Ontmoeting met Meesteres Lisa in de paskamer

Al een tijdje zag ik op Twitter voorbij komen dat mijn favoriete site Klapjes.nl richting de Ero Expo in Antwerpen zal komen. Niet veel later kwam Meesteres Lisa met een berichtje dat ze ook een bezoekje zal komen brengen! Mijn hart ging te keer, ik volg deze Meesteres al jaren maar nog nooit durfde ik het aan om een afpsraak met haar te maken omdat ik simpelweg bang ben / was om haar niet op de juiste manier te kunnen dienen.

Het weekend was het dan zover, een uur lang onder de douche gestaan met haar in mijn gedachten, mijn pik was hard en ik besloot me toch even stiekem met haar in mijn hoofd af te trekken onder de douche. Heerlijk kwam ik klaar en met de spanning eraf richting de Ero Expo gegaan. Bij de beurs aangekomen eerst even een rondje gelopen, nou eigenlijk was het best wel een wandeling want het was er groter dan had ik verwacht. Onderweg kwam ik diverse onderdanige mannen tegen die samen met hun Meesteres de beurs overgingen. Zal ik dat ook met Meesteres Lisa durven dacht toen ik even.

Er liepen aardig wat mooie dames rond, de 1 wat meer bekender als de ander maar genoeg te zien om weer lekker geil van te worden. In een hoek zag ik de Klapjes stand staan. Het was er op dat moment vrij druk dus ik besloot even een te spieken en door te lopen. Net toen ik me nog een keer omdraaide ving ik een glimp op van Meesteres Lisa.

Wow nog knapper als op de foto’s en met lood in me schoenen besloot ik toch om bij de stand een beetje te gaan “hangen”. Na een minuut of 5 kwam er een dame naar me toe met een flyer en vroeg of ze misschien kon helpen. Nee zei ik vrij kort. Maar op 1 of andere manier had Meesteres Lisa mij in het vizier en liep op me af. Ik kon geen kant meer op en stelde me voor en gaf aan dat ik een stille fan van haar was. Ze lachte wat en bood me een drankje aan wat ik erg attent vond. Ik gaf aan nog nieuw te zijn in de onderdanige wereld maar als ik iemand wilde dienen dan was deze Meesteres het wel en dat had ze blijkbaar al in de gaten!

Plots pakte ze een zweepje uit t rek en duwde me richting de paskamer, ik wist niet wat ik moest doen maar liet het gebeuren. Het gordijn ging dicht en ze kwam met haar heerlijke borsten tegen me aan staan en fluisterde dat ze me een voorproefje zal geven en dat ik dan maar moest kijken of ik een afspraak wilde maken. Mijn fantasie sloeg op hol, ze zei dat ik mijn broek open moest maken. Met trillende handen deed ik het en schaamde me een beetje voor die bobbel in mijn boxer. Ze vertrok geen spier, draaide me om, trok mijn boxer naar beneden en voor ik het wist had ik 4 striemen op mijn kont liep ze de paskamer uit!

Nog een beetje in verwarring met vrijwel direct een brede glimlach op mijn gezicht trok ik mijn broek weer op en liep ik naar buiten. Daar stond Meesteres Lisa te wachten op mij en gaf me haar bevel om een afspraak te maken. Inmiddels is dat gebeurd en ik kan niet wachten om haar weer te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V