Slaaf Arjan en zijn Meesteres Kate 2 – De start 1

Er ging geen dag voorbij dat ik Meesteres Kate moest denken en wat er allemaal gebeurt was die bewuste dag. Ook wist ik niet of ik er verder iets mee moest, aan de ene kant is het bizar mensen die worden vernederend en gepijnigd en dan ook nog met hun instemming. Maar eigen vindt ik het ook wel spannend en fijn om eens niet alle beslissing te hoeven nemen en me gewoon over te leveren aan de Meesteres, even niet nadenken.

In dagelijks leven leidt ik een afdeling waarbij ik alle beslissingen moeten nemen en dit op allerlei vlakken. Op de dag dat ik had besloten om Meesteres Kate nogmaals te bezoeken omdat ik nog wat vragen had ging mijn telefoon af. Piep..piep… een whatsapp-bericht van Meesteres Kate.

“Slaaf Arjan omdat ik al een week niets van je heb gehoord of je heb gezien bij de winkel stuur ik je maar even dit bericht. Ik wacht namelijk nog steeds op een dank U voor de tijd die U voor mij heeft genomen Meesteres Kate.”

Hoe teleurstellend slaaf….maar ik had van een slaaf ook niets anders verwacht.
Ik verwacht je morgenavond om 19:00 in mijn studio omdat als nog even te doen.
Wees op tijd !

Wat moet ik hier nu mee aan ? Ik ben haar slaaf toch helemaal niet of wel. Eigenlijk heb ik er wel over gefantaseerd, een oproepje van de Meesteres. Hoe spannend kan dit zijn.

Omdat ik het toch wel heel erg spannend vindt besluit ik in te gaan op het verzoek van de Meesteres. Haar even bedanken is inderdaad wel het minste wat ik doe .Ik beantwoord het bericht netjes met “Uw slaafje zal op tijd in UW studio zijn Meesteres Kate.” Meesteres Kate antwoord alleen met “Braaf”.

De avond dat ik naar haar toe ga besluit ik om een bos rozen te kopen als bedankje. Eenmaal voor de deur verdubbeld mijn hartslag weer, de Meesteres hoor ik weer aankomen lopen. Het klikken van haar hakken boezemde weer een soort van ontzag in. Slaafje wat leuk dat je er bent.

Ze gaat me wederom voor naar de grote ruimte. Eenmaal in haar zetel mocht ik voor haar gaan zitten op mijn knieën, er nog een opgevouwen handdoek ter bescherming van mijn knieën. Wat vond je van je vorige bezoek ? Ik vertelde haar dat ik compleet om ver geblazen was door datgene wat ze verteld had.

Kijk eens Meesteres Kate om mijn excuses kracht bij te zetten heb ik speciaal voor U deze mooie bos rozen gekocht. Wilt u mijn excuses aannemen ? Dat wil ik zeker maar doe je overhemd maar eens uit. Ik wil je lichaam wel eens zien. Hmmm sta eens op en draai je eens om met je handen op hoofd…en hou ze daar.

Ze stond op en kraste zachtjes met haar lange nagels oven mij rug, op sommige plekken leek het bijna op kietelen. Een geluid van genegenheid kon ik niet indrukken.

Haar nagels verplaatste zich naar mijn buik, omdat ze had gemerkt dat ik slecht tegen kietelen kan kreeg mijn buik wat extra aandacht. Langzaam gingen haar handen richting mijn tepels. Toen deze eenmaal tussen haar vingers zaten werd er flink in geknepen en gedraaid, auww deze had ik niet zien aan komen en ik deinsde terug.

Zie je wel… er zit iet onderdanigs in je. Hoe bedoeld U dat Meesteres Kate?

Welke man laat zich nu slaan op zijn hoofd, op zijn kont, zit op zijn knieën voor een vrouw, trekt zijn overhemd uit voor een bijna vreemde vrouw en laat zich betasten?

Kom hier met je linker arm, snel en vakkundig deed ze er een leren polsboei omheen nu de andere arm, slaaf. Omdat ik zo perplex was van dit voorval was ik totaal niet scherp meer en binnen luttele seconden waren mijn polsen verbonden met een musketon haak. Ze konden bijna niet meer van elkaar af.

Pak je bloemen en volg me slaaf. Hier heb je een apparaatje om de rozen van hun doornen en bladeren te ontdoen en hier heb je een vaas. Pas op dat de doornen niet ik je vingers prikken, we willen natuurlijk niet de je jezelf pijn doet.

Uiteraard prikte de doornen er hevig op los in mijn vingers en ik kon enige krachttermen niet onderdrukken. Is er iets slaaf, nee Meesters Kate alleen wat doornen die in mijn vingers prikken Meesteres Kate. Wees blij dat ze niet ergens anders prikken slaaf. Zei ze met een lach in haar stem.

Na enige tijd was ik klaar met de bloemen en plaatste de vaas op de piano. Kom hier voor me op je knieën handen in je nek, schouders recht en borst naar voren. Nu pas zijn je excuses geaccepteerd. Wat is nu je indruk, slaafje van me.

Het is allemaal super spannend zeker omdat het vertrouwd aanvoelt en ik niet weet wat U van mij zou verwachten. Zou je mijn slaafje willen zijn ? Bedenk voor dat je antwoord geeft, ik ben in totale controle over jou in fysiek en mentaal opzicht. Ik bepaal wat jij doet of ondergaat er is geen ruimte voor onderhandeling. Je bent dus compleet van mij, het enige waar ik naar luister is het woord “genade”. Gebruik dit woord alleen als je het echt niet meer volhoud, gebruik je het teveel dan stoppen we onze relatie.

Ga daar in de hoek staan met je neus tegen de muur en je handen in je nek. Steek ook je kont maar even lekker naar achter, dat ziet er namelijk leuk uit. Zo nu krijg je vijf minuten om er over na te denken of je daadwerkelijk mijn koninkrijk wil betreden.

De vijf minuten leken veel langer te duren maar dat kwam door de houding die ik moest aannemen van de Meesteres. En slaaf wat gaan we doen, vroeg de Meesteres met mijn tepels tussen haar vingers terwijl ik nog steeds met mijn neus tegen de muur stond. Uhhh eigenlijk Meesteres en ze kneep weer hard in beide tepels.

Weetje slaafje hoe meer ik er in knijp hoe gevoeliger ze worden. Waarom maak je het jezelf toch zou moeilijk? Is zelfs een simpel ja of nee al te moeilijk. “Nee hoor dat kan ik prima” zei ik. Met de vingers van de Meesteres nog in knijp stand werden mijn tepels ook nog eens een kwartslag gedraaid. Had ik nu niet gezegd dat elke zin dit jij zegt met twee woorden eindig en wel Meesteres Kate.

Dus ik vraag je nogmaals slaafje, ga je mijn wereld betreden of niet ? Volmondig zei ik :” ja Meesteres Kate ik wil graag UW wereld betreden Meesteres Kate”

Wordt vervolgd.

Dit verhaal is geschreven naar aanleiding van mijn eigen ervaringen, samen met mijn Meesteres Kate. Uiteraard zijn (sommige) belevenissen geromaniseerd of fictief, en er zitten fantasieën mij in verwerkt. Voor u als lezer fijn om te lezen voor mijn Meesteres een kijkje in mijn hoofd en mogelijk een bron van inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V