Op pad met Meesteres Petrana Scarlett

1 dag voor het FemdomBall zou Meesteres Petrana Scarlett naar Londen vliegen. Haar vlucht ging in de avond maar Zij zou in de ochtend al in Amsterdam arriveren. Zij had aangegeven vermaakt te willen worden door een slaaf die dag. Veel reacties kreeg Zij niet waardoor ik Haar de hele dag zou mogen vermaken. Bij het waterlooplein spraken W/we af, ik moest haar daar opwachten en ik had de opdracht gekregen om mijn chasity belt om te hebben en een vrouwen slipje aan te hebben…. dit zou Ze ook zeker gaan controleren.

Toen W/we kennis hadden gemaakt gaf Ze aan thee te willen gaan drinken en door het slechte weer waren W/we genoodzaakt om dit binnen te doen. Op het Rembrandtplein hebben W/we even heerlijk gezeten bij een mooi hotel in het restaurant. Na de thee wilde Ze graag langzaam aan naar de lunch overgaan. Ze wilde graag bij een goede Thai lunchen en dus vervolgden W/we onze weg via de dam over de wallen naar een goed Thais restaurant.

Tijdens deze wandeling moest ik ten alle tijden links van Haar lopen en tijdens een regenbui hield ik voor haar de paraplu op de juiste manier vast. Na een goede lunch wilde Ze graag naar de bijenkorf, hier zocht Ze een prachtig shirtje uit en trok me mee de paskamer in alwaar ik moest knielen, ik mocht haar schoenen kussen en langzaam een weg omhoog zoeken langs haar prachtige lange benen.

Ze gaf aan het slipje en de chasity belt te willen zien dus ik deed mijn broek los en liet deze aan haar zien, hierop zocht Ze mijn tepels en kneep hierin, ook draaide ze ze goed om. Daarna moest ik gaan vragen of ze ook een kleinere maat hadden. Na een tijdje kwam de verkoopster terug met de juiste maat, ik mocht Haar shirt uitdoen en het nieuwe shirtje aantrekken…. het stond haar prachtig.

Het shirtje wat ze al de hele dag aan had gehad wreef ze onder mijn neus zodat ik haar geur goed kon ruiken. Ook gaf ze me een aantal knietjes in mijn ballen en een paar flinke klappen in mijn gezicht. Daarna moest ik op handen en voeten gaan zitten zodat ze op me kon gaan zitten om even goed in de spiegel te kunnen kijken toen Ze van mijn rug weer opstond duwde ze mijn gezicht diep tussen haar billen. Uiteindelijk kreeg ik nog een paar trappen in mijn ballen en gaf ze aan het shirtje te willen hebben.

Nadat ik dit voor Haar had gekocht vertrokken W/we naar de P.C. Hoofdstraat. Hier hebben W/we nog even rondgewandeld en W/we sloten de dag af zoals W/we die begonnen met een kopje thee op het Rembrandtplein maar nu hadden haar voeten rust nodig dus gebruikte ze mij daar nog even als voetenbankje.

Dank aan slaaf H

1 reacties op “Op pad met Meesteres Petrana Scarlett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V