Meesteres Vernice

Ik krijg een bericht van mijn Meesteres,’ kom je binnen – ik heb me gedoucht en jij mag me afdrogen’. Whouw, wat uitnodiging! Het is zo fijn Haar weer te zien, maar goddelijke lichaam, en ik mag haar helpen na het douchen. Wat ben ik gelijk weer onder de indruk van haar schoonheid – Haar lichaam is zo mooi, prachtige grote borsten, en daarbij een super mooi vrouwelijk figuur, echt een vrouw om van te dromen.

Na het afdrogen mag ik haar in een paar hold-up kousen met naad helpen, ik doe het niet gelijk helemaal netjes, dus Ze moet me af en toe corrigeren. Ik moet nog veel leren als P.A. van mijn Meesteres… Daarna help ik haar in een prachtig nieuw lingerie setje van Agent Provocateur. Ze maakt zich op, en dan mag ik haar haren borstelen. Als finishing touche help ik haar in een paar prachtige pumps. Met een paar naaldhakken ziet een vrouw er voor mij altijd 200% beter uit, de houding van het lichaam veranderd – van een vrouw naar een vamp. Ik heb blij Haar te mogen assisteren, en wat ziet ze er nu mooi uit!

Daarna ben ik aan de beurt. Ik heb zelf hoog gehakte laarsjes welke ik van haar aan moet trekken, daarna een sexy jurkje, gevolgd door een metamorfose van mijn gezicht (ik wordt opgemaakt!), daarna nog een blonde pruik, en ik ben klaar voor gebruik. Ik ben Haar sissie sletje vandaag – ik krijg zelfs een nieuwe naam: ‘Priscilla’.

‘Op het bed’ is dan haar opdracht, ze kijkt mij nadrukkelijk en een beetje streng aan met Haar prachtige blauwe ogen, zie wel een klein lachje op haar mooie gezicht – ze heeft duidelijk zin om te spelen met haar sissie slet. Mijn handen worden in de boeien gelegd, vast aan het bed. Dan krijg ik de opdracht haar prachtige borsten te verwennen met mijn mond. Heerlijke opdracht, Haar borsten voelen zo goed, lekker zacht en heerlijke tepels waar Zij graag aan gelikt word (mits je het goed doet natuurlijk). Zo speelt ze fijn verder met mij. Mijn tepels worden flink onder handen genomen. Ik daag haar enigszins uit deze goed te pakken te nemen. Ik voel het graag de volgende dag nog… of de dag daarna…

Dat is niet tegen dovemans oren gezegd. Als ik inmiddels een blinddoek om heb gaat het er flink aan toe. Hard! – maar ook weer afgewisseld met een tedere verwenning van Haar. De Meesteres weet als geen andere met haar goddelijke mond mijn tepels te bespelen, ze durft echt stevig door te zetten, ik moedig haar aan: ‘eet je slaaf maar op’. Wat is dit een genot. Dan komen er tepelklemmen aan te pas – deze keer van die met 2 metalen staafjes welke bij elkaar gehouden door 2 rubbertjes, die ze door te schuiven de gewenste kracht (=pijn) kan geven. Niet voor watjes zijn deze… het voordeel van deze is ook dat ze goed blijven zitten.

Dan gaat ze over op een kaarsen spel. Ai, van wel heel dicht bij deze keer, ik wil het zo lang mogelijk volhouden – ik wil het voor Haar, voldoen aan haar wens, een goede slaaf zijn. Ik voel best veel pijn, maar op een gegeven moment kom ik in een soort sub-space of zoiets. De pijn voelt nu echt fijn – en het kan me niet deren hoelang ze hier mee doorgaat. Ik wil eigenlijk juist in deze rush blijven, nog even… dit was een geweldige ervaring. De Meesteres weet zo goed de grenzen op te zoeken – en die te verleggen.

Dat is de klasse die ik iedere keer weer ervaar bij* mijn Meesteres. En dit was alleen nog maar het begin van een zinderende sessie. Vernice is voor mij de droom Meesteres, mijn Godin, mijn Koningin – zij is mijn alles. Daarbij zit ze momenteel erg goed in haar vel. Ik ken haar al vele jaren, en ik zie haar nu beter dan ooit. Het is zo aangenaam haar te zien, en afspraken maken gaat ook makkelijk – alles stipt nagekomen. Ze neemt wensen in overweging, voert uit waar mogelijk – maar ook met haar persoonlijke touche – Zij is tenslotte De Meesteres!

1 reacties op “Meesteres Vernice

 • 29 april 2017 om 14:31
  Permalink

  Mooi en echt verhaal!
  Zo ken ik haar ook helemaal
  Een top vrouw en top Meesteres

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V