Gek door frustratie

Onderstaand verhaal kregen van Meesteres Lisa. Het speelt zich af over de grens in Duitsland op 17-7-17.

Ik was al dagen opgewonden omdat ik weer bij je op bezoek mocht komen. Eenmaal de auto geparkeerd was ik eigenlijk best rustig. Geen zenuwen meer. Ik voel me goed, heb er weer erg veel zin in om bij je te zijn. Via de telefoon leid je me naar een nieuwe prachtige locatie in Duitsland. Fijn appartement, met mooie look and feel. De deur heb je op een kier en ik kom binnen. Ik zie je staan. Het liefste pak ik je vast maar ik weet dat je dat niet wilt dus houd ik het op een standaard welkomst. Na een korte rondleiding mag ik me uitkleden en douchen.

Redelijk midden in de ruimte is een soort werkbank gepositioneerd. Je wijst ernaar en het is me vrij duidelijk dat ik daar op moet gaan liggen. Maar eerst laat je me voor de werkbank staan zodat je me vast kan zetten met bondage op mijn bovenlichaam. Het voelt zo goed als je me strak snoert.

Ik mag liggen en je zet mijn armen en benen vast op de tafel. Vreemd genoeg zitten ze niet heel erg strak. Het leidt me op de een of andere manier af. Ik merk een soort van onrust. Moet ik dat nu zeggen, of juist niet. Ik lijk blijkbaar toch nog iets nerveuzer dan ik dacht en kom jammer genoeg niet gelijk lekker in het spel. Je blinddoekt me en dit helpt om mij gedachten te laten verdrinken. Ik luister naar je bewegingen, ik probeer zoveel mogelijk van je mee te krijgen. Maar alleen jij bepaald wat ik hoor, wat ik voel.

Dit keer heb je Kinky Jay uitgenodigd om het nog een beetje moeilijker te maken voor me. Ik wil me bewijzen. Bewijzen dat ik goed ben. Maar dit werkt alleen maar averechts want het leidt me af. Ik trap in mijn eigen valkuil. De valkuil van het vele denken. Stom!

Gelukkig heb je het in de gaten en gaat hier heel zorgzaam mee om. Het lukt je om mijn gedachten even uit te laten schakelen doordat je me even alleen laat liggen. Je loopt om me heen. Ik hoor je en begin te verlangen naar jou weer terug bij me. Mijn hoofd begint ongecontroleerd te bewegen. Mijn armen en benen ook. Je komt weer terug en met een hard trillend speeltje weet je de juiste plekjes te pakken te krijgen. Je verteld Jay waar ze me te grazen moet nemen en ik voel eindelijk dat er een erectie op komt zetten. Je overlegd met Jay dat ik vandaag 4 keer moet klaar komen. Dat moet lukken, het is ons immers vaker gelukt. Jay loopt weg en je fluistert in mijn oor dat we stiekem voor de 5 keer klaarkomen gaan.

Met deze harde erectie lijkt me dat geen probleem, dacht ik toen nog. Ik weet nog steeds niet of je elke keer stopte wanneer ik dacht klaar te komen of dat ik gewoon niet klaar kón kamen die dag. Telkens als ik op het puntje van komen was veranderde er iets waardoor mijn gedachten weer afgeleid waren. Om gek van te worden. Eén en al frustratie. Zo geil, zo opgewonden, een “weiger-lul” en 5 keer klaar moeten komen terwijl de teller op nul staat. Dat terwijl ik me ook nog eens wil bewijzen dat ik een goed speeltje van Lisa ben. Het lukt gewoon niet. Dat ik opgewonden ben wordt wel duidelijk wanneer je Jay op me af stuurt met een voorbind dildo. Ik lik het, zuig het, pijp het. Omdat jij dat van me vraagt. Ik hoor je met Jay praten over hoe graag ik hem afzuig en vraagt me zelfs of ik het lekker vindt en waarom. Ik weet het antwoord niet, maar je hebt gelijk. Natuurlijk heb je gelijk.

Je laat me even afkoelen en douchen. Fris kom ik de kamer weer binnen en besluit dat het nu dan toch maar moet gaan gebeuren.

Je leidt me in een tweede gedeelte van deze gave speelruimte. Tegen de muur staat een bed op zo’n 1,5 meter hoogte met daaronder een kooi. Links en rechts van het bed een trap met aan beide zeiden een zetel. Tussen de bank en het bed staan diverse meubels waar je van alles mee kan doen. Je kiest voor een soort van verrijdbaar karretje waar ik met armen en benen op vast gezet wordt. Positie is op zijn hondjes met een soort balk in mijn buik die er voor zorgt dat ik de juiste positie aan neem en mijn kont ver genoeg omhoog doe om ervoor te zorgen dat alles makkelijk voor jou toegankelijk is. Ik zit vast en je begint mij heen en weer te rijden. Zo vernederend, zo veilig, zo geil. Je merkt aan me wat ik voel. “Oh, so exposed” zeg je plagend.

Je zit recht voor me op een stoel. Ik op het karretje waarbij ik moeite moet doen om niet naar beneden te kijken. Jay begint mijn kont te verwennen. Eerst met strelen, dan een vinger er in. Ik let niet op wat ze doet. Ik wil omhoog kijken naar jou. Je lichaam, je taille, je hals, je lippen, je ogen, je haar. Telkens als ik bijna krijg wat ik graag wil zien druk je mijn hoofd weer omlaag.

Je staat op en ik moet je voorbind zuigen. Het enige wat ik nu denk is het verlangen naar jou achter me hard neuken. En gelukkig loop je naar mijn gaatje. Onder het meubel door zie ik hoe je prachtige benen positie innemen achter me en rustige neuk bewegingen aan beginnen te houden. Hmmmmmm ik verlies mezelf even.

Je stopt even om een flog te pakken en begint met het slaan op mijn billen. Dit voelt best prettig maar het zijn je woorden “soms wil ik Rob graag even pijn doen” die mij triggeren. Wat bedoel je daarmee, je mag me pijn doen als je dat wilt, hoe zal dat voelen, waarom wil je dat graag, alles schiet door me heen maar natuurlijk krijg ik geen antwoord. Dit zijn slechts woorden die me de komende dagen zullen blijven achtervolgen.

Kinky Jay gaat op het bed zitten en je rijdt het karretje zo ver naar haar toe dat ik haar voeten mag likken. Normaal doet het me niets, maar doordat je me al opgegeild hebt en je me ook weer van achteren aan het neuken bent lik ik haar tenen en voeten alsof het jou eigen lippen zijn. Het windt me op. Telkens wil ik onder mijn lichaam naar achteren kijken naar jou benen die gespreid achter me zijn. Je hebt je vibrerend speeltje er inmiddels bij gehaald en plaatst hem op mijn lul. Ik voel van alles, voel orgasmes op komen en weer afvloeien.

Ik kan me niet concentreren want telkens wanneer ik naar je benen kijk moet ik van jou weer aandacht geven aan Jay’s voeten tot ik het weer opnieuw probeer en een glimp van je lichaam probeer op te vangen. Keer op keer voel ik dat je me te pakken hebt, maar keer op keer zet de orgasme niet door. Ik raak gefrustreerd, en slaak een kreet wanneer je stopt en weg loopt.

Jay gaat verder waar je gebleven was en ik voel dat jij nu op het bed gaat zitten. Ik zie je tenen voor me maar hoe graag ik deze tenen ook wil, ik mag ze niet zoenen. Plots mag ik omhoog kijken en zie een beeld welke ik niet snel zal vergeten. Je zit daar in een fantastische houding, kijkt naar mij omlaag en vraagt “wie is de baas”. Ik zeg niets, kijk alleen, voel van alles en laat mijn schouders en hoofd knielen voor jou. Jij bent de baas. Niet omdat je dat wilt horen of ik dat graag zou willen zeggen maar omdat het zo is, zo voelt en je mij daar op die plek hebt. Jij bent baas over mij.

Weer vastgemaakt op tafel waar ik ook begon voel ik me nu eindelijk even mijn gedachten verliezen. Je hebt me geblinddoekt en vastgemaakt. Dit gevoel waar ik zo naar verlang lijkt nu te winnen van mijn eindeloze stroom van denken. Ik geef me gewonnen aan het loslaten. Je klimt op te tafel en gaat tussen mijn benen zitten om verder te gaan waar je gestopt bent. Ik word hard, eindelijk. Althans, zo voelt het. Ik geniet van je aanrakingen, je getease. Ik wil je zien, ongecontroleerd begint mijn hoofd te bewegen om iets van je te zien. Je draait je om en gaat met je billen op mijn borst zitten. Hoofd richting mijn tenen. Je weet precies wat ik wil zien, waar ik naar verlang en met kleine bewegingen lift je de oogflappen een klein beetje op zodat ik een klein beetje van je kan zien. Eerst je billen, mijn god….. Dan weer niets, weer je billen. Iets verder omhoog naar je taille en dan weer niets. Plots doe je het flapje zo omhoog dat ik je pats boem recht in je ogen aan kijk. Niets per ongeluk, je deed dit vakkundig en bewust. Je weet waar mijn zwakke plekken zijn en bij het hebben van dit oogcontact smelt ik. Ik kreun, ik beweeg, ik wil meer, ik ben van jou!

Je blijft mijn eikel bewerken en wederom voel ik de frustratie wanneer ik maar niet klaar kom en je me even met rust laat zodra ik er bijna ben. Dit keer begint mijn lichaam mee te bewegen. Mijn spieren spannen aan, mijn middel beweegt zich naar jou om er maar voor te zorgen dat je niet stopt. Maar natuurlijk bepaal jij dat en niet ik. Even rust weer en een douche. Kopje koffie zelfs. Lekker, dank je wel.

Je neemt me mee naar het bed. Mijn benen strak tegen de kooi die er onder zit en zo vast gemaakt dat het maar goed is dat je mijn polsen ook al had vastgeketend zodat ik niet voorover val. Je blinddoekt me en teased mijn lul met wederom je trillende speeltjes. Maar dit keer voelt het anders en ik merk dat ik snel geil wordt. Ik begon rechtop staand. Toen begon ik door mijn knieën te zakken van genot, vervolgens trok Jay me vanaf het bed omhoog en klemde haar benen om mijn nek en borst. Ze speelde met me terwijl jij me gek maakte. Ze speelde door dan even haar borsten in mijn gezicht te drukken en dan weer haar hoofd dicht bij de mijne te doen waardoor ik impulsief reageerde door mijn lippen naar de hare te brengen. Natuurlijk was de afstand te ver en kreeg ik niet wat ik wilde. Plots weet je mijn meest gevoelige plekjes te pakken te krijgen en ik schiet naar voren.

Ik leun naar je toe en maak uit impuls neukbewegingen tegen je speeltje aan. Ik sta op punt van komen maar telkens vloeit het weer weg. Ik weet niet of het komt omdat je de bewegingen of de plek veranderde of omdat ik gewoon niet kón komen of omdat Jay me dan weer naar achteren trok en zowat mijn nek brak om haar benen vanaf het bed weer om mijn nek te slaan. Wat ik wél weet ik is dat gek werd van frustratie. Gek van geilheid, gek van dat ik wil komen en nu eindelijk kan klaarkomen maar je me dit niet toe laat. Ik verlies mezelf. Neuk het apparaatje. Ik heb opeens in de gaten dat jij nu achter me zit in plaats van Jay en dus helemaal niet in de gaten heb gehad dat jullie zijn gewisseld. Ik weet nog dat je tegen met sprak, maar ik weet niet meer wat. Het enige waar ik mee bezig was is een soort dierlijk instinct om te willen neuken en klaarkomen.

Plots stil…. Je maakt me los en laat me op bed klimmen.

Je zet me vast aan polsen en enkels. Erg strak, maar dat vind ik heerlijk. Ik kan geen kant meer op. Weer maak je me hard en gaat verder waar je net gestopt bent. En weer laat je me niet komen. Telkens wanneer je stopt merk ik dat ik ongecontroleerd geluiden en bewegingen maak om er maar voor te zorgen dat je niet stopt. Je vraagt vriendelijk aan Jay of ze het leuk vindt om facesitting bij me te doen. Nou, dat hoefde je haar geen twee keer te vragen. Meestal kan ik stiekem nog adem halen met twee billen op mijn neus. Maar bij Jay is dat onmogelijk, ze kent haar lichaam heel goed en hoe deze naadloos aansluit wanneer ze voldoende kracht zet op het zitten. Ik kon niet ademen. Telkens als jij me bijna liet komen had ik echt geen adem mee waardoor ik daar wel aan moest denken om niet flauw te vallen. Dit liet het orgasme weer weg vloeien tot dat Jay me adem liet happen en weer overnieuw. Na een tijdje mocht ik me zelf aanraken en je liet me mezelf over de grens trekken. Ik kwam zo hard en vanuit mijn tenen klaar dat Jay haar hand voor mijn lul hield om niet ondergespoten te worden. Als een magisch momentje lag ik na te genieten. Twee prachtdames naast me die nonchalant lachend mijn kant op keken.

Plots kwam je met de realiteit. Hup, douchen, we zijn nog niet klaar. Ik wil je nog een keer laten komen.”

Na de douche bond je me wederom vast op dat bed maar nu met mijn benen omhoog. Je had vrij spel om mijn kontje te grazen te nemen. Dit zorgde voor extra controle over mijn orgasme. Het duurde namelijk niet lang voordat je me weer op het punt had dat ik klaar was voor de tweede keer spuiten. Natuurlijk liet je dit niet gelijk toe en alsof ik nog niet genoeg geteased was liet je Jay ook nog mijn eikel masseren met glijmiddel en haar vingers. Ik had het niet meer en wilde zo graag komen. Maar nu was het niet dat ik niet kón komen maar het was dat Jay expres rustig aan deed om me te plagen.

Na een tijdje was het dan echt zover. Na 5,5 uur spel liet je me voor de tweede keer komen. Weer vanuit mijn tenen. Die frustratie was het zo veel meer dan waard. Het maakt het geiler, intenser en daardoor lekkerder.

In de dagen na de sessie kwam je echte dominantie nog harder terug dan tijdens het spel. Ik weet het nog steeds niet wat het is maar je hebt me volledig te pakken. De dagen vullen zich met momenten waarop ik aan je denk. Situaties waarin je in gedachten aanwezig bent. Het verlangen om weer bij je te zijn groeit met het uur. De angst om door jou verstoten te worden of oninteressant gevonden te worden wordt steeds groter en soms zelfs pijnlijk. Je spel is al lang niet meer alleen tijdens de momenten dat ik bij je ben. Als het je bedoeling is geweest om mij volledig te pakken te krijgen, dan is je dat gelukt.

Ik zit klem. Klem in een droom waarvan ik weet dat het nooit werkelijkheid wordt maar desondanks blijft het verlangen maar groeien. Soms geef je me rust door me te waarderen zoals ik ben, zoals geef ik mezelf onrust door te denken dat ik niets voor je ben of door jaloezie naar momenten die je met anderen beleefd. Ik wil het wel kalmeren, maar soms lukt dat niet. Hoewel ik niet weet wanneer je me weer toe laat, kijk ik uit naar de volgende ontmoeting. Ik geloof dat ik steeds meer écht alleen van jou wil zijn. Geen anderen, geen andere sessies of spellen. Alleen jou, dat is alles wat ik nodig heb. Je bent te gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V