Bezoek Kinkygirl Kiana in Antwerpen

Sinds lange tijd weer eens naar Antwerpen gereden op een zonnige dag, nu ik wat meer tijd had. En een paar rondjes gemaakt, het was er nog vrij rustig met klanten en aanwezige dames, wellicht vanwege de vakantietijd. Ik had een lijstje met namen van dames die mij via recensies op www.hookers.nl aanspraken, maar ik had het duidelijk niet getroffen, geen 1 van die dames aanwezig. Opeens in het binnengedeelte Villa Tinto geheten in de hoek ontwaarde ik opeens een knappe slanke blondine in hoge zwarte laklaarzen met veel veters en een zwarte body aan.

Ik maakte kennis met haar bij het raam, en besloot na een positieve energie te voelen in het korte gesprekje met Kiara om naar binnen te gaan en betaalde 100 Euro, in de hoop dat het een leuke kinky ervaring zou worden. Nu dat werd het zeker. Kiana is vriendelijk, schoon en checkte goed wat ik wel en niet leuk vond, en ik kon zo subtiel mijn sessie zo een beetje indelen. En halverwege de sessie besloot ik direct te verlengen en nog eens 100 Euro te betalen zodat ik ruim een uur binnen was.

Kiana speelde een kinky dame waarbij ze ,mijn tepels goed wist te vinden met haar tong, tanden en nagels, heerlijk! ook werd ik anaal vast verkend met wat vingers, en dat beviel Kiara duidelijk, ook toen ze merkte dat ik brandschoon was. Even later bood ze haar mooie zachte B-cup borsten aan die ik met mijn tong mocht verwennen. Daarna ging Kiana zelf op bed liggen en moest ik op mijn knieen rechtop het bed voor haar plaats nemen. En zette ze 1 voor 1 subtiel de hakken van haar prachtige kinky laarzen op mijn tepels, en drukte deze steeds harder aan. Ik moest mijzelf aftrekken voor haar. Ze moedigde mij geil aan, ze wilde een showtje en zo gezegd, zo gedaan, en ik drukte mijzelf tijdens het aftrekken ook steeds harder met mijn borst en tepels op haar hakken. De combinatie van pijn (lekkere), het aanzicht van haar, het oogcontact met Kiara en haar duidelijke spelplezier in haar ogen maakte mij bloedgeil. Ik moest mij zelf inhouden, en ook vanwege het mooie weer buiten en onze interactie werd het wat warmer binnen. Kiara voelde dat goed aan en vroeg of ze de airco aan zou zetten, zo gezegd zo gedaan en een korte drinkpauze (colaatje) en opfrissen bij de wastafel gaven weer de nodige energie voor het gevolg.

Dit x mocht ik weer op het bed liggen en begon Kiara weer lekker mij te teasen met haar tong en tanden op mijn tepels. Ze trok haar zwarte slipje uit en ging boven mijn gezicht hangen en gebood mij haar heerlijke schone frisse kutje te beffen. En met uitzicht op haar strakke ronde billen en soms langs haar lichaam omhoogkijkend naar haar borsten en gezicht, ook via de spiegel maakte het weer tot een heerlijke opwinding, zeker toen ze ook weer met mijn tepels ging spelen, nu met haar vingers en nagels. Haar kutje werd al snel vochtig en ze genoot blijkbaar ook en zo ging het een tijdje door. Maar Kiara was nog niet klaar met mij, dat voorbereiden van het slavenkontje had naar meer verlangd voor haar. Dus even later klom ze van mij af, en ging geil tussen mijn benen zitten. Handschoentjes aan en onder genot van mijn eigen poppers ging ze al snel met 2 en 3 vingers naar binnen om al snel een hele hand en vuist bij mij naar binnen te brengen en mij zo subtiel begon te fisten.

Toen Kiana merkte dat ik het goed kon hebben, voerde ze het tempo op en trok ik mijzelf geil af waarna ze goed tekeer ging en ook nog met 1 hand en nagels mijn tepels om zijn beurt pijnigde.

Het duurde dan ook niet lang voordat ik grommend vanuit mijn tenen klaar kwam. Zeer geslaagde sessie en het smaakt naar meer.

Kamer ook schoon en Kiana vertelt 7 dagen per week meestal tot 18 uur overdags te werken. Helaas zijn er rond Antwerpen de laatste tijd veel files vanwege vele wegwerkzaamheden anders rij ik een ruim uurtje er zo heen en is het te doen. Kiara ga ik zeker vaker bezoeken ze komt met stip mijn top 5 binnen van kinky girls.

Met dank aan FrankKinky van Dominaforum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V