Opdracht vervuld

Voor de vrije dagen met kerst en oud- en nieuw had ik van mijn Goddess Mistress Noa een gebruikt slipje en bh besteld. Elke dag als de postbode langs kwam haastte ik me naar de voordeur in blije afwachting van het pakket. En ja hoor de zaterdag voor kerst werd er aangebeld.

‘Een pakketje voor u dat niet door de brievenbus past,’ zei de postbode. Zenuwachtig van de opwinding dankte ik de postbode en maakte het pakket snel open. Wat een prachtig cadeau. Snel pakte ik het slipje eruit en rook eraan. De sporen van de heerlijke kutsappen van mijn Meesteres waren duidelijk zichtbaar en het rook voortreffelijk. Daarna pakte ik de bh en rook ook daaraan. Mmm. Een gelukzalig gevoel overviel me en ik kreeg prompt een stijve.

Mezelf in opdracht afgetrokken

Tegelijkertijd had ik een opdrachtenboekje aangeschaft en maakte me klaar voor de opdracht om mezelf te neuken met een dildo. Mijn Meesteres heeft me opgeleid als een sletje die iedereen moet behagen als zij dat wil. Dus snel bladerde ik naar de bewuste opdracht en maakte me klaar. Dildo bij de hand en een videofilm van mijn meesteres opgezocht. De BH en het slipje deed ik aan en maakte me op met make-up en zette een pruik op. Zo zag ik er echt slettig uit. Ik deed wat door mijn Meesteres opgedragen werd.

Ik keek naar haar videofilm 3 geile musketiers met drie slaven die voor haar met elkaar bezig waren. Ik stelde me voor een van de drie slaven te zijn. In opdracht van mijn Meesteres geilde ik mezelf op tot ik een super stijve pik had en de dildo in mijn slettenkont moest stoppen. ‘Diep,’ beval ze. ‘Dieper tot diep in je endeldarm heen-en-weer.’ Op de video zag ik een slaaf de andere afzuigen en ik kwam spontaan klaar. ‘Goed zo, slaaf’, zei ze op de video. ‘De volgende keer,’ schreef ze me terug in de mail ‘laat ik je door een slaaf neuken! Kijk ik toe hoe jullie met elkaar spelen! Heerlijk vind ik dat.’ Morgen heb ik met mijn Meesteres een afspraak. Ik kan niet wachten op dat moment.

Met dank aan slaaf Hermie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V