Gebruiksslaaf op bezoek bij Meesteres Manouk

Hierbij een terugblik op mijn laatste sessie met Meesteres Manouk. Dit was een extra speciale sessie, ik had aangegeven aan Meesteres Manouk dat ik graag een slaven-contract met haar zou aangaan. Het afgelopen jaar heeft voor mij namelijk uitgewezen dat Meesteres Manouk voor mij mijn Meesteres is, de klik is geweldig en ik wil niets anders meer dan Haar dienen.

Dus in overleg hebben we een contract opgesteld. Ik had de opdracht 2 exemplaren mee te brengen. Meesteres Manouk leest het contract nog eens aandachtig door. Zo nu en dan zie ik een glundering en ook af en toe een enigszins sadistisch lachje op haar gezicht. Ik zit op mijn knietjes voor de Meesteres. Zij is gehuld in het zwart, een topje met straps, een leren rok en haar fantastische Gianni Renzi pumps.

Zij is tevreden met het contract maar geeft aan het tekenen wel een speciaal tintje. Zoals Meesteres Manouk alles speciaal maakt. Haar afwisseling en fantasie zijn groots! Ik moet het contract voor de sessie tekenen, zij achteraf – echter – alleen als zij tevreden is over mijn inzet en presteren. Oei, een test – ik mag nu echt niet falen…

Dan begint de sessie, Meesteres Manouk laat mij kruipen, de riem van mijn halsband trekt zij via de hakken van haar pumps omlaag – zo laag bij de grond ben ik nu, ik volg haar hakken en kruip achter haar aan.

Zij leidt mij naar haar kooi. Een mooie smalle kooi waar je maar net in kan staan, zo smal dat je je eigenlijk niet verder kan bewegen. Helemaal niet als Meesteres Manouk met haar touwen aan de slag gaat. Je staat in no-time vakkundig vastgebonden zodat zij overal goed bij kan. Zo warmt zij mij lekker op, en test alle gevoelige en beschikbare plekjes zorgvuldig…

Dan verlost Manouk mij toch weer uit de kooi. Ik word naar de douche geleid, daar staat een stoel waar ik op plaats moet nemen, echter wel achterstevoren, dus met mijn gezicht richting de rugleuning zijde. Ik krijg een stoffen masker om op te zetten, mijn ogen en mond zijn vrij. Meesteres Manouk zet mij hier wederom kunstig vast. Handen geboeid op mijn rug, en het knoopwerk – geleid via een anaalhaak – zorgt er voor dat ik in een bijzondere positie op de stoel vast zit. Ik doorzie nog niet helemaal wat haar plan is. Als laatste krijg dan toch ook nog een blinddoek op.

Dan verlaat Meesteres Manouk de douche, de deur sluit zij achter zich.

Het is stil, de Meesteres is weg, en ik denk alleen maar aan haar wonderschone voorkomen. Dan hoor ik wat geluid in de andere ruimte. Meesteres Manouk praat, maar ik kan het niet helemaal verstaan, wel wordt mij duidelijk dat zij niet alleen is. Het lijkt er op dat er nog een slaaf aanwezig is.

Wat gaat er gebeuren gaat er door mijn hoofd. Dan na zo’n 10 minuten gaat de deur open en beleef ik een fantastische mindfuck ervaring. Ik kan het niet allemaal in detail omschrijven, maar Meesteres Manouk heeft mij in deze sessie echt een onwijze WTF ervaring gegeven. Gelukkig mag na een tijdje de blinddoek af. Dat maakt mij blij, al zit ik er onwijs nederig bij, ik ben zo verguld met wat ik zie. Niet eerder heb ik mijn Meesteres zo gezien, extase!

Daarna begin ik de positie op de stoel te begrijpen, ‘Pijpen’ is haar opdracht. Ik mag een echte pik pijpen. Graag doe ik dat voor de Meesteres. Ik doe mijn best om deze pik te verslinden – het is een stevige maat – maar ik wil presteren, mijn meesteres blij maken. De slaaf wordt aangemoedigd mijn mond te neuken. Zo komt deze fantastische sessie tot een fijn einde.

Bij het napraten geeft Manouk aan tevreden terug te kijken op de sessie, en tekent graag het contract. We zijn nu aan elkaar verbonden – ik voel mij ziels gelukkig.

Met dank aan de de slaaf van Meesteres Manouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V