Slaaf Arjan en zijn Meesteres Kate 2 – De start 2

Goed dan slaaf, ze liet mijn tepels los en streelde ze nog even, wat een heerlijk gevoel was dit. Het ontging de Meesteres niet dat ik dit prettig vond. “Je moet eerste iets ontberen wil je het fijne kunnen waarderen.”

Kom mee en neem weer plaats voor me, in dezelfde houding als zo juist. Handen in je nek, schouders recht en borst vooruit. Vertel eens slaaf Arjan wat zijn je harde grenzen? Harde grenzen zijn dingen die je echt niet wil of doet, uiteraard zal ik hier wel de grenzen opzoeken waarbij ik ook wel je harde grenzen respecteer. Als goede Meesteres moet ik natuurlijk wel waken over jouw veiligheid.

Hmmm laat me even denken Meesteres Kate…

  1. Met mannen heb ik helemaal niets, ik wil dus ook niet dat deze me aanraken;
  2. Vrouwen daarin tegen geen probleem;
  3. Met plas en poep heb wil ik ook niets van doen hebben;
  4. Kinderen en dieren zijn ook uit den boze
  5. Permanente markeringen En huid-doorboringen die wil ik ook niet
  6. Met travestie wil ik niets te maken hebben
  7. O ja, ik ben diabeticus waardoor een erectie zeer zeer moeilijk gaat

Volgens mij is dit het wel z’n beetje Meesteres Kate verder leg ik mijn lichaam totaal in UW handen. Waarbij ik er op vertrouw dat wanneer er iets gebeurt wat ik niet heb genoemd UW mijn mening respecteert. Verder sta ik voor alles open. Hahaha voor alles open… ja dat zal je zeker gaan staan. Niet z’n handige woordkeus, maar ja als echt zaken gebeuren die je echt niet wilt zal ik zeker stoppen en vergeet het woord genade niet slaaf.

Kom hier met je armen zodat ik ze los kan maken. Zo nu ze los zijn kun je opstaan en je verder uitkleden. Leg je kleding maar daar in de hoek. Ik kleed me uit en sta in mijn slip voor de Meesteres. Met een stevige klap laat ze haar volle had op mijn pik en ballen landen en houd ze stevig vast. Waarom heb je je slip nog aan slaaf? Stamelend zei ik dat ik het eigenlijk niet wist, je moet ook niet denken slaaf maar doen. Nu uit met die slip.

De Meesteres reikte me nog twee boeien aan welke ik stevig om mijn enkels moest vastmaken. Zo bij deze krijg je ook een halsband om zodat ik je aan de ketting mee kan nemen. Onthoud ik leid en lijdt en volgt…begrepen…ja Meesteres Kate.

De Meesteres leidde me naar de tafel waar aan de zijkant allemaal ogen zaten om iets door heen te doen. Ga op je rug op de tafel liggen slaaf, je kunt je hoofd op de handdoek plaatsen zodat je geen last van je nek krijgt. De Meesteres denkt wel aan je! Dank U wel Meesteres Kate. Armen wijd boven je hoofd en benen spreiden zei de Meesteres. Ik voelde me een beetje ongemakkelijk maar het is toch ook wel weer spannend zo toegankelijk als ik er nu bij lag. De Meesteres maakte mijn armen en benen vast aan de tafel zodat ik geen kant op kan.

Ik ga je nu eenmalig gereed maken zoals ik dat graag zie en voortaan zorg je er voor dat je er altijd zo bij loopt, je weet immers nooit wanneer ik je laat komen. Begrepen. Ja Meesteres Kate.

Ik hoorde haar wat rommelen en omdat ze mijn slip over mijn ogen had neergelegen kon ik dus niets zien wat ze aan het doen was. Kortstondig voelde ik haar nagels weer even over mijn tepels gaan. Hmmm kreunde ik en weg waren haar nagels, je ligt toch niet stiekem te genieten hè slaaf. Nee Meesteres Kate. Kort hierna werd mijn pik en balzak gekneed waarmee mijn prikkie veranderde in een paaltje. Al die haren die gaan we eerste eens even weghalen met een scherp mes en zeep. Binnen de kortste keren had ik een kale pik en zak. Ook tussen mijn billen was het weggehaald.

Zou ik dat gedaan hebben slaaf of zou er een slavin achter het scherm zitten die het werk voor mij doet. Denk er maar over na lachte ze luid. Aan jouw in ieder geval de taak om dit schoon en glad te houden, elke dag van de week. “Ja Meesteres Kate” antwoordde ik. De Meesteres maakte me los en liet me mezelf aankleden. O ja laat je slip maar even op de tafel liggen zei ze voordat ik deze wilde aantrekken, de rest kun je aan doen.

Je gaat met de slip in je jaszak naar huis, ik voelde mijn pik schuren tegen de spijkerbroek die ik aan had. De Meesteres wist dat ik single was en dus ook geen problemen thuis zou krijgen. De volgende keer dat ik je laat komen slaaf, zal ik je een van te voren een specifieke opdracht geven, via de whatsapp. Weet dat als je deze niet niet of niet goed uitvoert er fikse straf klaar staat voor je.

Wederom kreeg ik een knuffel en ging met een voldaan en trots gevoel naar huis toe. Maar ook met een onzekerheidje, was het inderdaad een slavin die me had geschoren.

Wordt vervolgd.

Dit verhaal is geschreven naar aanleiding van mijn eigen ervaringen, samen met mijn Meesteres Kate. Uiteraard zijn (sommige) belevenissen geromaniseerd of fictief, en er zitten fantasieën mij in verwerkt. Voor u als lezer fijn om te lezen voor mijn Meesteres een kijkje in mijn hoofd en mogelijk een bron van inspiratie. Uw reactie worden gewaardeerd en kunt u sturen naar [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V