesteres Lisa op te halen bij een Fetish coutureshop in hartje London. Zo gezegd, zo gedaan en al vroeg ging ik op de betreffende aankomstdag op weg naar London. De dames zouden om 19:15 landen en dus had ik tijd genoeg om mezelf van een nieuwe zwarte latex catsuit, masker en sokken te voorzien. Het zag er niet alleen heerlijk uit, het voelde ook erg geil aan.

Rond een uur of kwart voor zeven ’s avonds begon ik me toch wel wat ongemakkelijk te voelen. Ik was nog steeds niet op de airport vanwege allerlei wegwerkzaamheden in hartje London en had volgens de routeplanner nog 14 minuten te gaan. Het hielp dan ook niet echt om in een auto met het stuur links door London te manoeuvreren terwijl het intussen al donker was. Maar te laat komen, dat zou me niet gebeuren. Exact om 18:59 stopte ik op de instap locatie en kreeg een SMSje:

“Sletteke waar ben je? Je Meesteres is hier”.

Omdat de instap locatie niet echt duidelijk gelegen was ten opzichte van de uitgang, dacht ik dat het misschien beter zou zijn om ze even op te halen en de auto onbeheerd achter te laten. Het zou immers maximaal 1 minuut duren. Wat kon mij nou gebeuren?

Ik liep naar binnen en zag de beide dames al snel. Ik nam de bagagetrollies van ze over en begeleide ze naar mijn auto. Daar aangekomen trof ik 2 met machinegeweren bewapende Bobbies aan, die bezig waren om mijn kofferbak te onderzoeken, omdat ik in mijn haast was vergeten de auto af te sluiten. Ze hadden ondertussen mijn tas met latex kledij gevonden en keken me met een scheef oog aan, waarbij ik er fijntjes op gewezen werd dat het achterlaten van een niet afgesloten auto op de instapplaats op het vliegveld niet het meest briljante idee was en dat mijn wagen bijna was aangemerkt als mogelijk gevaarlijk i.v.m. terrorisme. Ik verontschuldigde me keer op keer en hoopte dat Meesteres Lisa zich niet in het gesprek zou voegen, want ze scheen het allemaal wel grappig te vinden. Ik zag al een doemscenario voor me waarin zij de beide bobbies zou aanmoedigen om mij in de boeien te slaan, alleen maar om haar die moeite te besparen. Gelukkig kwam ik eraf met een waarschuwing en een paar afkeurende blikken ten gevolge van de latex kleding die ze hadden aangetroffen.

Ik dacht er nog aan om te zeggen dat het een wetsuit was voor het zwemgedeelte van een triathlon, maar wist meteen dat mijn postuur me daar onmiddellijk bij zou verraden. Wijselijk hield ik me dus maar stil en zag de geamuseerde blikken van de beide dames over dit incident.

Na de koffers ingeladen te hebben bracht ik de dames naar hun luxueuze appartement in de Canary Wharf area, waarbij Meesteres Lisa me continu aanmaande tot hogere snelheid en ondertussen met haar schoonheid mijn ogen van de weg af lokte. Zoals u misschien weet is zij een beetje een snelheidsmonster en het kan haar niet snel genoeg gaan in de auto. Echter de afleiding door beide dames en de te hoge snelheid ten spijt, gelukte het me om ongeschonden het appartement te bereiken. Ik bracht de koffers naar binnen en kreeg de opdracht om thee te zetten. Want, wat anders drinkt een dame in de hoofdstand van Engeland?

Er kwam later op de avond nog bezoek van een latex couturier die de wensen van beide dames met betrekking tot een paar nieuwe latex outfits kwam opnemen en een nieuwe, reeds eerder bestelde, outfit van Meesteres Lisa kwam afleveren. Het was de prachtige pink/white combinatie waarin de liefelijkheid van haar karakter misleidend hoog wordt uitgespeeld. Ze lijkt zo zachtaardig en zo lief, maar wees gewaarschuwd: ze kan vervaarlijk hard uit de hoek komen. Toch had ik het voorrecht om haar voor het eerst in deze outfit te mogen aanschouwen.

Nadat de couturier met een flink gevulde order portefeuille het pand weer had verlaten was het tijd om me afscheid te nemen en ik kreeg de opdracht om me de volgende dag om 09:00 stipt te melden voor een tour door de stad.

De volgende dag melde ik me stipt om 09:00 en een half uurtje later waren we onderweg naar een aantal te bezoeken locaties. Als snel werd duidelijk dat je op zaterdag in London het beste je kan verplaatsen met de tubes als je ergens snel wilt gaan. Zelfs de taxi’s, die over de busbanen mogen, staan meer stil dan dat ze rijden. Dus mocht ik de dames London laten zien op de klassieke manier, namelijk via de tubes. Dat dit later een compleet nieuwe ervaring voor mij zou worden, had ik toen nog niet door.

Na een dag door London gereisd te zijn en Meesteres Lisa naar de door haar gehuurde BDSM studio in Noord West London gebracht te hebben, waar zij een sessie zou hebben met een slaaf gingen Lady Pia en ik onze speelkleding ophalen en even wat eten nabij Piccadilly Circus. Een uurtje of twee later gingen we weer naar de studio zodat ik me aan beide dames mocht onderwerpen. Dat was toch weer eens wat anders. Twee Meesteressen die me gelijktijdig alle hoeken van de studio lieten zien. Man, dat was behoorlijk inspannend en geheel in het latex gestoken was het klamme zweet me al aan het begin van de sessie uitgebroken, niet alleen vanwege de anticipatie op een geile sessie met twee heerlijke in latex gestoken meesteressen, maar ook vanwege de fysieke inspanning die beide dames me lieten ondergaan. Aan het einde van de sessie was ik dan ook doorweekt, maar de latex laat nou eenmaal niets door. Ik was dan ook blij dat ik het bijna uit mocht trekken omdat de sessie bijna voorbij was.

Echter, dat was buiten de snode plannen van Meesteres Lisa gerekend. Ze zei me het masker af te doen, maar daar bleef het bij. Ik dacht dat ze even afgeleid was, want ze stond even met haar vriendin en sister in crime Lady Pia te plaudern, maar vervolgens vroeg ze me waarop ik wachtte met het aankleden. Ik vertelde dat ik op de opdracht stond te wachten om me van de catsuit en de latex sokken te ontdoen, maar toen verscheen een sadistische glimlach om haar mond en ze zei:

“Ach sletteke, jij bent zo’n latex fetishist, dan is helemaal niet nodig. Trek uw gewone kleren er maar overheen aan”.

Ik dacht dat ik haar verkeerd had verstaan en keek haar verbaasd aan, maar met het hanteren van de binnen handbereik liggende rijzweepjes, werd ik door de dames snel tot actie aangespoord. Ik heb me nog nooit zo snel aangekleed en al snel daarna namen we afscheid van de collega Domina, van wie de Dungeon was en waren we onderweg naar het appartement. Omdat ik enerzijds zo geil als een rups was, die zijn jaarlijkse birthdayfuck op zijn verjaardag tegemoet ziet en anderzijds dat ik toch ook wel enigszins bezorgd was om zo rond te lopen maakte ik een navigatiefoutje op onze weg terug naar het metrostation. Want ondanks dat ik mijn gewone kleding erover droeg, staken de hals en de mouwen van mijn catsuit zichtbaar er onderuit. Iedereen die goed keek kon zijn dat ik latex onder mijn kleding droeg. Die omweg verlengde de reis met een extra 5 minuten en als snel werd mijn hoofd roder en roder omdat mijn handen en hoofd de enige plekken op mijn lichaam waren waar ik mijn overtollige warmte kwijt kon. Gelukkig hoefde ik mijn latex hood niet te dragen.

In de metro zocht ik snel de snelste route naar Canary Wharf area om zo spoedig mogelijk daar te arriveren. Toch was het nog een trip van 45 minuten in de tubes, waarbij ik steeds meer begon te zweten en het zweet echt letterlijk in een straaltje uit de mouwen van mijn catsuit liepen en door de zip-through rits in mijn kruis. Mijn bovenkleren begon op merkwaardige plaatsen grote vochtige plekken te vertonen, maar op de plaatsen waar je zweet zou verwachten waren ze kurkdroog. Bovendien, als klap op de vuurpeil, begonnen de stroompjes uit mijn mouwen te leiden tot kleine plasjes zweet op de vloer in de metro treinstellen. Intussen maakte het me al niet meer uit wat andere mensen van me vonden, ik begon al aardig last van hittestuwing te krijgen want die dag was het 26 graden buiten en zoals de meeste mensen wel weten is de metro overdag koeler dan buiten, maar ’s avonds bloedje heet. En terwijl ik me daar probeerde in alle stilte en anonimiteit mijn resterende waardigheid te behouden stonden er vlakbij me twee prachtig mooie dames te lachen om wat mij overkwam. Het genot straalde Meesteres Lisa uit de ogen en ook Lady Pia vond het een prachtige grap. Tot er een grote ronde zweetvlek in mijn kruis aan de voorzijde zichtbaar werd.

Toen namen ze me in bescherming tegen de afkeurende blikken van mijn medepassagiers die dachten dat ik in mijn broek had gezeken en kwamen ze dicht tegen me aanstaan om me van de verbaasde blikken af te schermen. Ik voelde me steeds lichter worden in mijn hoofd en gelukkig was daar de halte waar we eruit moesten. Op straat joeg Meesteres Lisa me voor zich uit met de rijzweep in de richting van het appartement. Daar aangekomen mocht ik me gaan ontkleden en douchen. Toen ik mijn latex sokken uitdeed kwam er ongeveer 3 kwart liter zweet uit elke latex sok. Ik had in lange tijd niet zo’n sportieve inspanning gedaan. Nadien hebben we er smakelijk om kunnen lachen en het is nog steeds een verhaal waar we met humor op terugkijken. Maar op dat moment…. Man!

Gelukkig liet Meesteres Lisa zich ook van haar zachtaardige kant zien en nam ze me in bescherming toen dat gewenst was. In ieder geval was mijn weekendje London geslaagd.

1 reacties op “Meesteres Lisa en Lady Pia in London

 • 15 april 2023 om 10:18
  Permalink

  hoi

  heb je vanavond nog tjd ca 21.00 uur voor mij en mijn vrouw, wij willen een spannende bdsm avond beleven

  ik hoor je graag

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V