Daniels eerste hoteldate met Dominae Suae

Op 4 januari had Meesteres Dominae Suae een hoteldate met daniel. Het was zijn eerste keer. Btw … sinds eergisteren staat zijn ervaring op de site van de Meesteres! Ze heeft er duidelijk de wind onder.

Hoteldate? Dominae Suae right in tha kissah!

Hoteldate met Dominae Suae

De hoteldate, how to…

De ervaringen van Dominae Suae’s slaven, wij publiceren er graag over. Of beter: wij attenderen jullie er graag op.  De ervaringen zelf staan al online bij de Meesteres zelf. (Google vindt het niet zo fijn als je letterlijke teksten overneemt.)
De hoteldate die de Meesteres in haar pakket heeft, is niet voor iedere slaaf weggelegd. Ook wil ze weten wat voor vlees ze in de kuip heeft. Daarom gaan er doorgaans twee proefweken en een real life-kennismaking aan vooraf.

Hoteldate met Dominae Suae

Deur op een kier en hoofd naar beneden. Wachten kan zó lang duren, terwijl het hooguit 10 minuten zijn geweest.. Het kuisheidskooitje bungelend tussen m’n benen. Op de gang gerommel van mensen en de schoonmaakploeg. Ze wandelen toch niet ineens hier binnen? M’n brein bedacht alles wat mis kon gaan, dat ik betrapt werd, maar spanning en opwinding kregen toch de overhand.

Kan schrijven hè, die daniel. De eerste link in dit stukje brengt je ernaartoe. En eenmaal daar, misschien nog wel meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V