Meesteres Nina een veelzijdige Meesteres

Een 2 uursessie bij Nina in Domination Palace voelt gevoelsmatig een half uur, dat moet ik achteraf erkennen. Wat een bijzondere sessie was dit.

Al jaren te gast bij DP ben ik steeds op zoek naar nieuwe ervaringen. Ik moet mezelf rekenen tot de softys en dat openbaarde zich in de afgelopen 10 jaar voornamelijk in worstelsessies met diverse Meesteressen. Eigenlijk had ik helemaal geen worstelsessie zoals gebruikelijk met Meesteres Nina afgesproken… Ik had haar en paar keer gemaild en door de antwoorden die zij mij stuurde besloot ik deze Meesteres te gaan bezoeken.

Nog steeds gespannen toen ik naar Valkenswaard reed belde ik aan Meesteres Nina opende zelf de deur. Wow wat een verschijning. Veel langer dan ik uit de foto’s kon opmaken, hoge leren laarzen en een stoer leren jack, ik was op voorhand al verloren in deze blonde schoonheid. Na een kort gesprekje en de gebruikelijk douche betrokken we de rode kamer. Een heerlijk gemeen lachje straalde haar zelfverzekerdheid uit. Meteen werd ik in de hand en enkelboeien geslagen en ik moest plaatsnemen in de leren swing, mijn voeten werden aan de kettingen vastgemaakt zodat ik me amper kon bewegen.

Tergend langzaam begon haar tease and deni spel. Met haar lange benen en meesterlijke billen speelde ze met me terwijl de vibrator mij voortdurend opgewonden hield. Meesteres Nina verbood me om klaar te komen. Een paar keer op het randje om toch toe te geven, met haar goddelijke lichaam bespeelde ze me. Op een gegeven moment opperde ze dat er wel hulp bij geroepen kon worden in de persoon van switch Rose. Voordat Rose verscheen mocht ik plaats nemen over de knieën van Meesteres Nina voor een flinke spanking.

Toen Rose verscheen werd ik geblinddoekt en moest ik plaatsnemen in een hangmat waarna de dames me in een folie wikkelden terwijl ik constant moest vechten tegen de trillende vibrator die op mijn jongeheer werd mee verpakt. Wederom liet Meesteres Nina zien dat teasen en het onmachtig maken van haar slachtoffers haar op het lijf geschreven bleken te zijn.

Nadat ik uiteindelijk bevrijd werd uit de hangmat werden de worstelmatten klaargelegd. Een verrassing, en mocht ik een half uur met deze fantastische Meesteres worstelen. Nou ja… Dat werd wederom een eenzijdig gevecht. In allerlei pijnlijke beenklemmen werd ik genomen zonder dat ik daar iets aan kon doen. In haar leatherlook legging werd ik vernederd keer op keer.

Wat een enorm geslaagde sessie was dit. Een uitzonderlijk knappe Meesteres die ook voor een soft behandeling beschikbaar is. Ik kom snel terug Meesteres Nina dat is zeker.

Dank aan Softboy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V