BI slavendag donderdag 28 september in Domination Palace

Aankondiging van Domination Palace: Wegens groot succes organiseren wij weer een bi slaven avond!

Doorgaans weten onze gasten wel of ze zich tot mannen of vrouwen of beide voelen aangetrokken en is het heel simpel. Maar soms ligt het niet zo simpel, soms zijn sekshandelingen met een man als je een man bent een middel om je Meesteres te dienen.

Dan is de aantrekkingskracht niet dat je seks met een man gaat hebben maar dat je daartoe gedwongen wordt, dat je er zelf niets meer over te zeggen hebt. Misschien vind je een pik wel heel geil maar wil je niks met de rest van die man. Maar het idee om iemand te pijpen, die pik tussen je lippen te voelen wind je erg op. Of misschien wil jij weleens machteloos vastgebonden liggen terwijl één van de aanwezige slaven-sletjes je pijpt en je niet wilt toegeven hoe geil dat is maar je ook niet kan tegenhouden dat je klaarkomt.

Hoe vernederend zou dat zijn?

Forced bisex is een veel voorkomende fantasie en regelmatig hebben we gasten die hier iets mee willen. Om te zorgen dat deze fantasie voor meerdere slaven werkelijkheid kan worden organiseren wij op donderdag 28 september een bi-slaven dag van 12 tot 21 uur. Meesteres Manja, Meesteres Nicole, Meesteres Fay, Meesteres Zascha en Meesteres Nina zullen op deze dag de leiding hebben.

De kosten zijn hetzelfde als die van een gewone sessie en je fantasieën komen tot leven onder leiding van minstens 2 Dames. Opsluitingen (halve dag sessies) zijn op deze dag ook zeker mogelijk. Op het moment dat we jou kunnen gebruiken halen we je even uit je opsluiting om ons te dienen om je vervolgens weer op je plek te zetten.

Tijdens het spel blijven we altijd rekening houden met jouw wensen en grenzen maar we verwachten wel dat je minimaal oraal wilt geven en ontvangen. Travestie is mogelijk maar niet verplicht. Wil je erbij zijn op deze dag dan is het aan te raden om te reserveren. Je kunt hiervoor naar Domination Palace mailen of bellen: +31 (0)40 2045749.

Jij, als bisex gebruiksslaaf, stelt je beschikbaar om genomen en gebruikt te worden.

Voel jij je aangesproken en wil/durf jij deze ultieme fantasie tot realiteit te laten komen, bel of mail nu naar bovenstaande contact gegevens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V