Meesteressen duo sessie in Amersfoort

Van Meesteres Pia kregen we een korte ervaring van haar slaaf Frank die een duo Meesteressen sessie van haar samen met Meesteres Poison heeft ondergaan.

We lazen er al wat over hier maar nu dus ook een korte ervaring van een onderhanden genomen slaaf

Goeienavond Meesteressen,

Hoe kan een getrainde sportman ’s morgens opstaan met spierpijn in zijn lijf. Dat gebeurd als twee mooie Meesteressen je uit je “comfortzone” halen en je in ongemakkelijke posities op een sm-meubel zetten. Had zelfs spierpijn in mijn kaken en nog gevoelige tepels. Dankjewel Meesteres Poison. En spierpijn in mijn bilspieren. Dankjewel Meesteres Pia. Maar ik heb genoten en het voelt goed en geeft je de dag erna nog de herinnering aan een fantastische sessie. Dus je hoort mij zeker niet klagen.

Sterker nog, het was een van de beste sessies die ik tot nu toe heb ondergaan. Ik heb goed gemerkt en “gevoeld” dat jullie een niveautje hoger zijn gegaan. En wat mij betreft blijven we deze stijgende lijn volhouden. Tijdens een sessie wil ik lichamelijk presteren en waarschijnlijk moet ik dan nog vaker om genade vragen. Ik heb het er graag voor over.

Het gevoel dat er dit keer twee Meesteressen echt gelijktijdig, “boven en beneden”, bezig waren was een bijzonder intense ervaring dat er op een moment toch weer een klein traantje vloeide. Gelukkig hebben jullie dat niet gemerkt want ik voel me daar toch een beetje ongemakkelijk bij. De juiste combinatie van jullie spel geeft me echt een gevoel alsof je zweeft. Hoe moet dat wel niet zijn met 3 Meesteressen?

Ik ga echt proberen om volgende maand bij de Meesteressen Roulette van de partij te zijn. Drie schitterende Top Meesteressen. Ik moet het gewoon minstens één keer meemaken. Of komt er ook weer een dag met een speciale verrassing 😉

Groet,

Slaaf Frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V