Een onverwacht spannend middagje

Ik kreeg zondagmiddag het volgende Appje van mijn Meesteres, ‘morgen middag om 12.00 uur in de studio en ik wil dat je je leren bondage broekje aan hebt’.

Nu kom ik al een slordige twee jaar met enige regelmaat bij Meesteres Illucia in de prachtige BDSM studio ‘House of Submission’, die zij samen met Meesteres Kate runt, waar ik dan SM sessies boek. Maar dit keer werd ik dus uitgenodigd door de Meesteres en dat was een onverwachte verrassing voor mij en ook erg spannend, want ik had geen idee wat er mij voor die middag boven mijn hoofd hing.

Na dat Appje van die zondagmiddag bekropen de zenuwen me en liep ik als een kip zonder kop door mijn flat, omdat ik er altijd netjes en verzorgd uit wil zien als ik bij mijn Meesteres op bezoek ga. Ik moest mezelf scheren, ook de ‘privat- parts’ van mijn lichaam natuurlijk en ik moest ook nog een nette broek zien te vinden die over dat leren bondage broekje past, want mijn spijkerbroeken en normale broek zitten te strak om mijn kont, uiteindelijk besloot ik dan maar om mijn oude trainingsbroek klaar te leggen voor maandag en werd het een onrustig nachtje voor mij door alle spanningen.

Maandag stipt op tijd, met een bal in mijn maag van de zenuwen, belde ik aan bij de studio en even later werd de deur open gedaan door mijn Meesteres die er weer prachtig uitzag in haar outfit gecompleteerd met lange lederen laarzen waar hakken onder zaten als de Eifeltoren, waardoor zij nog langer en dominanter over kwam.

Ik moest haar volgen de studio in en door de aanblik van haar mooie lichaam voor me liep het water me door de mond, maar het nam de spanning in mijn lichaam niet weg. Erger nog, doordat mijn pik en ballen door een riempje strak afgebonden achter de met twee ritsen gesloten soort voor compartiment van het broekje zaten en een slotje het geheel afsloot zodat ik er niet meer bij kon komen, het deed mijn pik groeien en gaf me een extra ongemakkelijk gevoel vanwege de kleine ruimte waarin hij zat maar het was gelukkig niet zichtbaar omdat mijn trainingsbroek ruim viel.

Ik mocht plaats nemen op de houten bank tegenover mijn Meesteres, in het door een gordijn af te sluiten privé gedeelte van de grote speelruimte. De koffiekan en mokken stonden al op de tafel tussen ons in en ik mocht de koffie inschenken voor ons, waarna de Meesteres mij uitlegde waarom ik uitgenodigd was. Zij wilde dat ik haar assisteerde bij een workshop voor een dame die de kneepjes van het ‘Meesteres zijn’ onder de knie wilde krijgen, waarbij ik dan het lijdend voorwerp zou zijn waar de dingen op uitgeprobeerd konden worden en ik moest het maar zien als een soort beloning voor trouwe dienst, zei mijn Meesteres met een soort onheilspellende lach in haar stem die ik herkende van voorgaande sessies. I

k bedankte mijn Meesteres met een lichte trilling in mijn stem van de spanning, die door haar opgemerkt was en waarna zij met een warme lach zei dat ik me maar snel moest gaan uitkleden, op het leren broekje na natuurlijk en me moest ontspannen. Na terugkomst bij mijn Meesteres kreeg ik de verdere instructies en die luidde als volgt, als de dame in kwestie zou arriveren moest ik rustig in de privé ruimte achter de gesloten gordijnen afwachten tot de Meesteres klaar zou zijn met het voor gesprek en mij zou roepen als ik nodig was. Enkele minuten later was het dan zover want de deurbel ging en mijn Meesteres vertrok om open te doen terwijl ik af wachtte op wat komen zou.

Ik kan natuurlijk niet ontkennen dat ik best nieuwsgierig was naar die dame, hoe zou ze er uitzien, was zij net zo sensueel als mijn Meesteres, was ze ook lang en er spookte van alles en nog wat door mijn hoofd, ik hoorde wel dat er gesproken werd maar kon niet horen wat er gezegd werd door de muziek in de studio. Maar na ongeveer dertig minuten hoorde ik hakken tikken, maar die gingen de andere kant op en de stemgeluiden hielden op en ik hoorde een deur dicht gaan, dus dacht ik dat de dame de andere speelruimte kreeg te zien en ik ging dus verder met wat ik deed, afwachten dus. Maar na ongeveer nog een half uurtje wachten was het dan zover, ik hoorde weer stemmen en hakken tikkend mijn richting op komen en enkele minuten later werd ik geroepen om bij mijn Meesteres te komen om mezelf voor te stellen aan de dame die tegenover mijn Meesteres zat.

In een flits zag ik dat zij zeker niet onaantrekkelijk was en een latex jurkje aan had, terwijl ik vertelde wie en wat ik was, waarna mijn Meesteres me vroeg iets fris in te schenken voor haar en de dame en ik weer naar mijn plaats achter het gordijn kon gaan. Het gesprek ging nog even door tussen de beide dames, maar na enkele minuten werd ik alweer geroepen maar nu om het lijdend voorwerp te zijn voor het eerste onderdeel wat mijn Meesteres de dame wilde uitleggen, enkele eenvoudige bondages. Zittend op een stoel was het eerst aan de beurt, voorgedaan door mijn Meesteres waarna het de beurt was aan de dame.

Er volgden nog wat andere voorbeelden, waaronder een staande bondage waarna ik met de hulp van mijn Meesteres, die me goed vast hield, op de grond moest gaan liggen en hierbij moet je natuurlijk je Meesteres volledig vertrouwen en dat doe ik gelukkig. De dame kreeg heel goed uitgelegd hoe zij me moest vasthouden bij dit onderdeel maar tevens hield mijn Meesteres ook nog een hand aan het bondage touw, om bij een eventuele val van mij te kunnen helpen. Dat is toch weer een extra pluspunt voor mijn Meesteres op het gebied van professionaliteit, wat zij hoog in haar vaandel heeft staan. Vervolgens een laatste bondage waarbij mijn armen zo hoog mogelijk op mijn rug werden gebonden en ik een paar tepelklemmen op kreeg gezet waarbij ik licht kreunde van genot, maar ook van een beetje pijn.

De Meesteres had hierover natuurlijk enig commentaar en overlegde met de dame wat zij hier voor straf op zou willen geven, nou zij zou dat gekreun wel bestraffen met 10 cane slagen en mijn Meesteres moedigde haar nog aan door te zeggen, je bedoelt toch wel op elke bil 10 slagen, wat zij lachend bevestigde. Hierna wilde mijn Meesteres mijn broekje uit hebben maar dat ging niet vanwege het slotje wat erop zat, ik kreeg ze nu echt uitgemeten omdat ik het sleuteltje niet van te voren aan haar gegeven had. Ik moest bekennen dat ik dat vergeten was en maakte mijn excuses, die door haar terzijde werden geschoven en mij nog 10 slagen extra beloofde, waarna zij me los begon te maken zodat ik het sleuteltje kon pakken en gelijk mijn broekje uit kon doen.

Nu was het de beurt aan de dame, eerst de bondage waarbij mijn Meesteres haar complimenteerde, toen de tepelklemmen en ik hield mijn kaken stijf op elkaar om geen geluid te maken want ik wilde niet nog meer slagen met de cane hebben. Ik ben namelijk niet zo’n liefhebber van al die slag instrumenten, geeft me geen geil gevoel, maar ik heb mijn Meesteres ooit verteld dat ik dat slaan eigenlijk zie als een soort harde grens, alleen als ik echt straf verdien dan zal ik die grens laten varen en de zweep of cane slagen over me heen laten komen. Ik zag de dame genieten toen zij met mijn tepels aan de gang was door er af en toe flink aan te trekken en er haar nagels ook aardig in te zetten. Mijn Meesteres demonstreerde ook nog wat mogelijkheden van de tepelklemmen in combinatie met afgebonden ballen, wat me toch weer deed kreunen, maar dit keer was er geen commentaar van de Meesteres, gelukkig!

Het laatste onderdeel wat mijn Meesteres uit wilde leggen aan de dame was hoe en waar te slaan met een zweep en cane, want daar had de dame specifiek om gevraagd. Mijn Meesteres had mij daarover van te voren ingelicht omdat zij weet hoe ik daar tegenover sta en dat ze daar rekening mee zou houden. Mijn antwoord verbaasde mezelf want door de euforie van het mogen helpen, zei ik tegen Meesteres Illucia dat ik het begreep en dus geen bezwaar had, maar dat er nooit een echte liefdes verhouding zal ontstaan tussen mij en enig slag instrument en dat vond de Meesteres een prima oplossing.

De finale kon beginnen en mijn Meesteres vertelde de dame de vele mogelijkheden die er zijn om een slaaf/onderdanige neer te zetten zodat zijn kont en rug goed bereikbaar zijn, zoals bijvoorbeeld geknield op een bed of voorover liggend op een stevige tafel. Maar omdat we hier in de studio zijn en hier een speciaal spanking bankje staat gaan we die maar gebruiken en dus werd ik daar naar toe gestuurd om er op plaats te nemen. Er kwamen veel slag instrumenten voorbij, waaronder de flogger, de plak, het rijzweepje en natuurlijk ook de cane. Tijdens de uitleg stond mijn Meesteres rechts en de dame links van mij en ik kon de verschillen van slaan goed merken vooral toen de cane aan de beurt kwam als zogezegd ‘klapstuk’, wat duidelijk de favoriet was van de dame die een stuk krachtiger sloeg dan mijn Meesteres, die mij duidelijk spaarde voor echte slagen, maar daar was de dame niet van op de hoogte. Tot slot kreeg ik uiteraard ook nog de twintig cane slagen die ik als straf had opgelopen en ik moest natuurlijk mee tellen en om eerlijk te zijn heb ik er stiekem toch van genoten, ook al was de linker bil flink te grazen genomen. En dat genieten kwam vooral omdat ik het voelde als een soort overwinning op mezelf omdat ik dit onderdeel over heb gehad voor mijn Meesteres Illucia en daar ben ik trots op.

De workshop zat er op en ik kon nog iets fris inschenken voor ons en terwijl de dames vertrokken naar de andere kamer om alles nog even te bespreken mocht ik de gebruikte spullen schoon maken en weer op zijn plaats hangen. Ik hoorde de dames afscheid nemen en toen de Meesteres terug was werd ik ook bedankt met een aai over mijn bol en lief woordje voor mijn deel in de workshop, waarna ik me kon gaan aankleden.

Ook Meesteres Illucia en mijn persoontje hebben onder het genot van een kop koffie nog even de dag door gesproken en ik heb haar heel hartelijk bedankt voor deze geweldige fijne middag, alvorens afscheid te nemen van elkaar en huiswaarts te gaan. Tijdens mijn bus reis naar huis voelde ik vooral mijn linker bil erg goed want de bus chauffeur had er stevig de vaart in en dus schoof ik aardig van links naar rechts bij elke bocht die hij nam.

Meesteres Illucia nogmaals heel erg bedankt voor deze geweldig fijne ervaring en ik ben heel erg blij dat ik U mag dienen.

Onderdanige groet, Cornel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V