Grenzeloos

Hier lig ik dan, wachtend op u mijn Meesteres. Helemaal beneveld door de indrukken van u. Desalniettemin oren mijn gespitst. Alert luisterend naar ieder geluid in de rest van het pand. Iedere seconde hopend dat ik die gracieuze, elegante, maar zo gedecideerde voetstappen in de hal hoor.

Met iedere stap van uw hoge hakken naar deze donkere kamer zal de opwinding en het verlangen in mij toenemen. Ik verlang met mijn hele lichaam, hart en ziel u weer te mogen zien.

Mijn mond is droog. Mijn tong plakt aan mijn lippen en gehemelte. Hoe lang lig ik hier nu? Hoe lang is het geleden dat ik voor het laatst vocht heb geproefd. Een uur? Misschien twee? Het laatste vocht dat ik heb gehad, kwam van een dildo. Dezelfde dildo, die u pal voor mijn ogen bij uzelf naar binnen gebracht had. De dildo, die ik vervolgens alsof mijn leven ervan afhing pijpte en met tranen in mijn ogen zo diep mogelijk in mijn keel had genomen. Ik wilde u te laten zien, hoe goed ik dat ook kan. Ik had indruk op u willen maken en u willen bedanken dat ik naast mijn eigen tranen eindelijk voor de eerste keer uw heerlijke vocht had mogen proeven. Al was het op een andere manier dan waar ik het afgelopen jaar al zo vaak over had gefantaseerd.

Had ik het misschien niet goed genoeg gedaan, dat ik hier nu alleen in het donker lig? De glinstering in uw ogen zegt normaliter niets, want die heeft u altijd. Of u nu meedogenloos mijn ballen aanpakt of sensueel eerst mijn tepels kust om er vervolgens steeds harder in te bijten. Of ik nu gebroken aan uw voeten lig. Of mijn kin heel even mag laten rusten op uw naakte schouder. Om zodoende voor heel even uw goddelijke lichaam tegen het mijne aan te mogen voelen en uw heerlijke geur mag opvangen. Voelt u hetzelfde als ik wanneer onze lichamen elkaar voor heel even aanraken? Ik weet zeker dat u zich bewust bent van de zinderende uitwerking hiervan op mij. Ik zie echter alleen die glinstering in die mooie ogen van u. De glinstering die in alles plezier uitstraalt, maar waarvan ik nog steeds niet kan zien of er kille kou of juist zinderende hitte achter schuilt. Het zou namelijk allebei zo kunnen zijn.

Ik had ook die kenmerkende, mysterieuze glimlach gezien toen u opstond en naar het voeteneinde van het bed liep waarop ik nu vastgebonden lig. Die glimlach, die ik uit kan tekenen. Waarvan ik weet dat het een voorbode is van nieuwe sensaties, gevoelens en weggevaagde grenzen in mijn begeerte naar u en mijn queeste uw wensen en lusten te bevredigen. U had mijn chastity nog even aangeraakt, die ik nu drie weken om heb en bemoedigend, liefkozend mijn ballen nog even gestreeld, Ik zag het sleuteltje van de chastity in uw decolleté toen u nog een keer lachte en mij vervolgens alleen in deze kamer achterliet.

In plaats van deze sensuele streling had ik misschien uw zweep ook op de gevoelige delen van mijn voorkant verwacht, toen u daar zo aan het het bed stond. Dezelfde zweep waardoor ik nu plekken van mijn achterkant voel branden en hier nu een beetje ongemakkelijk lig te woelen voor zover de touwen dat mij toelaten. Elke slag had ik met volle overgave geïncasseerd. Uitademen, recht blijven staan, niet gebroken worden. U laten zien dat ik best wel wat kan hebben. Hopende in uw blik en lach uiteindelijk toch enige bewondering te kunnen bespeuren. Na iedere slag had ik de pijn verwerkend “Dank u wel, Meesteres” geroepen.

Onderwijl voelde ik heel even die bijna ondraaglijke hitte van de striemen van mijn huid spatten. De hitte, die je een fractie van een seconde inéén doet krimpen en heel even aan opgeven doet denken. Maar door uw blik, uw aanwezigheid, u te willen behagen voel je kort daarna ook het genot van deze hitte opborrelen. Ik voel hoe ik mij mijzelf opricht en opnieuw mijzelf aanbied voor de volgende haal. Uiteindelijk toch gebroken door met name die laatste slag had ik zojuist aan uw voeten gelegen.

U koos echter voor die subtiele aanraking, een sensuele streling, die een vonk startte. Een vonk kan doven. Maar de uwe doet dat nooit. Hoe langer ik moet wachten, des te heviger brandt het nu in mij. Volgens mij bent u zich in die kamer daarboven zo volledig bewust van wat ik door die aanraking in toenemende mate nu op dit moment in mijn lichaam voel. Terwijl mijn chastity van opwinding maar heen en weer veert. De inhoud hongerig wachtend op wat er komen gaat. Smachtend om eindelijk vrijgelaten te worden. Het vuurtje dat u in mij opstartte op het moment dat u de kamer verliet, spreidt zich wachtend op uw komst in volle hevigheid uit in mijn lichaam, ziel en geest.

Denkt u nu eigenlijk wel aan mij? Windt de gedachte hoe ik hier nu lig u eigenlijk op, terwijl u ergens in die andere kamer ergens boven mij bent? Of bent u mij nu helemaal vergeten door “hem”? Kort nadat u wegging heb ik namelijk heus wel die mannenstem en voetstappen gehoord in de gang. Maar hoogstwaarschijnlijk heeft u het mij expres laten horen. Is het die ene man, die u wel toelaat wanneer u daar een keertje zin in heeft? Waarover u in mijn oor fluisterde, dat als ik niet beter mijn best doe, u mij voor straf een keertje van heel dichtbij gedwongen laat toekijken? Hoe ik zal moeten toezien hoe u de vrouw, die ik met alles in mij begeer, en hij? Of is het één van uw andere slaafjes en zijn wij hier nu samen voor uw plezier? Ik zal zoveel beter willen zijn dan hij. U laten zien dat ik vele malen verder ga voor u. Dat er voor mij geen grenzen zijn mij te onderwerpen aan uw dominantie en mijn verlangen om u te eindeloos te plezieren. Wat er straks ook misschien voor mij gaat komen. Wat er ook gelikt, geproefd, tot het einde afgezogen, geslikt, geneukt of ontvangen moet worden. Ik weet nu al dat ik vanaf het begin dat met alle gulzigheid in mij en met volle overgave zal doen en mijn eigen, maar belangrijker nog uw verwachtingen, continu zal blijven overtreffen.

Hier lig ik dan, wachtend op u mijn Meesteres. Ik sidder en verlang wanhopig naar het geluid van uw voetstappen in de gang. Beter dan dit heeft u mij nog nooit gehad sinds ik u lang geleden had gesmeekt of u alstublieft mijn vaste Meesteres wilde worden. Mijn hele lichaam was toen gevoelig en elk van mijn drie gaatjes waren meedogenloos gebruikt en uitgewoond. Uitgeput, op de top van mijn emoties, berustend in uw dominantie, had ik toen deze hartenkreet gedeeld. Nu lig ik hier trillend tot aan mijn grenzen van verlangen, gewilligheid, bereidwilligheid en pure onderdanigheid.

U en het fenomeen grenzen. Weet u dat ik mijzelf eigenlijk voor het eerst iets ten volle realiseer? Hoe vaak bleken mijn grenzen door u, die glinstering in uw ogen en uw glimlach achteraf niet meer dan simpele hordes? Ik hoor u en “hem” nu lachen ergens elders in het pand. Is het om mij? Om wat er komen gaat? Met pijn gekneveld aan bed en terwijl mijn chastity op barsten staat, komt bij mij het woord “grenzeloos” naar binnen. Ik wil naar u geen grenzen meer. Ik weet niet hoe, maar het is zo’n sterk verlangen om alles van voorheen nu en in de toekomst te blijven overtreffen en mij meer dan ooit grenzeloos aan u te geven. Het is zo’n sterk gevoel. Ik ben zo grenzeloos van u, Meesteres Sophie. Ik besef mij dit terwijl ik nu de stappen in de gang hoor.

Met dank aan Little Pet slaaf van Mrs Sophie

1 reacties op “Grenzeloos

  • 13 maart 2018 om 16:05
    Permalink

    Geweldig mooi verwoord, ik herken mezelf helemaal in deze overpeinzing, die totale overgave aan je Meesteres.
    Groet, slaaf suba

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V