De kerstboomneuker

Het was een paar dagen voor kerst. Charlie, mijn donkere mede huisslaaf en ik hadden het huis prachtig in orde gemaakt. Alles glom en blonk en het was overal versierd met groene kerststukjes. We stonden in de keuken toen onze meesteres Noa ons ontbood.

Opgetogen liepen we in onze slaven-outfit volledig naakt naar de woonkamer. Opgewonden stemmen, hoorde ik vanuit de woonkamer komen. Charlie maakte de deur open en daar stonden we met z’n tweeën voor een gezelschap dames. Meesteres Noa had haar vriendinnen uitgenodigd voor een party. Zes om precies te zijn. Ze zaten aan de enorme tafel, sfeervol verlicht met kaarsjes en in het midden Meesteres Noa zittend op haar troon. Prachtig. Alle dames waren in het leer gekleed. Mijn grootste fetisj: leer. De geur van leer alleen al geeft mij een kick. De aanblik van deze prachtig in leer gehulde dames deed mijn genotsstaaf rijzen. De aanblik van mijn Meesteres spande de kroon: wat een prachtig leren met rode biezen afgezet korset had ze aan met eronder hoge lieslaarzen met een scherpe naaldhak. Onze Meesteres is werkelijk de hoogste goddess. Niemand kan aan haar tippen. Ik zag dat Charlies pik ook recht over eind stond. ‘Onze aanblik bevalt de heren, zo te zien. We zullen zien voor hoe lang’, bitste onze Meesteres venijnig. De dames lachten cynisch.

Magazine 1

‘Ga jij maar in het midden van de kamer staan met je armen en benen in spreidstand’, commandeerde onze goddess en ze wees naar Charlie. ‘En jij Luciano op je knieën voor hem.’ Op tafel stond een grote doos die onze meesteres openmaakte. ‘Zo dan gaan we Charlie eens optuigen als een kerstboom.’ Weer gelach van de zes prachtig uitgedoste dames. De een groot geschapen met enorme dijen, de ander lang en smal. Heerlijk. Ik genoot ervan en ging op mijn knieën voor Charlie zitten met uitzicht op zijn enorme pik. Iedere dame pakte een kerstversiering uit de grote doos en een voor een liepen ze naar Charlie. De grootste dame hing een kerstbal aan zijn oren met een knijpertje. De langste zette een kroontje op zijn hoofd en een donkere dame schminkte zijn gezicht. Een crème, eyeliners en zo meer. Ik zag het allemaal gebeuren vanuit mijn geknielde positie met Charlies warme dikke pik dichtbij mijn gezicht. Tot slot van deze ceremonie bracht onze geliefde Domina de kerstverlichting aan. Een kaarsje op beide oren. Zijn armen, zijn benen, zijn tepels en de rest van zijn lijf werden ook voorzien van kaarsjes waar scherp gekartelde knijpers aanzaten. Charlie genoot ervan, want zijn snikkel klopte stijf tegen mijn hoofd. ‘Zo,’ kirden de dames in koor. ‘Wat ziet hij er prachtig uit: ons kersboom-sletje.’

kerstboom

‘Nu mag jij zijn ballen gaan likken’, commandeerde Meesteres Noa die nu achter mij stond. Ik nam Charlies ballen in mijn mond en begon eraan te zuigen. Charlie hoorde ik kreunen van genot. Mijn meesteres gaf me een pets met haar zweep die ze bij zich had. ‘Hup’, moedigden de dames mij aan. ‘Likken. Likken!’ Een weer een pets met de zweep op mijn billen. ‘Neem nu zijn pik helemaal diep in je mond’. Charlies pik verdween in mijn mond en ging steeds dieper tot ik bijna moest kokhalzen. ‘Goed zo, ga maar lekker door tot hij gaat spuiten. Hup Charlie spuit deze slet zijn mond maar vol.’ De dames begonnen alsof het een voetbalmatch was Charlie aan te moedigen. ‘Hup Charlie, spuit hem vol. Die snollenkop.’ Even later voelde ik de warme sperma mijn mond vullen. ‘Slik, slik door die hap, vieze geile anushopper’, commandeerde mijn Meesteres. Ik slikte en slikte er leek geen eind aan te komen. Wat een hoeveelheid sperma had Charlie opgespaard.

2017-12-22 (8)

‘Goed zo Charlie. Luciano, kruip nu maar achter Charlies en lik zijn kont. Daar ben je toch goed in.’ Achter Charlie gezeten stak ik mijn tong in zijn slettenreet. Het smaakte bitter. Ik proefde poep. Ik walgde even, maar achter me stond mijn Meesteres al klaar met haar zweep en gaf me een pets. ‘Hup steek die tong er diep in, zodat die slettenkont lekker nat en soepel wordt.’ Dieper en dieper ging ik tot ik plots het commando kreeg mijn pik erin te stoppen. De dames begonnen al vooraf te applaudisseren. ‘Hup Luciano, de kerstboomneuker!’, riep er een. De andere dames scandeerden in koor: ‘kerst-boom-neuk-er, kerst-boom-neuk-er.’ En op dat ritme kreeg ik steeds een pets met de zweep en ging ik heen en weer met mijn genotsstaaf in Charlies sletten-aars. Mijn billen voelden roodgloeiend. Ik voelde dat ik spoedig klaar zou komen. Maar voordat dat gebeurde zei mijn Meesteres: ‘stop! Je dacht toch niet dat jij vieze slet die je bent, zo maar klaar mag komen. Haal hem eruit.’

Kerststal

‘Ik heb nog een verrassing voor je Luciano, geile smeerlap! Bij de levende kerststal hiervoor op het plein zoeken ze nog vrijwilligers om de kerststal schoon te maken. Dat lijkt mij een mooie taak voor jou. Ik heb al afgesproken dat je zo komt.’ Ik liep de trap af met achter me de zes dames en onze Goddess. Buiten liep ik rechtstreeks naar de kerststal. Het was al laat en geen bezoekers meer, behalve de dames en mijn meesteres. Spiernaakt kreeg ik een riek om de mest in een kruiwagen eruit te rijden. Het was zwaar. Het zweet liep me over mijn rug. Toen ik klaar was, moet ik op de grond gaan liggen. Mijn meesteres klikte polsboeien en enkelbanden om en sjorde die met een touw vast aan een ring in de grond. Ik lag vlak achter de os vast en kon geen kant meer op. ‘Ga jij maar lekker slapen. Dit is jouw slaapplek de komende dagen. Smerige vieze kerstboomneuker.’ De dames en mijn meesteres gingen weg naar huis waar ze vanuit het raam zicht hadden op de kerststal. De os en de ezel zorgden gelukkig voor genoeg warmte in de stal. Bedekt met wat stro viel ik in slaap. Plots voelde ik een warme straal over mijn hoofd. Ik keek omhoog en zag uit de enorme penis een waterval aan urine stromen. Het kletterde op mijn lijf. Ik walgde. Nu lig ik hier, een toch niet onverdienstelijke man die een grote advocatenpraktijk onder zijn naam heeft opgezet als een stalknecht onder de zeik van een kastraten stier. Ik sliep weer in, maar werd weer wakker door een walgelijke geur. Wijdbeens stond de os over mij heen te schijten. Ik zat onder de natte ossen-poep. Alles zat onder: mijn hoofd, mijn romp en pik. Ik kon het er niet af krijgen, want ik zat muurvast vastgesnoerd.

De volgende dag werd ik opgehaald door de dames en mijn meesteres. Ze lachten onbedaarlijk toen ze me zagen. De dikste dame kreeg een brandslang in haar handen gedrukt van mijn meesteres. ‘Spuit dat smerige varken maar schoon, zodat hij zo even naar binnen kan en wij een leuk spelletje met hem kunnen spelen, nadat hij onze kersttafel heeft gedekt.’

Magazine 2

Dit is een van de verhalen uit het prachtig geïllustreerde magazine James van Mistress Noa: een kinky Kerstspecial met veel spannende fetisj verhalen, art, opdrachten en foto’s. 

1 reacties op “De kerstboomneuker

  • 31 december 2017 om 13:12
    Permalink

    Niet boeiend … platvloers en over de top …

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V