Slaaf Arjan en zijn Meesteres Kate 3 – De mindfuck 1

Enige dagen later belde ik Meesteres Kate op om afspraak te maken voor een echte training, mijn eerste stapjes in de training tot slaaf.
Prima slaaf, kom morgen om acht uur ‘s avond naar de studio en luister nu goed. Ik wil dat je pik en ballen zo glad zijn fluweel, uiteraard is ook je kont ontdaan van alle haar. En als laatste, zorg dat er geen haren meer in de buurt van je tepels zitten.

Ja Meesteres Kate, goed Meesteres Kate, ik zal er zorg voor dragen Meesteres Kate.

Hoe moest ik deze opdracht in vredesnaam uitvoeren ? Ik had me lichaamsbeharing nog nooit verwijderd en zeker niet van mijn pik en ballen. In de loop van de volgende dag had ik bedacht dat vrouwen zich zelf ook intiem scheren. Mag ik een pakje dames scheermesjes van u. “Welke wil u precies meneer ?” vroeg de jonge en aantrekkelijke dame achter de balie. Oei hier was ik al bang voor, met een rood hoofd zei ik dat ik ze nodig had voor mijn intieme plekken. Het meisje kon een grote glimlach niet onderdrukken. Neemt u deze maar meneer, deze zijn het veiligst. “Als het niet lukt komt u maar even bij me terug” zei hardop zodat ook haar andere vrouwelijk collega’s dit hoorde. Mijn hoofd werd nog roder ik rekende snel af en haastte me naar huis. Wat was dit ongemakkelijk geweest maar deze Meesteres zal dit vast mee een doel gedaan hebben. Om me te testen?

Tijdens het douche ging ik aan de slag met een mesje, voorzichtig begon ik met het scheren van pik. Dit wond me toch wel op en mij pik groeide steeds verder naar mate het scheren vorderde. Hmm best lekker z’n gladde pik snel ging ik verder mijn ballen en kont. Ook het gedeelde rond mijn tepels vergat ik niet. Eenmaal weer aangekleed voelde ik mijn tepels zachtjes schuren langs mijn overhemd.

Hier stond ik weer met een kloppend hart in mijn keel, de Meesteres liet me langer wachten dan de vorige keren. Wat doe ik nu…. nogmaals bellen en het verwijt krijgen dat ik ongeduldig was of nog even langer wachten en de rest van de wereld laten zien waar in naar binnen zo gaan. Toen ging de deur open, welkom slaafje kom binnen. Daar stond de Meesteres even prachtig of misschien nog wel mooier dan de vorige keren dat ik haar zag.

Met één vinger wees ze resoluut naar beneden en zei verder niets. Wat verwacht de Meesteres nu van mij ? Na enige momenten van stilte pakte ze me bij mijn beide oren en trok me naar beneden op mijn knieën. Een slaaf kust altijd de voeten van zijn Meesteres, en aanbid ze net zolang tot dat ik zeg dat het genoeg is. Nu aanbid ze, kus ze, overal… maar komt niet voorbij mijn hak en je kijkt zeker niet naar mijn goddelijk kut. Dat heb je nog lang niet verdiend, als je tenminste al gaat verdienen.

Kleed je uit in de douche, leg je kleren netjes we en neem je houding aan zoals ik je vorige keer heb uitgelegd je kan blijven staan, ja Meesteres Kate. Schiet op je weet dat ik niet van wachten hou. Snel deed ik wat er van mij verwacht werd en ging in de houding staan met mijn gezicht richting haar zetel.

Goed zo slaaf je kunt blijkbaar toch nog wel iets in één keer goed doen. Ik zal eens even kijken hoe je je eerste opdracht hebt uitgevoerd. Buk voorover, maar hou je handen in je nek. Met twee handen trok de Meesteres mijn billen van elkaar. Mooi sterretje en het ziet er redelijk uit, maar niet goed genoeg volgens mijn standaard. Die balzak van jou heb je die ook geschoren ? “Ja Meesteres Kate” ze had mijn zak hard naar achteren getrokken en controleerde hem nogmaals. Dit is prutswerk, kom overeind en draai je om zodat ik de pik ook kan controleren. Ze nam mijn zak in haar hand zodat alleen mijn pik nog zichtbaar was. Met haar andere hand controleerde ze mijn scheerders. Bij mij was alles gladder, slaaf. En ze gaf me een tik op mijn pik.

Het haar bij je tepels heb je ook maar minimaal verwijderd he slaaf, durfde je niet verder ? Jawel Meesteres Kate, ik wist alleen niet tot hoever ik het moest verwijderen Meesteres Kate. Nou daar komen we in de loop van de avond dan wel achter slaaf. Als opwarmertje kneep ze nog even flink hard in mijn tepels en mijn kont, zak en pik werden getrakteerd op een flinke tik met haar hand.

Doe deze boeien om terwijl ik een kopje koffie ga maken. En denk erom, gelijk, strak en goed… in één keer. Strak was iets wat ik begreep maar ze nu bedoelde met gelijk ik had geen flauw idee en dorst het ook niet te vragen. Vandaag zag ik de Domina in haar. Zoals de Meesteres vroeg deed ik de boeien om mijn polsen en enkels.

Pets, auwwh een slag van haar zweep landde op mijn kont. Van zoutzakken ben ik niet gediend, neem je houding aan Slaaf. Snel nam ik mijn houding. Om duidelijk te maken en te zorgen dat je niet meer vergeet. Buig voor over, zover als je kunt, steek die kont naar achteren en leg je handen weer in je nek. Voor deze fout van jouw slaaf krijg je drie zweepslagen…. op elke bil wel te verstaan. Met elke klap begint mijn kont roder te worden en gaat meer gloeien. We gaan een volgende keer wel eens wat dieper in op de posities, slaaf. We gaan een goede slaaf van je maken, luisteren en doen !

Ga de koffie maar inschenken voor me en je mag zelf een glaasje water, koffie heb je niet verdiend na deze wan vertoning. Drink je water maar in de keuken op, voordat je knoeit. Eenmaal de koffie ingeschonken bracht ik de koffie bij mijn Meesteres.

Goed zo, ik heb een lange dag gehad en mijn benen zijn behoorlijk moe. Ga op je knieën zitten, knieën 30cm uit elkaar met je rug naar me toe, goed zo. Nu leg je je gezicht op de grond, linker of rechter wang jij mag kiezen. Strek je armen voor je uit met je handpalmen naar boven. Zit je handdoek onder je knieën? Ja Meesteres. Het is Meesteres Kate voor jouw slaaf, weer een min punt en ze drukte haar hak in mijn kont. Dit ging best hard er bleef gewoon in kuiltje over. Daarna lag ze haar beide benen te rusten op mijn rug terwijl ze van haar koffie genoot en uiteraard een sigaretje.

De Meesteres is altijd wel in voor een kort praatje. Hoe vond je het nu dat je naar de winkel moest om scheer-spullen te kopen ? Het was zeer vernederend Meesteres Kate, zeker omdat ik niet precies wist wat ik nodig had. En dan nog de dame die even hard moest zeggen dat ze me de veilige spullen heeft meegegeven en wel wilde helpen als het niet lukte. Ik voelde me zeer opgelaten Meesteres Kate. Slaaf ik vind het knap van je dat je het toch wel gedaan hebt. Als bedankje speelde ze even met de punt van haar laars,tussen mijn benen door met mijn pik.

Met een schop tegen pik maakte de Meesters mij duidelijk dat ik op moest staan en haar kopje terug moest zetten op de aanrechtblad.
Neem plaats op je rug op de tafel slaaf, je kont op de rand er van. Zoals je kan zien zitten er beugels aan het einde, plaats je benen hier in.

Ik voelde al aankomen wat er ging gebeuren, tenminste dat dacht ik. Mijn handen werden weer vakkundig boven mijn hoofd vast gemaakt aan de tafel. Het zelfde gold voor mijn benen, deze werden vast gezet in de beugels. Zo nog wat riemen over je buik en dan ben jij klaar voor gebruik. Alleen ben ik nog niet klaar zei ze lachend.

Wat ik niet wist is dat de beugels in alle richtingen verstelbaar waren. De Meesteres deed ze verder uit elkaar zodat ik nog toegankelijker was maar ze deed ze ook nog hoger. Nu was ook mijn anus toegankelijk geworden.

We gaan nog even verder met versieren slaaf want ik wil zeker weten dat je stil blijft liggen. Kijk hier heb ik hele leuke klemmen, als je hier aan trekt gaan ze alleen maar strakker zitten. We gaan deze maar eens op je tepels uitproberen, kijken of je een echt vent bent slaaf. Ze plaatste op elke tepel één klem en trok er zachtjes aan om te checken of ze goed zaten. De Meesteres had niets te veel gezegd ze zaten echt strak op mijn tepels het leek alsof de doorbloeding volledig gestopt was. Wat zie je er mooi uit slaaf met al dat blingbling. De Meesteres deed door beide oogjes een touwtje het uiteinde werd vastgemaakt aan elke van mijn grote teen. Maar niet voordat ze deze samen met mijn voet hele maal richting mijn neus had geduwd. Zo nu blijf je lekker rustig liggen, zodra je je voet beweegt zal je zelf je tepels pijnigen en ik kan je vertellen dat het enorm pijnlijk is als deze er vanaf schiet.

Duidelijk Meesteres ik zal stil blijven liggen Meesteres Kate. Dat dacht ik ook, zo nog even controleren of alles echt goed zit. Zet pakte beide klemmen en kneep hier nog even extra in, ik kon een kreet niet binnen houden. Goed zo dit werkt, nu even kijken wat er gebeurt als ik je voeten strek. De klemmen knepen ook hier bij hard in mijn tepels en wederom kon ik een kreet van pijn niet binnen houden. Waar ben ik aan begonnen dacht ik bij mezelf maar ik vond het toch ook wel weer spannend en geil.

Zo nu je lekker ontspannen op tafel ligt ga ik je eens verder gereed maken voor een wax-behandeling. Eigen schuld slaaf, had je je maar goed moeten scheren….je was gewaarschuwd. Dit kunt u toch niet menen Meesteres Kate, van dames die ik ken heb ik gehoord dat dit best pijnlijk is Meesters Kate. Voor de duidelijkheid slaaf, ik maak geen grapjes en wat maakt mij dat uit dat het zeer doet….voel ik toch niets van zei ze lachend. Ik kneep hem en het liep nog net niet dun door de broek, bij wijze van spreken.

Doe je kont wat verder omhoog slaaf dan kan ik de handdoek er beter onder doen. Ik wil niet dat de was straks op leren tafel terecht komt. Voorzichtig kwam ik omhoog zo dat ik mijn tepels niet extra zeer deed. Ben je zo gespannen nu slaaf, het zal best zeer gaan doen die wax op je pik en ballen. En dan draaien we je straks nog om om die kont te doen van je. Maar ik ben de rotste niet en ze liep naar de kast achter me. Doe je hoofd even een beetje omhoog. Met een handige move had ze me een oogmasker opgedaan. Moest dit nu helpen ? Hoe… ik had werkelijk geen idee.

Wordt vervolgd.

Dit verhaal is geschreven naar aanleiding van mijn eigen ervaringen, samen met mijn Meesteres Kate. Uiteraard zijn (sommige) belevenissen geromaniseerd of fictief, en er zitten fantasieën mij in verwerkt. Voor u als lezer fijn om te lezen voor mijn Meesteres een kijkje in mijn hoofd en mogelijk een bron van inspiratie.

2 reacties op “Slaaf Arjan en zijn Meesteres Kate 3 – De mindfuck 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V