Een spannende afspraak met Meesteres Daphne

Dag Erikje,

A.s. zaterdag gaan we er een spannende avond van maken. Ik wil dat je met de trein komt. Je loopt daarna naar de Hunkemöller in de stationshal. Stipt om 18:00uur verwacht ik dat je in de houding staat, dus met je armen op je rug en je benen iets uit elkaar. Als ik aan kom wil ik goed kunnen zien dat je in de houding staat.

Je kijkt met je gezicht naar de etalage. Zorg dat je maximaal 3 meter van de etalage staat. Je blijft recht vooruit kijken en kijkt niet op of om. Borst vooruit en ik verwacht een trotse blik. Pas wanneer ik je de opdracht geef om een andere houding aan te nemen of jouw blik op iets of iemand anders te richten heb je toestemming om van positie te veranderen. Tot die tijd blijf je met je handen op je rug naar de etalage kijken. Ik wil dat je recht voor de winkel staat. Je praat met niemand en als iemand vraagt wat je doet, dan geef je aan dat je wacht op mevrouw Daphne.

Tot zaterdag kom je trouwens niet meer klaar, je blijft van MIJN pik af.

Ik heb er zin in slaaf! Ik hoop jij ook ?

Dikke kus en knuffel,
Meesteres Daphne

De opdracht is duidelijk. Ik slik, klinkt vernederend, geil en spannend. Ik ben benieuwd wat er mij te wachten staat die avond. De week vordert traag en iedere dag krijg ik wel een spannend app’je van mijn Meesteres. Een foto van haar borsten en daarom heen een spannende bh, een foto van haar slipje, haar laarzen, voeten en oooo het wind mij op! Ik kom niet klaar, maar voel mij een bommetje. Zaterdag pak ik uiteraard veelste vroeg de trein en loop wat ongemakkelijk heen en weer. Ik weet het van mijzelf en weet donders goed dat zij het ook weet: ik wil niet te laat zijn en sta al een paar minuten voor zessen klaar in de houding. Ik voel me vernederd, zie mensen langs lopen en soms naar mij kijken, sommige draaien zich om. Er wordt gewezen, maar niets gezegd. Minuten gaan voorbij… Mijn hersenen maken overuren, ik hoop dat ze snel komt. 18:07… Ik hoor getik van hakken dichterbij komen.

Kort achter mij blijven ze stil staan, seconden lijken uren te duren. Het kan niet anders dan dat zij het is. Ik voel haar achter me staan. Seconden tikken voorbij… Dan een hand op mijn rechterschouder, in mijn linker oor fluister je zacht ‘goed zo slaafje – ontspan, je mag bewegen’. Met 3 zoenen begroeten we elkaar, dan opeens onverwacht een kus op mijn mond. ‘Verassing voor mijn erik, dan heb je die alvast gehad’. Met een knipoog trekt ze mij aan de hand mee de winkel in.

Uit de rekken pakt ze een paar setjes, uiteraard draag ik deze en loop achter haar aan naar de paskamer. Eén voor één worden ze gepast en geniet ik keer op keer van haar sexy uiterlijk. Bij het laatste setje wordt ik in de paskamer getrokken ‘begroet mij’ volgt op een zachte dwingende toon. Ik kniel en kus haar beide zwarte pumps. ‘Goed zo slaaf, vanaf nu komt daar een extra begroeting bij: kut-verering. Mijn kut is voor jou de hemel op aarde, jouw ultieme droom om mij seksueel te verwennen… ik wil zien hoe jij mijn kut adoreert en dat je dat toont wanneer je mij begroet. Vanaf nu geef je naast een kus op mijn voeten, pumps of laarzen mij ook altijd een kus ter hoogte van mijn kut. Ik wil dat je één zoen op mijn slip geeft, draag ik nog een rok of broek dan kus je de rok of broek ter hoogte van mijn kut, begrepen?

‘Ja Meesteres’ ‘Dan wil ik nu dat je mij opnieuw begroet’ Wow! Ik kus haar beide pumps en geeft een zacht kusje op haar slip. ‘Noem je dat verering? Ik wil het voelen! Opnieuw erikje’. Speelse ogen kijken mij aan, ik kus opnieuw haar voeten en geef een gepassioneerde kus op haar slip. Hemels voel ik mij… Met een glimlach op mijn gezicht word ik uit het pashokje gedirigeerd en terwijl ze zich aankleed krijg ik alle setjes weer in handen. Na afgerekend te hebben lopen we hand in hand naar een restaurant.

In het restaurant aangenomen nemen we een tafeltje achteraf. ‘Ik bestel en jij volgt’ wordt mij medegedeeld en al snel wordt het mij duidelijk dat ik vanavond alleen maar water drink. Bij het opnemen van de bestellingen hoor ik mijn Meesteres zeggen: ‘En voor hem, nou uhhh… ik denk dat dat hij dit wil… en nog een extra glas koud water voor mijn mannetje’. Een iets-wat verbaasde blik van de serveerster. “Slik, daar gaan we…” denk ik bij mijzelf. We praten fijn bij over van alles en nog wat en ondertussen krijg ik plaagstootjes over een mogelijk kindermenu dat straks geserveerd wordt, ik ga het nog bijna geloven ook.

Eerlijk is eerlijk er gaat een zucht van verlichting als ik gewoon een vispannetje krijg, dus toch een mindgame. De glazen water beginnen te tellen, na het hoofdgerecht sta ik op knappen en vraag of ik naar het toilet mag. ‘Smeek er om’ ik doe wat er gevraagd wordt en krijg de opdracht om een glas mee te nemen naar het toilet, in het glas te plassen en het vervolgens op te drinken. Uiteraard moet ik het filmen als bewijs en haar via de app toesturen. Ik mag pas terugkomen als zij vind dat de opdracht geslaagd is. Ik vervloek haar, het wind mij op, het maakt mij geil en vraag me tegelijk af waarom ik het toch doe… Nee voor mij is er op dit moment geen weg terug en besluit te voldoen aan haar opdracht: ik wil voldoen aan de opdracht. Ik plas in het glas, drink het op en stuur haar het filmpje via de app toe als bewijs. Haar reactie laat even op zich wachten. Ik voel mij vernederd, maar ook trots.

Goed zo slaaf, opdracht volbracht. Je mag terugkomen aan tafel.

En alsof er niets aan de hand is kom ik met een rood gezicht terug aan tafel zitten. Het lijkt wel of iedereen naar mij kijkt.
‘Schat ik heb alvast een dessert besteld’ en ze gaat vervolgens alsof er niets gebeurd is verder met het praten over de meest dagelijkse dingen. Het amuseert mij, beauty en brains.

Opeens voel ik haar benen tegen de mijne komen, op-en-neer, terwijl zij rustig verder praat. ‘Volgens mij denken mannen alleen maar met hun pik, of niet erik?’ Een glimlach op haar gezicht, zwoele ogen kijken mij aan terwijl ik haar hak tegen mijn pik voel. Een zachte kreun verlaat mijn mond. ‘Bij de les blijven slaaf’. Het gesprek kabbelt voort, en terwijl de dame-blanches geserveerd worden weet haar hak mijn pik weer te vinden. Het kost mij zichtbaar moeite niets te laten merken, ik zie aan haar gezicht dat dit is wat ze wilde bereiken. ‘Zullen we romantisch doen? Zal ik jou een hapje geven?’ Ze pakt haar lepel met ijs en laat ongezien haar spuug op vallen waarna de lepel in mijn mond verdwijnt. ‘Lekker he’. ‘Ja Meesteres’ zeg ik met een glimlach. Beide ijscoupes verdwijnen als sneeuw voor de zon, niet gek… Ik voel mij heet, geil en verlang naar het vervolg…

Na het afrekenen stappen we hand in hand naar haar auto. Zij rijdt, ik neem naast haar plaats nadat ik de deur voor haar heb geopend. Alvorens zij de auto start pakt ze uit haar tas mijn collar en doet deze bij mij om. Daarna haalt ze haar ketting uit de tas en klikt deze vast aan de collar. ‘Dat staat beter’ zegt ze terwijl ze met haar hand naar mijn broek gaat. De knop gaat los en ze haalt mijn pik te voor schijn. ‘Zo die blijft de hele rit buiten boord’. Een ruk aan de ketting brengt onze gezichten heel dichtbij elkaar. Mijn hartslag versnelt, we kijken elkaar diep in de ogen aan… ‘Spannend he sletje?’ Een innige tongzoen volgt.

‘Genoeg verwent, tijd om te vertrekken’. De zoen eindigt abrupt, de ketting wordt los gelaten en ik probeer weer rechtop in de stoel te gaan zitten. ‘Even in de achteruit’, maar in plaats van de pook van de versnellingsbak trekt ze aan mijn pik. ‘He verdorie, de verkeerde knuppel’ zegt ze met een glimlach. Mijn pik staat ondertussen fier overeind. Bij elk moment dat we moeten stoppen gaan haar zachte handen over mijn pik. Een enorme teasing, ik geniet en dat ontgaat haar niet. Ik mag absoluut niet klaarkomen, maar ze brengt mij meermaals tot op het randje.

Bij haar thuis gekomen mag ik alles weer binnenboord halen en open voor haar de deur. Bij binnenkomst moet ik voor haar bank knielen. ‘Begroet mij op de nieuwe manier’. Wederom kus ik haar pumps en geef op haar rok ter hoogte van haar kut een kus. ‘Goed zo slaaf’. Nadat ik voor drank heb gezorgd moet ik mijn kleding uit doen. ‘Wacht zo op mij in de nadu-houding’. Een kwartier later komt ze de woonkamer weer in. Haar hoge hakken zijn verruild voor prachtige zwarte leren laarzen die tot over haar knie komen. De rode stoffen rok en kleurige blouse hebben plaats gemaakt voor een korte zwarte rok en strak zwart shirtje van kant. Wouw wat ziet ze er hemels mooi uit! ‘U ziet er prachtig uit Meesteres!’

‘Dat weet ik toch slaafje…’ Zo liefdevol en met een glimlach als ze dit zegt, zo anders zijn haar volgende woorden op strenge toon: ‘Begroeting’. Ik geef elke laars één zoen en druk mijn lippen stevig tegen haar rok. ‘Goed zo’ waarna ik aan de ketting wordt mee getrokken naar de bank waarop zij gaat zitten. Ik dien voor haar te knielen en krijg de opdracht haar laarzen gepassioneerd te vereren. Dat doe ik met liefde en plezier en kus haar beide laarzen, ik geniet er van om dit te doen en zie haar goedkeurende glimlach. Minuten lang mag ik genieten van dit voorrecht, waarna ze opstaat. ‘Goed zo slaaf, nu wil ik dat je mijn kut vereerd’. Wederom kus ik de rok ter hoogte van haar kut. ‘Eén kusje maar?, is mijn kut maar één kusje waard?’ Vertwijfeld stamel ik ‘Nee Meesteres’. ‘Waarom krijgt mijn goddelijke kut dan maar één klein kusje?’

Ik val stil, ik durfde niet goed, het voelt als een verboden gebied voor mij en wilde niet te gulzig zijn. Ik wil het zeggen, maar de woorden verdwijnen niet uit mijn mond. Ik blokkeer. Mijn hart gaat tekeer, mijn hersenen draaien overuren. Seconden tikken voorbij… Dan uit het niets hurkt ze voor mij. Onze blikken kruisen elkaar en ik kijk recht in haar ogen, ogen waar ik in wil verdrinken. Een gevoel van schaamte valt over mij heen, ik sla mijn ogen neer. Haar vinger duwt mijn kin omhoog ‘open je ogen erik’ zegt ze zacht. ‘Onwennig voor je he?’ een lieve glimlach op haar gezicht doet mijn gevoel enorm goed. ‘Weet je erik, dit privilege is alleen voor jou – geniet er gewoon van. Ik wil dat jij dit doet voor mij. Ik wil dat jij mijn kut vereert. Als je te ver gaat geef ik dat aan, niet jouw grijze hersenmassa. Laat mij je leiden, wie weet kus je dan wel heel snel echt mijn kut…’ Haar speelse manier van praten geven mij een trots gevoel. Het stelt mij gerust. Ze staat weer recht op en zegt: ‘Ik wil dat je laat zien hoe trots je bent op jouw positie, ik wil zien hoe veel je van mij houdt en hoe mooi jij mij vindt. Ik wil het voelen… Kom maar op met dat vervolg!’

Ik pak haar bij haar laarzen vast en kus haar rok meerdere malen vol overgave. Ik geniet, o wat is dit heerlijk. Na een poosje trekt ze aan mijn haren, drukt mij van haar af en laat me in haar gezicht kijken. Ze torent boven mij uit. Met haar andere hand trekt ze haar rokje op ‘Kus mijn slipje, niet één keer maar net zo vaak en passievol totdat ik zeker weet dat je ook echt mijn goddelijke kut wil kussen, wilt proeven, wil verwennen’. Dat laat mij dit keer geen twee keer zeggen. Vol overgave kus ik meerdere malen haar slip. Ik ruik haar, voel haar, voel me trots, voel geil, maar bovenal voel ik mij van haar.

Na een paar minuten trekt ze mij aan mijn haren weer overeind. ‘Open je mond slaaf’, enkele seconden later spuugt ze een paar keer in mijn mond. ‘Doorslikken’, iets wat ik maar al te graag doe.

‘Op handen en knieën, 20 centimeter vanaf de bank slaaf’. Terwijl ik mijn positie inneem gaat zij op de bank zitten, haar laarzen legt ze over mijn rug heen. ‘Mijn eigen voetenbankje’. Enkele plaatstoten voel ik en ja, ik geniet als ze met haar hak in zij prikt. ‘Zo slaaf, vertel nu maar eens aan je Meesteres jouw grootste fantasie – uiteraard met mij in de hoofdrol en owee als je je inhoudt’. Met enige aarzeling begin ik te vertellen, en terwijl ik vertel wordt ik aangemoedigd om zoveel mogelijk details te gebruiken. Als ik klaar ben met beschrijven, staat ze op en lacht: ‘geile slet Daar moeten we vandaag maar eens wat aan gaan doen’. Ik wordt mee getrokken aan mijn ketting die ze vervolgens vast maakt aan een ring die aan de muur gevestigd is. ‘In de houding!’ Ik weet wat er gevraagd wordt. ‘Jij blijft netjes wachten totdat ik je kom halen, niet weglopen hé?!’ Ik hoor mijn Meesteres de woonkamer verlaten en de trap naar boven op lopen. Voor mijn gevoel sta ik er al even als ik haar na een poosje weer hoor aankomen lopen. Wat hebben die hakken toch een mooi geluid en droom zachtjes weg. Ineens staat ze achter mij en voel ik haar handen in mijn tepels knijpen. Ze drukt haar borsten tegen mijn rug.

‘Ahhh’ ‘Is die kreun van de pijn of van mijn prachtige borsten?’ ‘Beide Meesteres’

Ik wordt los gemaakt en moet mij direct omdraaien. Twee ferme tikken in mijn gezicht volgen. ‘Dus jij geilt op mijn borsten?!’ ‘Ja Meesteres’ komt er zacht en onzeker uit mijn mond. Met een ruk aan de ketting en met haar andere hand duwt ze mijn gezicht in haar boezem. ‘Als je ze zo mooi vindt, kus ze dan’. Ik doe wat mijn Meesteres vraagt waarna ze mijn gezicht stevig tegen haar borsten drukt. Heel even mag ik genieten van haar prachtige borsten. En ooo wat ruikt ze heerlijk!

Ik snak naar adem… Zij bepaald wanneer ik adem, ze drukt me een paar keer tegen haar boezem aan en in de tussenpozen mag ik kort naar adem happen. Bepaald geen straf. Na een keer of vijf dit te herhalen vindt ze het wel genoeg geweest. ‘Lekker he mazzelaar’ en met ene kort ‘volg’ loop ik achter haar aan de trap op. Het is geen straf om aan de ketting te lopen, ik geniet. Boven aangekomen stopt ze abrupt ‘genoot je van het uitzicht?’ Ik antwoord niet snel genoeg wat ik moet bekopen met een klap in mijn gezicht. ‘Antwoorden slaaf!’ ‘Uiteraard Meesteres’.

‘Goed zo, eindelijk een volmondige “ja”’. Ze trekt mij verder achter haar aan naar de slaapkamer waar ik naakt op bed wordt gelegd. Zij loopt naar de douche waar ik haar gebruik hoor maken van het toilet.

Niet veel later komt ze met een slipje in haar hand de slaapkamer weer in. ‘Zo geile slet, dit slipje had ik vandaag tijdens het diner aan’. Ze laat het slipje boven mijn gezicht bungelen. Ik mag er aan ruiken waarna ze deze over mijn stijf geworden pik legt. Ze staat op en trekt haar rok iets om hoog, waarna ze haar slip uittrekt. ‘Zo slaaf, en deze heb ik sinds we thuis zijn aan’. Mijn pik klopt van geilheid waarna ze met haar slip over mijn gezicht wrijft. ‘Je hebt geluk, ik heb nog een paar druppels van mijn champagne achter gelaten’. Ik kreun en kronkel van genot. ‘Mond open’ een paar seconden later verdwijnt haar slip in mijn mond. Ze streelt me, trekt aan mijn pik, plaagt mij, teased mij, verwent mijn tepels met haar nagels waarna ze op mijn buik gaat zitten. ‘Ik zit op mijn troon’. En ik geniet van mijn uitzicht denk ik bij mijzelf.

Ze trekt haar shirt uit en ik zie een prachtige bh. ‘Ik wil dat je met je beide handen mijn lichaam streelt slaaf’. Onwennig gaan mijn handen over haar lijf, ze merkt het. Ze doet haar bh uit en pakt mijn beide handen en legt deze op haar borsten. ‘Toe maar, voel ze, streel ze, geniet er van’. Ze leidt me, ik geniet en laat me meer en meer gaan. Ooo wat vind ik dit fijn. Haar woorden, houding en daden geven mij dat beetje extra vertrouwen. Ik streel haar en zie dat ze van geniet. Haar glimlach op haar gezicht verraad veel. Haar handen gaan inmiddels ook over mijn lijf: mijn pik, mijn hoofd, haar kortom alles wordt door haar zachte handen gestreeld: Wouw! Het slipje wordt uit mijn mond gehaald waarna ze met haar goddelijk lijf op mijn gezicht gaat zitten. Wow! Zo’n knappe vrouw, met haar prachtige laarzen tegen mijn lijf zit met haar kut op mijn gezicht. Adembenemend mooi, echt adembenemend. Ik geniet van de facesitting die volgt – keer op keer. Ik snak telkens naar adem om vervolgens weer te snakken naar die inmiddels natte kut. ‘Lik mij naar een hoogtepunt!’ Ik lik alsof mijn leven er vanaf hangt, haar gekreun stimuleert mij meer en meer. Ze geniet, ik geniet en lik haar als nooit te voren waarna ze heerlijk in mijn gezicht klaarkomt.

Uitgeblust komt ze naast mij op bed liggen, dicht tegen mij aan. Ze streelt mij, haar handen gaan over mijn lijf en trekken af en toe aan mijn stijf geworden pik. Haar ogen verraden dat ze er van geniet, ze speelt met mij maar ook met mijn pik die haar eigendom is. Dat laat ze al te goed merken. Ze trekt mij tegen haar aan, we blijven even rustig en zwijgend naast elkaar liggen. Terwijl we op bed heerlijk nagenieten, zegt ze plots ‘Ik wil nog een keer klaarkomen slaaf!’ Ze staat op, trekt ook haar laarzen en haar rok uit en gaat op mijn pik zitten. ‘Maar dit keer wil ik dat jij ook klaarkomt, neuk mij slaaf!’ We gaan op-en-neer, genieten, ze moedigt mij aan, zij leidt en wij genieten. O wat kan seks toch heerlijk zijn en we komen beide na een poosje heerlijk klaar. We voelen ons in de zevende hemel en knuffelen elkaar nog even. Ik lig tegen haar aan, voel me trots. Na een nachtzoen vallen we beide in een diepe slaap.

De volgende ochtend wordt ik door getrek aan mijn tepels wakker gemaakt. ‘Opstaan slaaf’. De ketting wordt weer aan mijn collar geklikt en zo wordt ik direct recht getrokken. Naakt loop ik achter mijn Meesteres aan. Zij die geheel in het wit gekleed is: top, leren rok en prachtige laarzen. In de keuken aanbeland krijg ik eerst de opdracht haar weer te begroeten om daarna voor een ontbijt te zorgen. Zij kijkt toe hoe ik naakt alles bereid.

Als ik met twee gevulde borden aan kom lopen pakt ze haar eigen bord en zet dat op tafel, mijn bord wordt uit mijn handen gepakt. Uit de kast haalt ze een honden bak waar ze alles van het bord in over schept. ‘Kniel’ en terwijl ik kniel hurkt zij boven het bakje. Haar champagne mengt zich met het eten in het bakje. Kort daarop pakt ze uit de kast handboeien en worden mijn handen op mijn rug geboeid. De ketting van de collar wordt aan de tafelpoot vast gemaakt. Met een ‘eet smakelijk’ slaaf neemt ze plaats aan tafel en beginnen we beiden aan ons ontbijt. Zonder handen eten is moeilijk, maar toch wind het mij enorm op. Mijn uitzicht op haar witte laarzen is ook niet verkeerd. Het duurt even voordat ik alles op heb, maar het smaakte wel!

Tijd om te douchen. Wederom loop ik naakt achter haar aan. In de douche krijg ik de opdracht haar uit te kleden, wat ik enorm spannend vind. Ze voelt mijn trillende handen. ‘Niet zo onzeker slaaf, ik ben het maar, je Meesteres’. Naakt stappen we beide in de douche. ‘Vond je mijn pis lekker slaaf’. Direct antwoord ik enthousiast ‘Ja Meesteres!’. ‘Kniel!’ zegt ze met een glimlach. Ze komt met haar kut dichterbij en voel kort daarop haar goddelijke sappen in mijn mond verdwijnen. Heerlijk! Als ze klaar is krijg ik de opdracht haar schoon te likken. Mmmm!!! Wanneer ze het goed vindt trekt ze mij aan mijn haren achteruit en spuugt nog een paar keer in mijn mond. Ze doet het met een lieve glimlach, een glimlach waarnaar ik uren kan kijken. Ik mag haar insoppen en wassen, ik geniet en voel dat zij ook geniet. Ik voel mij de koning te rijk en hoop dat zo de rollen omgedraaid zijn. Helaas moet ik het doen met een koude douchestraal, die ze een poosje op mij richt. ‘Dat is nu eenmaal voor slaven’ hoor ik haar zeggen. Als ook ik schoon ben droog ik haar af en kleden we ons beide aan. Ik de kleding van gisterenavond, zij in spijkerbroek, rood shirtje en rode pumps.

In de woonkamer praten we onder het genot van een kop koffie nog lekker na. We hebben beide genoten, dat is een ding wat zeker is. Rond het middaguur is het tijd om te gaan en lopen we naar de voordeur. ‘Begroeting’. Ik kus haar beide pumps en geef een hele dikke kus op haar spijkerbroek ter hoogte van haar kut. ‘Kijk dat is nu een verering en respect volle begroeting slaaf’. Met een stevige knuffel nemen we afscheid van elkaar. Ooo wat heb ik genoten.

Dank aan Enrico voor het delen van dit verhaal.

5 reacties op “Een spannende afspraak met Meesteres Daphne

 • 11 oktober 2018 om 20:34
  Permalink

  Wow…wat een geweldig verhaal en wat een ervaring.
  Dit zou ik ook graag eens willen beleven…..geweldig

  Beantwoorden
  • 29 augustus 2021 om 08:38
   Permalink

   Ik ben nog erg nieuw in mijn rol als slaafje maar mijn meesteres zal mij wel gaan opvoeden de komende tijd. Dit verhaal sluit zo goed aan bij wat ik wil. Ik wist niet dat ik het in me had. Dank voor het delen!

   Beantwoorden
 • 3 januari 2021 om 01:33
  Permalink

  Ik heb dit verhaal van mijn Domina toegestuurd gekregen.
  Oh wat verlang ik er naar dat zij dit ooit met mij zal doen.
  Prachtig verhaal, dank u Domina
  slaafje

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V