Onderdanige man BZA.: jonge joris wil gepegged worden

Maak kennis met joris. De jonge joris kennen wij van Twitter. Hij is knap, jong (maar niet té), een beetje onzeker over zijn geaardheid (wel hetero, maar onderdanig of niet?) énnn… hij nam met ons contact op vanwege zijn verlangen.

Onderdanigeman bza: joris.
“Onze” joris wil namelijk “gepegged”worden. Of in goed Nederlands: in z’n reet worden genomen door een vrouw. Tja… dat zijn verlangens die je zeker op termijn van binnenuit kunnen opvreten.

Onderdanige man bza, een nieuwe serie

Wij hebben meerdere gastschrijvers op de site. En ieder is ons even lief, werkelijk. Want soms klapperen onze oren, of ogen (maar ogen, ten minste niet die van ons, kunnen niet klapperen), van de ervaringen en fantasieën die zij jullie de lezers en ons toevertrouwen. Toch kunnen wij de zoekende en de onervaren onderdanige mannen niet vergeten. De (jonge) mannen die van films en tv hebben geleerd altijd stoer, sterk en standvastig te zijn, maar zich daar helemaal niet senang bij voelen. Ook zulke mannen, juist zulke mannen, geven wij graag een podium. Vandaar dus: onderdanige man bza – biedt zich aan.

Nog ff terug naar joris

Wij weten dus niets van joris dan wat bovenaan dit artikel staat. Dus ook niet of hij ervoor wil betalen, waar hij woont en of dat hij bijvoorbeeld een Vrouw op en in zich tekeer zou willen laten gaan, terwijl haar man toekijkt (*HIJG*). Wel kennen wij zijn Twitter en ook dat zijn direct message-box (“DM”) open staat. Heb je zelf geen twitter, maar wil je wel contact met joris? Mail ons en wij zetten het naar hem door: [email protected] ovv “joris”. Our lips are sealed als een boodschap niet voor ons is bestemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V