De eerste ontmoeting

Daar zat ik nu op mijn knieën voorovergebogen op een matje van schapenvacht. Volledig naakt met alleen een leren harnas en een gekooide pik. Mijn meesteres staat achter me met een zweep met hard leren streng.

‘Je geniet ervan hè, slaafje. Ik zie je glimlachen en je raakt ervan opgewonden, zie ik.’ Intussen vertelt ze haar levensverhaal. Ze vindt het heerlijk om mannen te vernederen, want ‘mannen, zijn onderkruipsels die zich verspreiden en vernederd moeten worden. Altijd uit op seks. Ik wil ze gewoon als sletje alleen gebruiken. Zodat ze voor mij werken en geld verdienen.’ En pats en pats. Een paar harde klappen met de riem achter elkaar. Als ze haar verhaal vertelt, raakt ze in een trans lijkt het. Ze beleeft het en dat geeft haar de kracht. Een kracht waardoor ze harder gaat slaan. Een paar stevige uithalen op mijn terug en billen. Ik voel de striemen.

Mrs Melissa

‘Lekker hè, slaafje! Je bent nu mijn sletje!’ Ze pakt een andere zweep, een zachtere met stroken en laat die over mijn rug glijden. Een soort streling. Ze weet wat ze doet. Hard afwisselen met zachte strelingen. Het is nog een beetje aftasten zo’n eerste keer. Ik werd getriggerd door een tweet waarin ze schreef: ‘Op zoek naar slaafjes die willen pijpen en zich willen laten neuken voor geld als een echt sletje/hoertje.’ Ik stelde me het al voor: heerlijk pijpen en geneukt worden. Ik wil echt een slet zijn en daarvoor worden opgeleid. ‘Ik zal je eens flink onder handen nemen’, reageerde zij. En we maakten een afspraak.

 Mrs melissa 3

‘Je kan veel hebben, zie ik!’ En ze slaat er flink op los. Een paar keer raakt de zweep mijn gekooide pik. Die komen hard aan, ik krijg de rillingen over mijn rug. Even een pauze.

Als die om is gaat mijn meesteres nog gemotiveerder verder. ‘Je bent een echte slet. Ik denk dat mijn andere slaven jou wel zouden willen gebruiken als sletje. Kan je voor mij geld verdienen!’ Ik raak opgewonden van dit vooruitzicht, onder toezicht van mijn meesteres met andere slaven spelen. En pats daar krijg ik weer een klap met de zweep.

Mrs. Melissa is te een nog niet zo bekende maar wel een zeer bedreven en gedreven meesteres actief in het oosten van Nederland. Bereikbaar via twitter 

3 reacties op “De eerste ontmoeting

 • 19 april 2018 om 11:27
  Permalink

  Wow wat heb jij een geluk man!
  super mooi hoe dit is gegaan echt kinky
  me eigen gedachten maken me gek he!

  Beantwoorden
 • 8 april 2019 om 14:06
  Permalink

  heerlijk om te lezen
  lijkt me lekker om door je Meesteres gekooit te worden en alleen nog plassen zonder dat Zij er bij is….
  Bedankt

  Beantwoorden
 • 21 februari 2022 om 14:51
  Permalink

  hoi ja lijk me ook suuper om de gehele dag met penis kooi te lopen en ook boodsschappen mee doen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V