Samen met Klapjes.nl op de Ero Expo in Antwerpen

Misschien al gelezen op Klapjes.nl maar hier ook nog even de trotste mededeling dat we samen met Lakkleding.net aanwezig zijn op de Ero Expo in Antwerpen!

Hieronder nogmaals het bericht:

17, 18 en 19 februari Antwerpen

We droomden er al een tijdje van maar om vele redenen kwam het er nooit van :(. Dit jaar is het mogelijk dankzij jullie, onze vaste trouwe bezoekers en fans! Zoals jullie wellicht weten en gemerkt hebben, is Klapjes de laatste jaren behoorlijk gegroeid en hebben we ook een prachtige zustersite Onderdanigeman.nl erbij in ons portfolio. De bezoekersaantallen blijven groeien en vele Meesteressen adverteren met veel succes op ons netwerk!

Anyway, we zijn dus dit jaar voor het eerst in de historie te bezoeken op de Ero Expo in Antwerpen. Waarom de Ero Expo en niet de Kamasutrabeurs hoor ik u denken? Simpel de mensen van de Ero Expo zijn veeeeel vriendelijker en we kunnen nog wel wat Belgische bezoekers gebruiken :).

Uiteraard gaan we niet alleen, dat durven we dan weer niet! Onze trouwe partner (en inmiddels vriend) van Latexkleding.org en Lakkleding.net zal samen met ons een grote stand vullen. Tijdens de beurs geven we 10 % korting op alle artikelen van Lakkleding.net en is er een sessie te winnen met een Meesteres in samenwerking met Klapjes.nl en Onderdanigeman.nl.

Nu zit niet iedereen te wachten om ons (directie en redactie) een handje te schudden, maar vast wel op Meesteres Lisa (zaterdag de 18de aanwezig vanaf 15:00) en de bloedmooie Molly (Alle dagen bij onze stand).

lisa-6-7-16 Molly_IMG-20161228-WA0001

Hopelijk tot op de beurs allemaal! Tickets kopen kun je hier.

1 reacties op “Samen met Klapjes.nl op de Ero Expo in Antwerpen

  • 13 februari 2017 om 12:39
    Permalink

    Hoi toppie. Staat in mijn agenda. Kom zeker zaterdag naar antwerpen. Zeker nu Lisa ook aanwezig is…….

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V