Een fijne nacht, slaaf! Deel 2

Zou Zij eigenlijk al slapen, kan Zij eigenlijk wel gaan slapen? Ze zal mij toch in de gaten moeten houden? Ik moet maar ineens iets mankeren, stikken in mijn eigen speeksel of zo. Die cola boert mij ook steeds op. De gaten waar mijn polsen door zitten zijn best klein, het gaat nu ook irriteren, net als mijn nek.

Misschien helpt het als ik eens een andere houding aanneem, beetje de druk verlichten. God, wat maakt die ketting een lawaai zeg! En volgens mij is die ketting best wel lang, eens even proberen op te staan, beetje de benen strekken. Warempel, staan lukt en dan meteen maar eens zien tot hoever ik lopen kan. Stel je voor dat ik echt de badkamer haal ermee, dan kan ik het sleuteltje van mijn koffer pakken en mijn telefoon eruit halen. Ga ik niet alleen kijken hoe Zij erbij ligt, maar maak ik ook wat geile foto’s van Haar!

Die borsten van Haar, als ik er nu aan terug denk voel ik mijn pik hard worden in het kooitje. Best wel een geil gevoel al wil pikkemans natuurlijk wel lekker spuiten straks. En ik weet zeker dat Ze ‘m vrijlaat als ik ga smeken, dat zal ze vast niet weigeren. Ik spuit vast veel en ver straks, ik voel ‘m kloppen in z’n kooitje en misschien kan Ze zich niet beheersen en trekt Ze mij lekker af. Of, beter nog, propt Ze mijn pik lekker tussen die geile tieten en mag ik erover heen spuiten.

Haha, ik zal dan meteen aanbieden om het sperma er af te halen. Met mijn tong. Met lange halen. Jezus, wat ben ik geil zeg! Dat kooitje had ik eigenlijk iets groter moeten kopen, dan deed het nu niet zo’n zeer met een stijve.

Kut! Ik kan maar net tot aan de badkamerdeur komen met die vervloekte ketting! Dat heeft Ze natuurlijk expres gedaan, die bitch. Ze zit vast in haar vuistje te lachen, want het geluid van de ketting moet Ze hebben gehoord, dat kan niet anders. De andere kant van de ruimte maar eens verkennen dan, al zie ik nog steeds geen zak.

Auw! Dat tafeltje ook!! Jezus, volgens mij heb ik mijn teen gebroken! Wat doet dat zeer! Hoe zit dat eigenlijk met noodgevallen zoals een gebroken teen bij Haar? Zou Ze 112 bellen en loopt het hier dan vol met ambulancepersoneel? Ik moet er niet aan denken, want dan weten ze waarvoor ik hier ben. Ze zullen mij uitlachen, vast en zeker. Misschien komt de pers er dan ook nog wel bij en sta ik morgen in de krant met dat klote-schandblok om mijn nek.

“Man naakt aangetroffen in sm-studio met schandblok om zijn nek”

Ik geloof dat ik misselijk word. Mijn teen voel ik ook helemaal opzwellen en ik kan er niet eens bij. Alhoewel, als ik nu op mijn kont ga zitten en voorover buig, kan ik er misschien net met een hand bij en even voelen hoeveel tenen gebroken zijn. Shit, weer dat tafeltje!! Stoot ik mijn kop ook nog eens! Waarom heeft Ze dat licht toch ook uitgedaan! Jezus, voel ik nou bloed over mijn voorhoofd? Straks heb ik een gat in mijn hoofd dat gehecht moet worden. En wanneer er niets aan gedaan wordt, bloed ik misschien wel dood! Wat ben ik begonnen!!! En ik kan niet eens in de spiegel kijken om te weten wat er is met dat gat in mijn hoofd. En warm is het hier ook al, ik voel de straaltjes zweet langs mijn rug lopen. Heeft Ze de verwarming op z’n hoogste stand gezet?

“Man naakt aangetroffen in smstudio met gebroken voet en gapend gat in zijn hoofd”

Dat wordt het bericht waarmee ik morgen in de krant sta, vast en zeker! En Zij maar lachen, die bitch! Adem in, adem uit! Ik moet rustig worden anders ga ik hyperventileren. Laat ik aan leuke dingen denken zodat ik de ondraaglijke pijn aan mijn voet en hoofd niet voel. Geile tieten. Kale kut. Dikke pik. Kontneuken. Sperma opslurpen. Mannen pijpen. Rukken. Spuiten. Tieten likken. Jezus, ik word alweer zo geil en mijn pik zit nog steeds gevangen in z’n kooi.

Hoe laat zou het zijn? Ik krijg nu echt dorst en pissen moet ik ook! Zou er eigenlijk iets op dat tafeltje staan? Misschien wel een vaas of een glas of zo. Desnoods drink ik bloemenwater want door die warmte is mijn tong zo droog als een woestijn. Godver, wat heb ik een dorst. Ik krijg er koppijn van. Al zal dat eigenlijk met dat gapende gat in mijn hoofd te maken hebben, het zal vast een zware hersenschudding ook zijn. Oh!! Als het maar geen schedelbasisfractuur is, zoiets moet je echt voor geopereerd worden anders ga je dood.

Ik word gek, geloof ik! Dat zal ook van die klap komen! Water, ik moet iets te drinken hebben! Voorzichtig opstaan weer en voetje voor voetje naar de tafel schuiven en voelen of er iets te drinken op staat. Ah, wanneer ik voorzichtig voorover ga kan ik net met een hand over het tafelblad voelen. Haren??!! Huh? Oh, dat zijn die pruikenkoppen natuurlijk, die zag ik in het begin vanavond staan.

Hmm, een kistje of zo lijkt dit. Nou niet iets waaruit je drinken kunt. Opzij, stom kistje! Kutzooi! Oh fuck, heb ik nou iets omgegooid met dat schandblok? Hoe anders moet een mens voelen en buigen dan, met zo’n ding om je nek! Het voelt nat hier, misschien kan ik met mijn tong iets ervan oplikken.

Ja, het lukt! Oh heerlijk, eindelijk iets van vocht! Al heeft het wel een vreemd smaakje, wat is dit?

Met dank aan Meesteres Kate

2 reacties op “Een fijne nacht, slaaf! Deel 2

 • 20 september 2020 om 18:48
  Permalink

  Eigenlijk raar en onverantwoord van deze meestres om een slaaf een hele nacht aan zijn lot over te laten ze zou op z`n mist om de twee uur moeten kijken of alles ok is met deze slaaf
  En stoppen met deze sessie als ze er achter komt dat deze slaaf een gapende hoofdwond heeft of een hersenschuddig.
  Dom en onverantwoord.

  Beantwoorden
 • 21 september 2020 om 00:42
  Permalink

  Je bent te vroeg met ophitsen marco šŸ˜‰

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V