Seksslaven, bestaan die nog? Voor Hentai Fairy wel! (+ hulpmiddelen!)

In de tijd dat uw redacteur manuel nog een manuelletje was, waren seksslaven nog een bekend fenomeen in de Femdomwereld. Gewoon sterke, potente kerels – zoals ik hihihi *KUCH* – die in bed alles deden wat de dominante Vrouw verlangde. Na mijn vakantie – geen sneeuw, veel pret – heb ik dat een beetje uitgezocht. Maar… op één persoon na… helaas!

This post in English?

Seksslaven; meer promoten

Die ene Vrouwelijke social mediapersoon die ik in de gauwigheid heb kunnen vinden is de schitterende all-female Vrouw Hentai Fairy.

seksslaven

Warme, levende, gehoorzame vibrator

We zetten deze prachtige, zwoele en geile Vrouw in het licht, omdat we voornemens zijn in dit nieuwe jaar om het het begrip “seksslaven” weer wat meer op de kaart te zetten. Hopelijk doet ze mee. De promotie van seksslaven is natuurlijk fijn voor de (mannelijke) seksslaven, maar ook voor Vrouwen die zónder schaamte, zonder aarzeling en zonder bijgedachten een warme, levende en gehoorzame dildo nodig hebben.

Wat is een goede seksslaaf?

Laten we eerlijk zijn: hetero- of bi-Vrouwen, of ze nou dominant zijn of niet, willen vaak of op z’n tijd GOED GENEUKT worden. Toegegeven, dat is een boude uitspraak, maar dat is of was de ervaring. Vergelijk het met: mannen “moeten” spuiten. Maar voor een vrouw; wat is “goed geneukt worden” eigenlijk?

Zoals Hentai Fairy zegt: POMPEN, of: blazen, begeren, hebben, bezitten, jezelf verliezen tussen de dijen van de Vrouw… Etc. Etc. En let op hè heren, dan niet niet zes seconden, evenmin zes minuten, maar – idealiter – all-night-long! En weet je waarom? Weet je waarom in de jaren negentig seksslaven zo populair waren bij hetero/bi-dominante Dames? Omdat ze ALLES wat een seksslaaf deed, konden pareren. Zoals iets:

Jij neukt mij? Ik verzwelg je! Met mijn onderlijf neem ik jou op. He-le-maal! In MIJ. Ik kan er tien van jou hebben.
Geef. Mij. Genot!

seksslaven

Eén enkele man houdt geen enkele Vrouw op stoom bij. Vergelijk het met de gangbangs, de mega-gangbangs; heerschappen staan in de rij om zich te verliezen in één enkele Vrouw. Draai het om en gegarandeerd: geen kerel houdt dit vol.

Tenzij… tenzij je hulpmiddelen gebruikt. Je hersens zeggen: ik wil verder, je pik zegt: fuck it. Of beter gezegd: bekijk het maar, ik ben helemaal op, klaar, leeg, klein, verschrompeld…

Maar met natuurlijke middelen zoals PeniSex bijvoorbeeld, blijft je kop de baas over je pik. Ennu… geen bijwerkingen of terugslag de dagen erna. Je kan aan de penetratiewensen van jouw Meesteres voldoen, ,maar… uiteindelijk leg je het toch af. Mét of zonder assistentie, de Vrouw blijf de baas.

En zo hoort het ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V