Een fijne nacht, slaaf! Deel 1

Met die woorden sluit Zij de deur en blijf ik achter in het donker, Haar hoge hakken hoor ik weglopen en doen mij beseffen dat het nu gaat beginnen. Waar ik eerst nog wat ongelovig reageerde op Haar omschrijving laatst van een Nachtsessie, dringt nu tot mij door dat dit geen verkooppraatje of stoer verhaal was.

Mijn neus kriebelt en mijn automatische reactie om eraan te jeuken wordt meteen tegengehouden door het schandblok waar mijn nek en polsen in vastzitten. Ik heb net nog gezien dat Zij deze sloot met een slotje, het sleuteltje ervan ging aan Haar ketting waaraan ook het sleuteltje van mijn eigen peniskooi hing.

Mijn pik zit ook op slot en nu begint deze ook al te jeuken. Waarom krijg je toch altijd jeuk op plekken waar je niet bij kunt? Ik weet nog dat ik Haar vertelde over mijn ervaringen met opsluiting. Opsluiting in een kooi, in een schuur, in een put zelfs maar ook een meterkast. Flink wat uren heb ik doorgebracht met opsluiting, mijn pik deed vaak mee in zijn eigen kooitje.

Alleen heb ik Haar niet verteld dat ik mijn eigen sleutel in bewaring had, dus kon ik mijzelf weer bevrijden wanneer de nood te hoog werd. Zwak ja, ik weet het van mijzelf en daarom ook dat ik het Haar niet vertelde. Nu ben ik dus slachtoffer van mijn eigen zwakte en zit ik en mijn pik vast totdat Zij ons eruit laat. En dat is pas wanneer ik aan een voorwaarde heb voldaan, namelijk deze hele nacht doorstaan zonder mijn genadewoord te gebruiken.

Eerst nog dacht ik dat Ze wat mindplay gebruikte toen Zij schetste hoe Zij zich deze nacht voorstelde. Ik moest inwendig grinniken, want mindplay ben ik niet gevoelig voor. Bij vorige Meesteressen bemerkte ik ook al snel welke kant Zij mij wilden opsturen en dat werkte dus niet, ik trapte er niet in en dat gaf mij best wel een kick. Het voelde alsof ik Ze te slim af was, ik de slaaf tegenover die slimme en doortrapte Meesteressen. Maar ik bemerkte al een tijdje bij mijzelf dat ik toe was een een volgend level, een treetje hoger in beleving, het echte ondergaan zeg maar. Dus had ik Haar gemaild, daarna gebeld en een eerste kennismaking gehad.

Ik was best onder de indruk van Haar verschijning en Haar manier van doen. Zo af en toe kreeg ik het onbehaaglijke gevoel dat Zij mij doorzag en alles zou afblazen. Dat Ze zou zeggen dat ik het niet waard zou zijn om Haar nachtrust voor op te offeren, omdat Ze mijn zwakte allang had doorzien. Ik mocht mij bewijzen, zei Ze in de mail 2 weken (!) daarna. En hier lig ik dan in het donker. Gevangen in een schandblok welke met een dikke ketting aan de muur werd vastgezet.

Best ongemakkelijk ook, want de kille vloer geeft niet mee en het hout van het schandblok doet nu al zeer in mijn nek. En ik zie gewoon geen pest hier, zo donker als het is. Hoe laat zou het eigenlijk zijn? Wanneer ik bedenk dat ik om 23.00 uur exact aanbelde en we nog een half uurtje hebben gebabbeld voordat Zij mij liet uitkleden en douchen. Maar ook nog even om mij vast te zetten in het schandblok en de peniskooi, dan zou het nu tegen middernacht moeten lopen.

Dus ik zou hier volgens afspraak nog tot 07.00 uur morgenochtend moeten blijven. Wat ben ik begonnen? Waarom moest ik dit nou ook alweer zo nodig? Heb ik niets beters te doen? Ik heb dorst ook. Zou ik eigenlijk nog wat te drinken krijgen vannacht? Heb ik eigenlijk helemaal niet meer gevraagd aan Haar. Alhoewel, toen ik het glas cola van Haar kreeg, zei Ze geloof ik nog wel dat ik er maar goed van moest genieten..
Zou ze bedoelen dat ik verder niets meer zou krijgen?

En wat eigenlijk als ik moet plassen straks? Van cola moet ik toch altijd al zo plassen, daarom ook dat ik het uit mijzelf nooit drink.
Wanneer ik dadelijk nodig moet plassen, roep ik Haar toch echt en dan onderbreekt Ze de opsluiting maar even. Dan vraag ik meteen een handdoekje of zo om tussen mijn nek en dat houten schandblok te doen. Dat ding gaat echt zeer doen nu en dat mag toch niet de bedoeling zijn? Wat zou Ze eigenlijk verder van plan zijn vannacht? Gewoon gaan slapen in Haar eigen bed? Ben benieuwd of Ze naakt zou slapen. Lijkt me best een geil idee eigenlijk. Zij naakt in haar bed en ik naakt hier in het schandblok op de vloer.

Stel je voor dat ik het slot los zou kunnen krijgen, dan zou ik op de tast naar Haar bed sluipen en Haar bekijken. Zou ze wijdbeens liggen en ik alles van dichtbij kunnen bekijken? Al moet er dan wel wat licht zijn, anders zie ik nog niets natuurlijk. Het lampje van mijn telefoon! Dat zou ik kunnen gebruiken. Waar heb ik mijn telefoon eigenlijk gelaten? Zat die nou in mijn colbert? Of nee, in mijn koffertje! Ja, daar zit ie. Bij mijn portefeuille, sleutelbos, rijbewijs en papieren en ik heb mijn koffertje nog op slot gedaan, dat is waar ook.
Ja, ik ben niet zo gek om alles open te laten. Stel je voor zeg! En het sleuteltje van de koffer zit in mijn sok welke ik heb opgerold in mijn linkerschoen.

En mijn schoenen staan onder mijn bundeltje kleren, in de hoek van de badkamer. Niet vergeten morgenochtend wanneer ik het pand weer verlaat… Want verlaten ga ik dit pand heus wel op tijd, ik gebruik mijn genadewoord namelijk vast niet. Een flinke Meesteres die mij zo ver krijgt om mijn genadewoord te gebruiken, ha! Mindplay ben ik niet gevoelig voor en verder doen bijna alle Meesteressen toch van alles om jou te plezieren, anders hebben Ze geen slaaf meer. Dit gaat nog leuk worden vannacht, maar eerst eens proberen of ik mij voorzichtig uit dit schandblok kan wurmen…

3 reacties op “Een fijne nacht, slaaf! Deel 1

 • 9 juni 2019 om 07:58
  Permalink

  Mooi verhaal MeesteresKate, het begint goed, ben erg benieuwd naar het vervolg.

  ik hoop dat U de moeite neemt om verder te schrijven.

  groet,
  breislaafje

  Beantwoorden
  • 18 juli 2019 om 10:59
   Permalink

   Oh, de moeite om het vervolg op te sturen, heb ik al gedaan. Nu moet de redactie het nog plaatsen.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V