Slaaf Arjan en zijn Meesteres Kate 3 – De mindfuck 2

Zo blijf zo maar even liggen terwijl ik de wax even smelt. Dit gaat niet zo vlug hoor slaaf, ik smelt de wax altijd met een waxinelichtje. Ik hoorde de Meesteres inderdaad even iets pakken achter me en later het geluid van een aansteker. Met kloppend hart en een lijf voor met adrenaline lag ik te wachten op wat kwam. En niet te vergeten de klemmen, deze werden steeds pijnlijker naar mate de tijd vorderde.

Na een tijdje schrok ik. Ben je in slaap gevallen slaaf ? Ik zal even zorgen dat je wakker blijft. In het midden van beide touwtjes werd een gewichtje gehangen zodanig dat de klemmen nog meer klemde. Hoe kon het dat ze op eens bij me was, het geluid van haar laarzen had ik helemaal niet gehoord. Was ik inderdaad in slaap gevallen of had ze haar laarzen uitgedaan ?

Zo…ben je er klaar voor, Klaar voor een lesje ontharen ? “Dat niet Meesteres maar volgens mij heb ik geen keus Meesteres Kate” Dat klopt inderdaad, ik doe en jij ondergaat. Hier gaan we. Ik schreeuwde het uit van de pijn, de Meesteres goot de wax zo over mijn ballen. Het eerste laagje zit er op, nu moeten we even wachten dat de rest van de wax ook gesmolten is en ik je pik in de wax kan zetten. Nee Meesteres doet het niet alstublieft smeekte ik. Nee slaaf dit maak ik helemaal af, want een halve wax ziet er helemaal niet uit.

Ik zal wel even met je pik spelen, misschien verlicht dit de pijn een beetje en kan je je even daar op focussen. Met een hand trok de Meesteres heerlijk aan mijn pik en het duurde dan ook niet lang voordat hij fier overeind stond. Zachtjes trok ze mijn voorhuid terug zodat mijn eikel vrijkwam en ging nog even door met trekken. En opeens trok ze haar hand terug en goot de wax zo over de stam van mijn pik. O ik heb nog een beetje over, nou daar kan ik ook niets meer mee neem jij het maar. En daar goot de Meesteres het restje zo over mijn eikel.

Ik gilde het uit van de pijn en lag te spartelen in mijn bondage, tot overmaat van ramp schoten beide klemmen ook nog eens van mijn tepels. Mijn god wat deed het allemaal zeer, mijn tepels klopten aan alle kanten van de pijn. Tegelijkertijd stond de Meesteres te schateren van de lach “ wat ben je toch een domme slaaf, wie wil zich nu z’n pijn doen, je wist toch dat er klemmen op zaten welke er af konden schieten als je ging bewegen ?” Ik zal ze even terug zetten slaaf. Ik zal je bloedsomloop weer even wat opgang brengen. Met mijn tepels tussen haar vingers rolde ze deze hard heen en weer. Ik kreunde van de pijn wat een bijzondere pijn. Dit is slechts het begin Hahaha arme jij vast gebonden en je hebt niets in te brengen

Maar we moeten verder Slaaf, de waxstrips ga ik nu even aan brengen anders is al lijden voor niet. Met haar volle gewicht drukte ze iets van papier op mij ballen en pik.

Ik zal zo meteen je laten zien hoe je er uitziet. Hoe vernederend en pijnlijk kon het allemaal zijn. Mond open slet, en owee als je de balgag stukmaakt. De bal was zo groot dat hij bijna niet in mijn mond past, maar de Meesteres drukte net zo lang dat hij er toch goed in zat en ze maakte hem straks vast. Hou je hoofd omhoog slet, je denkt toch niet dat ik dat ga doen. Nee Meesteres Kate. Je blijf naar boven kijken net zolang tot ik iets anders zeg. Zo kijk nu maar eens hoe het er uitziet. Ik zie alleen maar papier Meesteres Kate. Dat klopt Slaaf dat zijn de strips dit ik er per stuk in één keer van ga trekken. Hierdoor gaan alle haartjes die er nog zitten in één keer weg, dan pas is je slavenkut netjes glad. Ben je er klaar voor Slaaf ? Ik probeerde te praatten maar er kwam geen zinnig woord uit wat zeg “Nee Meesteres Kate maar ik heb geen keus meer” is dit wat je zei slaaf ? En ik schudde van ja. Dat klopt slaaf, geen keus, you’r body and soul are mine now. Ze pakte de strips vast en trok deze in één keer er af. Ik strok en lag te gillen van de pijn en om het allemaal af te maken trok ik de klemmen ook weer van mijn tepels.

De Meesteres reageerde zeer zeer boos en haalde de gag uit mijn mond. Wat lig je nu te jammeren slaaf ? Kijk nu een naar je pik en ballen slettebak. Tot mijn grote verbazing zag ik dat alle wax er nog op zat. Wat heb je nu gevoelt domme slet ? Er is niets aan de hand, het zit allemaal tussen je oren. Maar die rode wax dan Meesteres die is blijven zitten ? Hoe moet die er nu dan vanaf nu de strips niet werken Meesteres Kate ? Jij domme gans…..het is kaarsvet geen wax ! Je bent helemaal bang geweest voor niets en ze liep lachend weg, ik kom zo terug.

Even later kwam ze terug met iets in haar handen. Ogen dicht slaaf en hou ze dicht.
Wat heb je een mooie tieten, ze zullen vast gevoelig zijn…eens kijken. Plotseling voelde ik iets prikken dan in de een en dan in de ander. Aahhh doet het zeer slaafje, ik zou maar stil blijven liggen anders heb je straks geen tepels meer. Open je ogen slaaf en kijk richting je borstkas. Daar stond een lang glimmend en scherp mes te rusten op een van mijn tepels. Ik schrok hier zo van dat ik verstijfde van angst.

Juist slaafje, zo stil moet je blijven liggen. Met dit mes zal ik het kaarsvet en misschien wat meer bij je slavenkut verwijderen. Na enige tijd had mijn Meesteres het kaarsvet verwijderd zonder mij te beschadigen. Toen zag ik ergens een klokje hangen en ik zag dat ik al ruim tweeen half uur daar lag. In de stress, angstig en waarom….. omdat ik geen vertrouwen had in mijn Meesteres. Zij let op haar slaaf, zij houd het veilig. Waarom ik me hier niet aan over kan/kon geven weet ik nog steeds niet.

Na deze mindfuck had ik verwacht dat ze me naar huis zou sturen, we moesten immers morgen beide weer werken. Weer een vergissing, mijn Meesteres zit vol verrassing. Ze speelt geen spel maar ze is puur en echt.

Zo slaaf nu ga ik je naar huis sturen om maar eens na te denken over je tentoongestelde gedrag. Maar we gaan eerst even afrekenen. Afrekenen prevelde ik, hier hebben we het nooit over gehad Meesteres Kate ? Ik reken altijd met mijn slaven af en altijd in tweevoud. Hoe bedoelt u dit Meesteres Kate. O o o zelfs dit snap de domme gans niet, ik zal het uitleggen. Als ik zeg twee was knijpers op je tepels dan bedoel ik twee per tepel. Twee gewichten aan je ballen is dan twee per bal, je hebt nl toch twee ballen ? Een klap in je gezicht is er een links en een rechts, twee wangen he. Vijf zweepslagen is er vijf per bil. Duidelijk slaaf ?

Laten we even rekenen slaaf, niet glad 2 slagen, onjuist aanspreken en antwoorden 2 slagen, tepelklemmen verwijderen zonder toestemming, 2 slagen per tepel dus 4. Gillen zonder reden 2 slagen. Dit is een totaal van 10 slagen….per bil, slaaf. Ik slikte.

Ga me je pik tegen de zijkant van de tafel staan en spreid je benen. Met touwen bond ze me benen vast met een maximale spreidstand een maar klaar kneep ze nog even in mijn ballen. Naar voor slaaf zodat je ligt op de tafel. Voor mijn armen gold het zelfde ook deze werden naar de hoeken van de ligtafel getrokken en vast gebonden.

Lig je goed slaaf ? Ja Meesteres Kate. De Meesteres liet me een soort bamboe stok zien. Geloof me slaaf dit gaat je vriend worden maar ook je ergste vijand. Geef hem maar eens wat kussen. En toen begon het. De eerste tik was zachtjes op mijn eerste bil. Met wisselende snelheid en hardheid bewerkte ze mijn kont. Aan het eind gloeide mijn kont als een stel kooltjes als ik hier nog maar normaal op kon zitten. Hierna maakte de Meesteres de touwen van mijn armen los. Zo gaat het allemaal nog slaaf ? Omdat je me niet bedankt zal ik je helpen dit voortaan te doen. Met vlakke hand kreeg ik nog 8 klappen extra op mijn kont. Snel bedankte ik mijn Meesteres om extra straf te voorkomen.

Na een warme douche en nog even te hebben nagepraat namen we afscheid met een dikke knuffel en keerde ik huiswaarts in mijn auto, wel steeds even wisselend van bil waarop ik zat.

Dit verhaal is geschreven naar aanleiding van mijn eigen ervaringen, samen met mijn Meesteres Kate. Uiteraard zijn (sommige) belevenissen geromaniseerd of fictief, en er zitten fantasieën mij in verwerkt. Voor u als lezer fijn om te lezen voor mijn Meesteres een kijkje in mijn hoofd en mogelijk een bron van inspiratie.

Wordt vervolgd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V