Fetishbabe Vera via Kinkydevils

Een aantal jaren geleden ben ik ongewild single geworden. Eerst dacht ik uit die situatie te willen stappen door het zoeken naar een nieuwe levensgezel. Maar dat bleek voor mij absoluut niet te werken.

Toen pas viel het kwartje. Steeds als ik in aanraking kwam met mooie vrouwen wenste ik niet om samen te ontbijten. Nee, ik fantaseerde dan altijd dat ik door zo’n vrouw zou worden ontvoerd, vastgebonden, opgesloten en gebruikt zoals zij dat zou wensen.

Meer dan twee jaar geleden besloot ik om met die gevoelens wat te gaan doen en zocht mogelijkheden om met dominante vrouwen in contact te komen. Buiten het commerciële circuit leidde dat tot niets.

Dus dan maar een afspraak met een ‘commerciële’ Meesteres. Bij mijn eerste sessie raakte ik helemaal overtuigd. BDSM was het duidelijk voor mij. Welk type slaafje ik was moest ik nog uitzoeken want rationeel kon ik het allemaal niet goed plaatsen.

De afgelopen jaren heb ik regelmatig Meesteressen bezocht. Daar waren hele fijne sessies bij. Midden 2016 heb ik mijn eerste afspraak gemaakt met Meesteres Vera. De eerste sessie die ik bij haar beleefde overtrof echt alle eerdere sessies. Zij bleek haarfijn aan te voelen hoe ze mij moest aanpakken en voelde ook heel goed aan als ze een grens dreigde te passeren. Ik heb verder niet meer rondgekeken maar ben daarna steeds naar haar gegaan.

Na de derde sessie heb ik haar carte blanche gegeven aangezien ik het extra spannend vind om niet te weten wat mij te wachten staat (meer/minder pijn, meer/minder femdom, duur van een opsluiting, één of twee Meesteressen, het tijdstip waarop ik weer vrijgelaten wordt). Ik ga vol spanning naar elke afspraak toe en fantaseer me iedere keer suf over wat me boven het hoofd hangt.

En ik kan alleen maar zeggen dat het geweldige sessies zijn. Ik verbaas me over de variaties die mogelijk zijn en hoe mijn Meesteres al improviserend omgaat met wat zich aandient en daarbij haar eigen voorkeuren toepast. Ook heel aangenaam vind ik dat ze haar eigen studio heeft en veel tijd tussen afspraken houdt, zodat je als slaafje het gevoel krijgt alle ruimte te hebben en niet gepusht wordt in een timeframe.

Meesteres Vera heeft alle eigenschappen waar ik op hoopte bij een Meesteres. Ze is mooi, flexibel, fantasievol, reageert geweldig op het gedrag van haar slaafje en (dat is misschien wel het belangrijkst) heeft duidelijk zelf ook veel plezier in het spel.

Kortom: ik ben zo blij mijn Meesteres in haar gevonden te hebben.

Slaafje wilko (Met dank aan Kinkydevils).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V