Meesteres Sarah uit Amsterdam

Meesteres Sarah is een ervaren Marokkaanse Domina die heerst over het souterrain van privéhuis Park 118 met kerkerachtige temperaturen. Voorzien van andreaskruis, sling, bondage bed en jacuzzi en alle benodigde speel attributen die nodig zijn!

Dit is mijn eerste verhaal wat ik doorstuur naar deze website, ik moet er nog een beetje aan wennen maar dat komt vast snel goed.

Ik werk al een tijdje met veel plezier in Amsterdam en het is iedere keer weer een kleine verassing waar mijn volgende klant weer vandaan komt. Dat is het leuke aan slaafjes ontvangen in een stad als Amsterdam!

Mijn laatste klant kwam uit Engeland en was op zoek naar een goldenshower en fisting sessie. Toen hij zijn wensen vertelde moest ik grijnzen. En nee ik grijns normaal niet naar mijn slaafjes maar in dit geval wel omdat ik heerlijk veel had gedronken en voor zijn binnenkomst op het punt stond richting de toilet te gaan.

Hij rekende met zijn laatste euro’s af bij de gastvrouw en ik haalde hem op uit de voorstelkamer. “You go with me slut” zei ik direct. Hij knikte en volgde me naar mijn domein. Ik beval hem zichzelf uit te kleden en een douche te nemen op de gang. Ik keek ondertussen naar hem en zag dat hij een beetje zenuwachtig was. Dit plezierde mij en dacht dat ik hem eerst maar eens ging onder zeiken met mijn gouden vocht.

Hij wilde een praatje maken maar ik wilde graag mijn blaas legen dus gaf hem het bevel om in de jacuzzi te gaan liggen met zijn mond open. Ik hield mijn laarzen aan en ging boven hem staan met mijn benen een klein beetje wijd. Hij vroeg of die mijn kutje mocht zien. Toen die dacht dat ik ja zal zeggen liet ik mijn hak op zijn buik zakken. Hij begreep het antwoord en zei “Sorry Mistress please piss on me!”.

Ik trok mijn bodystocking aan de kant en stuurde mijn gouden vocht met een ferme straal richting zijn mond. Hij slikte gulzig en moest even kokhalzen maar ik liet mijn pis lekker door kletteren in zijn gezicht en over zijn lichaam. Plots stopte ik en zei ik dat die zich moest afspoelen in de jacuzzi. Ik maakte me zelf schoon bij de wastafel en klapte in mijn handen dat die op moest schieten.

Angstig keek die naar me toen die zag dat ik mijn handschoenen al aan had en een tube glijmiddel uit mijn tas pakte. Ik dirigeerde hem in de sling waar ik zijn benen ruw uit elkaar trok. Zijn pik werd stijf en ik zag aan zijn ogen dat die een wens had. “Bad luck for you boy” riep ik tegen hem en wreef zijn anus en mijn handschoenen in mijn glijmiddel. Vrij snel gleed er een vinger in en nog even later zat ik al met 3 vingers in zijn slaven anus! Hij kreunde en wilde aan zijn pik rukken. “Nooooo!” riep ik. “Only when my fist is in your ass!”. Hij knikte en ik liet mijn hele hand in zijn kont glijden.

Ik gaf hem het bevel om te beginnen en wees naar zijn buik. De Engelsman begreep het gelijk en terwijl ik hem aan het fisten was spoot die met een hoop gekreun een paar knullige druppels zaad over zijn buik!

3 reacties op “Meesteres Sarah uit Amsterdam

 • 30 januari 2020 om 15:58
  Permalink

  Geachte Meesteres Sarah,

  bent U nog actief in Amsterdam?
  hoeveel kost een sessie?
  en kan u werken met mensen zoals ik die een fysieke handicap hebben?
  ik kan stappen met krukken, en heb nog wat andere problemen die ik graag toelicht op het moment zelf.
  met onderdanige groeten

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V