Verslag openhuis House of Submission

Graag wil ik jullie als lezers van onderdanigeman.nl graag een inkijkje geven in het openhuis van House of Submission in Den Haag. Het was al weer mijn vijfde openhuis en ik ben nog net zo trots als de eerste keer dat ik mijn Meesteres mag assisteren bij dit toffe event. Meesteres Kate en Meesteres Illucia zijn er voor de uitleg, het beantwoorden van de vragen en de rondleidingen binnen House of Submission.

Mijn rol als één van de huisslaven is het verzorgen van een hapje en een drankje en allerlei hand-en-spandiensten. Daarnaast houdt ik een oogje in het zeil en wordt ik af-en-toe door één van de Meesteressen betrokken bij een uitleg. Als slaaf van Meesteres Kate kan ik erg genieten van een openhuis. Ik vind het fijn om dienstbaar te zijn aan mijn Meesteres en juist op een dergelijke avond kan ik dat goed tonen. Het mooie aan het openhuis van House of Submission is dat er geen commerciële bedoelingen achter zitten.

Natuurlijk zijn er mensen die na het openhuis terugkeren voor een sessie met één van de Meesteressen en of slavin, maar ook bijvoorbeeld voor een workshop. Toch is dit niet het primaire doel van deze avond, het is vooral kennis overbrengen en mensen op weg helpen met hun (eerste) stappen in de sm-wereld. Een diversiteit van vragen komt voorbij, evenals een diversiteit aan personen van allerlei leeftijden, geaardheid, SM-rol en een keur aan achtergronden. Mannen en vrouwen alleen, maar ook koppels, collega’s, speelmaatjes en of goede vrienden komen langs op zo’n avond.

Aanmelden is niet verplicht en vooraf weten we dus ook niet wie en hoeveel mensen er komen. Dat maakt het ook wel leuk, niets – buiten de heerlijke hapjes – is vooraf voorbereid: De Meesteressen vertellen open hun verhaal en spelen goed in op de vragen van de bezoekers. Niets is te gek en eigenlijk verlaat iedereen de studio met een tevreden gevoel.

Gespeeld wordt er op deze avond niet, al blijf ik natuurlijk wel onderdanig aan mijn Meesteres en kan ik Haar op deze avond goed dienen. Zo heb ik vaste rituelen van het kussen van het glas voordat ik dit aan mijn Meesteres geef, dit doe ik dus ook tijdens het openhuis. Heerlijk als ik kan laten zien wie ik graag dien! Het is leuk om mensen met een goed gevoel te zien vertrekken en het maakt mij als slaaf ook trots op Meesteres Kate en Meesteres Illucia.

Het openhuis is een concept dat inmiddels al toe was aan zijn 12de uitgave, een teken dat het goedlopend event is waar nog steeds mensen hun weg naar weten te vinden. Ik kan er oprecht van genieten als mensen door het gesprek met één van de Meesteressen met een glimlach de studio verlaat, waarschijnlijk zullen ze de avond niet snel vergeten en in alle gevallen is hun beeld van sm in positieve zin versterkt.

Het was wederom een geslaagd openhuis. Heb je dit helaas moeten missen? Niet getreurd! Tweemaal per jaar organiseren Meesteres Kate en Meesteres Illucia van House of Submission een openhuis. De entree is gratis en aanmelden is niet verplicht.

En ik? Ik ben blij dat ik de glimlach op het gezicht van mijn tevreden Meesteres zie, Zij heeft genoten van de avond en ik dus ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V