Partnerpraat: over Bondage & SM en onderdanige mannen

Ben jij een man die het heerlijk vindt om gedomineerd te worden of ben je meer de man die alles onder controle wil hebben? Wacht even met het beantwoorden van deze vraag! Want… waarom niet het beste van beide werelden?

bondage-sm-bij-onderdanige-man

Binnen het bondage en SM kun je je onderdanig opstellen om vervolgens de rollen om te draaien en de teugels strak in handen te nemen. De grote diversiteit van spelletjes en de mogelijkheid om je volledig over te geven aan het spel zijn grote factoren waarom BDSM zo populair is onder ons Nederlanders. Steeds meer mannen durven zich onderdanig op te stellen en letterlijk de zweep uit handen te geven aan de partner. Dit resulteert in spanning, ongemak, onderdanigheid en in extreme gevallen tot het ondergaan van pijnlijke handelingen. Natuurlijk erg spannend en misschien wel net datgene dat je mist qua spanning in je seksleven.

Ben jij een onderdanige man?


Als onderdanige man in een BDSM spel kun je het zwaar te verduren krijgen. Natuurlijk heeft iedereen zijn grens en vergeet deze dan ook niet duidelijk aan te geven bij de persoon die je gaat domineren. In BDSM shops zijn vele soorten erotische artikelen te vinden voor onderdanige mannen. Denk hierbij aan peniskooien, tepelklemmen, maskers, zweepjes, boeiensets en natuurlijk bondage artikelen. Allemaal kinky bondage-artikelen en BDSM toys om als onderdaan pijnlijke lijfstraffen te ondergaan of ongemak te ervaren. Bij bondage staat natuurlijk centraal dat je het bewegen onmogelijk wordt gemaakt, dit zorgt op zijn beurt er weer voor dat je niks anders kan dan gehoorzamen aan je Dom. Voldoe kinky opdrachten, onderga eventuele straffen en geef vooral geen weerwoord, want dat zwaait er wat. Met de juiste SM toys versterk je de rolverdeling en kun je maximaal genieten van de overgave.

Dominante mannen

Als man die de touwtjes strak in handen heeft wil je natuurlijk wel een bepaald gezag uitstralen. Seksspeeltjes van een BDSM shop spelen hierin natuurlijk een rol, maar minstens net zo belangrijk is de juiste strenge BDSM kleding. Je komt immers een stuk strenger over als je in vol ornaat klaar staat om de onderdanige man/vrouw eens heerlijk te domineren. Laat je partner gehoorzamen, doet hij of zij dit niet dan staat er een straf te wachten met een speeltje naar keuze. Dit is ook de reden dat veel winkels gespecialiseerd in BDSM artikelen een groot assortiment hebben voor dominante mannen en vrouwen. Kijk eens rond en laat je inspireren door de oneindige mogelijkheden.

2 reacties op “Partnerpraat: over Bondage & SM en onderdanige mannen

 • 20 juni 2021 om 11:17
  Permalink

  Ik ben heel onderdanig binnen het sm-spel waarbij bondage en het vernederen de hoofdpunten zijn.

  Beantwoorden
 • 10 november 2021 om 12:00
  Permalink

  eigenlijk ben ik totaal 24/7 onderdanig slaafs. voorkeur voor Meesters maar ook naar Meesteres. slaaf voorwerp in dienen vernederen ook openlijk, en sexueel gebruiks voorwerp

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V