Mijn Tuinslaaf – Meesteres Noa

Een van mijn slaven gebruik ik als mijn tuinman. Ik geloof dat hij daar wel plezier in heeft. Maar eigenlijk doet het er niet toe. Hij dient gewoon mijn tuin netjes te onderhouden zoals ik dat wil.

Ja ik heb hem goed opgevoed. Hij kent de regels en weet waar hij zich aan heeft te houden. Ik durf hem dan ook met een gerust hart te verhuren of aan vriendinnen uit te lenen. Ik heb hem zelfs een week lang verhuurd aan een goede vriendin in München, die een grote, verwilderde tuin heeft. ‘Hij heeft echt zijn best gedaan’, zei ze tegen me. Dat is hem geraden ook, want als hij dat niet goed doet, krijgt hij natuurlijk ongelofelijk op zijn donder. Dan zal hij er dan van lusten, waar hij ongelooflijk spijt van zal hebben. Ik heb hem gevraagd een verhaaltje te schrijven, waarin hij vertelt wat hem zo aantrekt als echte tuinfetisjist.

Mijn Meesteres dienen. Dat is waar ik voor geboren ben. Altijd wil ik dichtbij haar zijn, waar ik ook ben. Op mijn werk, thuis, of als ik in de tuin werk. Ik ruik haar als ik de geur van een roos op snuif. Ik zie haar in mijn verbeelding voor me staan. Mij commanderen: ‘Slaaf hier zie ik nog onkruid staan! Dat kan niet de bedoeling zijn.’ En ik krijg mijn verdiende straf. Een trap tegen mijn ballen. Niet zo maar één, nee een paar achter elkaar. Dat doet pijn, een pijnscheut gaat door mij heen. Maar diep in mijn hart geniet ik daarvan. ‘Heerlijk toch, slaaf. Daar geniet je toch van’, hoor ik haar zeggen.

Inderdaad daar geniet ik van, mijn lieve Meesteres. Ik ben uw pijnslaaf, uw eigendom. U bepaalt wat goed voor mij is en waar u genoegen aan beleeft. Ik oefen daarom elke dag, thuis, op mijn werk en onderweg. Met genoegen voer ik geheel vrijwillig opdrachten uit, die ik volop in uw webshop kan verkrijgen. Zo heb ik vandaag geen onderbroek aan en heb me geheel onthaard met ontharingshars. Gisteravond heb ik mijn slavenpik en mijn tepels met kaarsvet behandeld. Heerlijk was dat. En heb ik een week geleden een kerel versierd toen ik me als transgender had omgetoverd. Zo ga ik regelmatig door het leven, ik vind het heerlijk om me als vrouw te gedragen en me op te maken als een verleidelijke lady.

Zo ben ik ook graag uw tuinman. Die niet alleen uw tuin verzorgd, maar ook nieuwe beplanting aanbrengt en met bloemen kleur brengt in uw flower-garden. U dienen en gehoorzamen, dat is het enige wat ik wil.

‘Trek het onkruid eruit. Met je blote handen!’ Het is een bos brandnetels. Ik trek het eruit en brand mijn handen. Het prikkelt, maar niet onaangenaam. Die prikkeling doet mijn genotsstaaf zwellen. Dat ziet ook mijn Meesteres. Met haar handschoenen aan pakt ze de bos brandnetels en stopt die in mijn slip en wrijft er mee over mijn pik. Ik sta in brand. Ik voel scheuten door mijn lijf gaan. En tegelijk geniet ik. Geniet ik ervan dat mijn Meesteres me zo verwent.

Teder en hard. Die afwisseling weet zij tot in de perfectie te doceren. Mijn lijf is er aan gewend geraakt. Getraind als ik ben door haar, toon ik haar mijn dankbaarheid. Op mijn knieën, rechte rug, hoofd gebogen en mijn handen in mijn nek en mijn knieën 40 cm uit elkaar, zodat ze overal bij kan. Ze geeft me nog een paar trappen tegen mijn ballen en trekt hard aan mijn tepels. ‘Zo slaaf, ik zie dat je door mij bent opgevoed. Zo hoort het. Zo zie ik het graag. Lik nu mijn voeten. Zuig aan mijn tenen en lik ze schoon.’ Haar bevel, klinkt als muziek in mijn oren. Dit is haar manier van zeggen dat ik haar beval. Dat ik het goed doe.

Ik ben trots erop mijn Meesteres te mogen dienen. Daarom draag ik haar altijd bij me. Altijd heb ik een T-shirt met haar afbeelding erop aan. Soms kijken mensen me vreemd aan. Maar ik wil iedereen laten zien dat ik een trouwe slaaf van haar ben. Alleen van haar, haar bezit. Dat is toch wat elke slaaf wil.

Met dank aan slaaf Henrie en Meesteres Noa of Whatsapp: 0629778790

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V