Femdomhypnose werkt (als je niet kan dienen…)

De Vrouw is met vriendinnen een weekje weg, (dus) vannacht kon ik niet dienen. Niet slapen. Ik appte een van de Klapjescollega’s, ogenschijnlijk over iets van werk, voor vandaag, maar ik zat om een praatje verlegen. Hij bleek nog wakker. We raakten, of nee, we appten aan de praat. Hij wees mij op Klapjes’ serie Femdomhypnose.

HypnoseMeesteres Mia Croft

Eerst zocht ik op “mijn” site of mijn redactionele V/voorgangers ooit iets hebben geschreven over het fenomeen. Niet dus. Op Klapjes wel. Tussen het collegiale appen door bladerde en scrollde ik met m’n tablet door de aanzienlijke hoeveelheid berichten op onze hoofdsite. Hoewel mijn Engels niet zo goed is, werd ik geraakt door de zoetgevooisde stemmen van de Meesteressen die zich op deze dominantietechnieken hadden toegelegd. Met name de Nederlandse hypnoseMeesteres Mia Croft betoverde mijn oren en alles wat ertussen zit.

Femdomhypnose geeft energie

Ik stuurde de collega een bedankberichtje, nam een douche – waarbij ik m’n pikkooi fors onder handen nam – eindigde met een koude plens en poetste mijn tanden. Ik verbaasde mij over de aandacht die ik voor alle handelingen had. Dat kende ik helemaal niet van mijzelf. Ik weet niet beter of mijn naar bed gaanritueel staat altijd ten dienste van de Vrouw. Of als ze er niet is zoals deze dagen, ging ik gebukt aan een wirwar ongeleide gedachten en onzekerheden. Maar nu waren er alleen de handelingen die ik een voor een afwerkte. Had dat iets te maken met die audiofragmenten die ik even daarvoor had gehoord?

Eenmaal in bed, met oordoppen in en de tablet naast me, zette ik Meesteres Mia weer aan. Het eerste wat ik weer gewaar werd, waren kwettelrende vogels. Ik had heerlijk geslapen merkte ik. En ook: de hele ochtend barstte ik van energie. Terwijl ik dit nu schrijf heb ik al vier, vijf kleine kutklusjes gefikst die al veel te lang waren blijven liggen. Ja, dit moet wel degelijk te maken hebben met Femdomhypnose. Ik ben daar erg enthousiast over, vandaar dat ik het julie niet kan onthouden.

bertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V